Jsem velkým fanouškem a buduji si kompletní diskografii této kapely (jen originály) a jednou se vydám na koncert této kapely ovšem ze svého kolečkového křesla toho moc neuvidím v davu který má několik tísíc lidí

Ještě foto

lepsi zvuk, myslis tu skurvenu remastrovanu verziu? Jezisi....Mike píše:Priest je anglická heavy metalová skupina zformovaná v roce 1969 v anglickém Birminghamu. Pro každého fanouška heavy metalu je to povinnost zvlášt jejich album Painkiller nebo Turbo. Brutální vřeštivý hlas Roba Halforda jenom umocnuje dojem z této výborné kapely. Všechno vydaná alba do roku 1990 byla v roce 2001 remasterována a vyšla v edici "The remasters" s novými obaly a hlavně daleko lepším zvukem a bonus tracky. Ne nadarmo se albu Painkiller říká "metalový nový zákon" Jejich hudba se dá charakterizovat jako razantní,plná energie, se spoustou metalových prvků a a uši trhajícím křikem elektrických kytar.
Jsem velkým fanouškem a buduji si kompletní diskografii této kapely (jen originály) a jednou se vydám na koncert této kapely ovšem ze svého kolečkového křesla toho moc neuvidím v davu který má několik tísíc lidí![]()
Samozrejme, ale na com si to prehravas, na Emgetone, alebo na Sharpe?boxer píše:Já mám doma LP a už nikdy British Steel jinak.![]()
boxer píše:No na Sharpu.Tam je gramo s tangeciálním ramenem neznabohu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti