Joe Bonamassa
Re: Joe Bonamassa
Dostal se mě dnes do ruky tento další báječný kousek od něj,je to více rockovější-opět báječné.
The Ballad of John Henry.

tak dneska konečně došlo CD A New Day Yesterday. možná není tak zvukově vymazlené jako Blues Deluxe, ale je to holt starý dobrý Bonamassa. víc rockovější, víc bustrovaný.

-
boxer
The Ballad of John Henry.

Pro mě opravdu překvapení na 2.
Že se v dnešní době ještě dá natočit a vydat skvělý,ale opravdu skvělý rockec,jak za (mýho) mlada.Něco jako """ modernější Cream říznutý Gary Moorem""".
Byl jsem a stále nadšen a točím,a točím a.....
Otázka pro Jardu "Encyklopedii" Merhauta.
Jak to slyšíš ty?

Pro mě opravdu překvapení na 2.
Že se v dnešní době ještě dá natočit a vydat skvělý,ale opravdu skvělý rockec,jak za (mýho) mlada.Něco jako """ modernější Cream říznutý Gary Moorem""".
Byl jsem a stále nadšen a točím,a točím a.....
Otázka pro Jardu "Encyklopedii" Merhauta.
Jak to slyšíš ty?
Tohle album jsem doporučoval v rubrice "Zrovna poslouchám" 26.2. Nějak to zapadlo...ale jsem rád, že se také líbí.
mih -také jsi to v únoru pěkně popsal.je to skvělé album,mám od něj zatím jen dvě věci,zatím nejsou chechtáky-musím něco našetřit a pak zakoupím od něj něco dalšího 
-
boxer
Mih
nezapadlo,jen to trvalo trochu dýl. Od některých přispěvatelů to beru jako tutovku.
nezapadlo,jen to trvalo trochu dýl. Od některých přispěvatelů to beru jako tutovku.
Joe Bonamassa
Když bylo chlapci 12 let........................... http://www.youtube.com/watch?v=WLB900at ... re=related
Další zajímavé album - BLACK ROCK, převládají vlastní skladby ale jsou tam i zajímavě udělané převzaté např. od Jeff Becka, Leonarda Cohena, Otis Rush atd.
Bonamassovo posledné CD - a nejak mu neviem prísť na chuť, aj keď je to môj obľúbenec. Mám pocit, akoby sa chlapec točil v kruhu. Dúfam, že dočasne. Aj čo sa týka zvuku, toto CD určite nepatrí medzi skvosty - ani jeho doposiaľ vydaných CD. Podľa mňa zvukovo najhorší. 
No, něco zajímavého se tam najde např. Bird On A Wire, Night Life (s B.B. Kingem), Athens To Athens...
S kvalitou nahrávky máš pravdu, nic moc.
S kvalitou nahrávky máš pravdu, nic moc.
Pre Mih
Toto album vychádzalo 24. 3. a ja som strihal meter z nedočkavosti, kedy bude doma. O to bolo moje sklamanie väčšie. Mám jeho všetky veci, okrem DVD z Albert Hall, a vždy, keď mi prišla nová vec, tak zo stroja som ju ťahal až po troch - štyroch dňoch, iba toto album je výnimka. Pripustím však, že nemusí byť nutne na vine Bonamassa, ale ja a moja chujova nálada.
Že si si ty našiel na tomto albume zaujímavé momemnty je OK a znamená to, že aj keď niekto niečo zatracuje, pre niekoho to môže znamenať pravý opak. A tak je to vporiadku. Tak nech ti robí radosť.
Toto album vychádzalo 24. 3. a ja som strihal meter z nedočkavosti, kedy bude doma. O to bolo moje sklamanie väčšie. Mám jeho všetky veci, okrem DVD z Albert Hall, a vždy, keď mi prišla nová vec, tak zo stroja som ju ťahal až po troch - štyroch dňoch, iba toto album je výnimka. Pripustím však, že nemusí byť nutne na vine Bonamassa, ale ja a moja chujova nálada.
Taky ho mam rád a moc mě s..., že byl loni v Praze a já jsem neukecal žádnýho kámoše a byl jsem línej jet sám do Prahy
( Doporučuji také DVD LIve at Rockpalast )
( Doporučuji také DVD LIve at Rockpalast )
O víkendu jsem viděl koncert z Royal Albert Hall a byla to opravdová lahůdka v podání Bonamassy...Doporučuji. Velice pěkná atmosféra, super koncert 
Joe Bonamassa opět v Praze !

27. října 2010 vystoupí ve velkém sálu Lucerny, viz. Ticketpro. Na Tour Dates jeho www stránek je to potvrzeno.
Mimochodem, některé části jeho stránek jsou též v češtině !
27. října 2010 vystoupí ve velkém sálu Lucerny, viz. Ticketpro. Na Tour Dates jeho www stránek je to potvrzeno.
Mimochodem, některé části jeho stránek jsou též v češtině !
Joe, co by 12-ti letý chalan.......................... http://www.youtube.com/watch?v=WLB900at ... re=related