Jeff Beck

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
humpf
Kontaktovat uživatele:

Re: Jeff Beck

Příspěvek od humpf »

(kilo)Mihu já to snad zkusím, jestli bude příležitost - ale moc šancí bych mu nedával.

Dadafte, párkrát spolu hráli a něco vyšlo i oficiálně. Pravda je, že jim z toho nevylezlo nic moc. Viz třeba tzv. Immediate All Stars (Clapton, Page, Wyman, Jagger - na foukací harmoniku aj.) nebo Little Red Rooster na albu Flashpoint. ALe představa, jak spolu hrajou něco jako Spider and the Fly, se mi líbí a Jagger zpívající Laylu by byl k sežrání.

Pár legrácek, když už jsme offtoptopic
http://vodpod.com/watch/309490-rolling- ... -chillen-a

http://www.kewego.com/video/iLyROoaftW9q.html

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

John Lee Hooker je bůh. nádherná taneční kreace!!! :lol:

podle mě by byl problém hlavně v tom, že kdyby byl Keith Richards běžně vysmažený (jako třeba na brněnském koncertu), tak by jim to s napraveným klučinou Erikem nemohlo ladit...

Svensound
Kontaktovat uživatele:

Jeff Beck

Příspěvek od Svensound »

Včera me dorazilo opravdu skvostné live album s Beckem. název: Performing This Week: Live at Ronnie Scott's (2009)
Vynikající zvuk i muzika. http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_cdnow ... =jeff+beck
Skoro jsem se sroloval!
http://www.youtube.com/watch?v=e6T6AQ5y ... PL&index=9

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Mám to objednané...
Obrázek

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Tak vidíte, lépe řečeno slyšíte! Jinak oproti CD je na DVD (znovu zdůrazňuji špičkově nahraného) samozřejmě více skladeb, konec je v režii Erica Claptona...

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Opravdu výborný koncert. *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up*
Obrázek

humpf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od humpf »

Překonal jsem nedůvěru, zkusil to ... a nic, pořád stejný Jeff Beck. Ovšem určitě udělal horší desky. Umět hrát na kytaru je fajn, když je vám sedmnáct, a vezmou vás proto do kapely.

Jester
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jester »

Já teda na toto DVD koukám celkem často. A přiznám se dobrovolně není to kvůli Beckovi (i když teda jako kytarista musím uznat krásnou práci s volume, vibra pákou a zajímavé hraní se slidem), ale kvůli Tal Wikenfeld. Já prostě tu babu žeru!!!
Obrázekl

humpf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od humpf »

Jester píše:Já teda na toto DVD koukám celkem často. A přiznám se dobrovolně není to kvůli Beckovi (i když teda jako kytarista musím uznat krásnou práci s volume, vibra pákou a zajímavé hraní se slidem), ale kvůli Tal Wikenfeld. Já prostě tu babu žeru!!!
*thumbs up* Taky mi přišla zajímavější. A kytaristu určitě Beck baví.

Jester
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jester »

humpf píše: A kytaristu určitě Beck baví.
No já osobně nechápu, kdo jiný než kytaristi může poslouchat ty sólový kytaristy typu Malmsteen, Satriani, Vai, vždyť to musí být tak strašná nuda, ty jejich bezbřehé onanie. BTW tyhle borce neposlouchám ani já, ani z důvodu, abych něco odkoukal. Maximálně skousnu SRV a na techniku, než mě začne nudit, se dívám na Petrucciho. To na takového Gilmoura (já vím humpfe, ty máš raději Baretta ;) ) se teda vydržím dívat (a poslouchat), ty jeho sóla, to jsou pohlazení po duši. Bohužel v dnešní době "čím rychleji, tím líp", už takových moc není ...

Lad2000
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lad2000 »

Jester píše:
19 kvě 2009 09:01
humpf píše: A kytaristu určitě Beck baví.
No já osobně nechápu, kdo jiný než kytaristi může poslouchat ty sólový kytaristy typu Malmsteen, Satriani, Vai, vždyť to musí být tak strašná nuda, ty jejich bezbřehé onanie. BTW tyhle borce neposlouchám ani já, ani z důvodu, abych něco odkoukal. Maximálně skousnu SRV a na techniku, než mě začne nudit, se dívám na Petrucciho. To na takového Gilmoura (já vím humpfe, ty máš raději Baretta ;) ) se teda vydržím dívat (a poslouchat), ty jeho sóla, to jsou pohlazení po duši. Bohužel v dnešní době "čím rychleji, tím líp", už takových moc není ...
Neřeš to....

Odpovědět