Kraftwerk
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Kraftwerk
Nedávno vyšly nové remastery 2009 Kraftwerk a prý to není moc povedené,přesto mne to láká.Je tu jěště někdo kdo to rád poslouchal?http://5-against-4.blogspot.com/2009/11 ... ctive.html

- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kraftwerk
Kdysi mne s touto kapelou seznámil kamarád, který měl jejich desky. Z té doby znám desky Autobahn a Radioactivity. Více se mi líbila deska Radioactivity. Později kamarádovi přibyla ještě deska Trans Europa Express, tahle deska ještě byla dobrá, ale už se mi tolik nelíbila a další desky už jsem moc nemusel.
to Zappadady
V čom "prý není moc povedené"? Máš nejaké bližšie info? V tom vlákne je diskusia, ktorá je príliš subjektívna.
Technicky považujem za najkvalitnejší Minimum-Maximum i napriek tomu, že je to zostrih koncertov, atmosféra je polhlcujúca a technicky ani interpretačne to ničím netrpí. Staršie veci z - Autobahn,Radio - activity, Trans Europe Express, Mensch Machine, Computer Welt sú tu zahraté excelentne. Ale pre skalných je originál modla.
V čom "prý není moc povedené"? Máš nejaké bližšie info? V tom vlákne je diskusia, ktorá je príliš subjektívna.
Technicky považujem za najkvalitnejší Minimum-Maximum i napriek tomu, že je to zostrih koncertov, atmosféra je polhlcujúca a technicky ani interpretačne to ničím netrpí. Staršie veci z - Autobahn,Radio - activity, Trans Europe Express, Mensch Machine, Computer Welt sú tu zahraté excelentne. Ale pre skalných je originál modla.
K dostaniu napr. tu:
http://www.jpc.de/jpcng/poprock/detail/ ... um/8170519
http://www.jpc.de/jpcng/poprock/detail/ ... um/8170519
to Hopp
vďaka,
Hmmm, set je pre tých, čo majú 1-2 albumy, ale inak...nemám dôveru k mini LP v papierových obaloch..už som jeden taký pocket "výhodne" kúpil a žiadna remaster kvalita sa nekonala...dozrel asi čas na ďalší biznis. (...computer welt, die zeit is geld....)

Hmmm, set je pre tých, čo majú 1-2 albumy, ale inak...nemám dôveru k mini LP v papierových obaloch..už som jeden taký pocket "výhodne" kúpil a žiadna remaster kvalita sa nekonala...dozrel asi čas na ďalší biznis. (...computer welt, die zeit is geld....)
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Z celkem podrobných recenzí na každé jednotlivé album je možno vyčíst v čem jsou povedené a v čem nejsou povedené.Je potřeba to číst důsledně.palipol píše:to Zappadady
Tie recenzie sú v podstate všetky pozitívne....
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Recenze jsou celkem pozitvní.Ostatní si myslí pravý opak.Takže je to potřeba vyzkoušet abychom se dozvěděli jak to opravdu je.
Shrnul bych to-Kraftwerk,prostě elektroklasika,časem je mnozí napodobovali a rozvíjeli.S vydanými alby jako všichni-jednou dole a zas nahoře. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Já je mám už dlouho rád, beru je jako stvořitele elektroniky, kdyby nebyly, těžko by kdy byl Depeche Mode a ten mi život ovlivnil neskutečně.
Díky DM jsem poznal svou životní lásku se kterou jsem dodnes, krom toho ostatního kolem.
Jinak ale od KRAFTWERKU mám a poslouchám pouze THE MIX a Soundtracks TOUR DE FRANCE (díky právě jemu jsem poznal, že mám špatný basový reprák na mých WHARFDALE EVO 30-kách, je tam jedna pasáž kde to ten trefený reprák dával jasně najevo, pak už jsem složitě hledal další songy a bylo jich málo, myslím kde to bylo tak slyšet) Jo a závěrem ještě zmíním DVD MINIMUM MAXIMUM, taky dost dobré a nejen stereo, DTS taky hodně povedené.
KRAFTWERK je legenda v elektro, vzešlo z nich opravdu mnoho kapel, jen málo se jich chytlo, oni tady jsou ale stále, staří dobří elektrostaříci.
Díky DM jsem poznal svou životní lásku se kterou jsem dodnes, krom toho ostatního kolem.
Jinak ale od KRAFTWERKU mám a poslouchám pouze THE MIX a Soundtracks TOUR DE FRANCE (díky právě jemu jsem poznal, že mám špatný basový reprák na mých WHARFDALE EVO 30-kách, je tam jedna pasáž kde to ten trefený reprák dával jasně najevo, pak už jsem složitě hledal další songy a bylo jich málo, myslím kde to bylo tak slyšet) Jo a závěrem ještě zmíním DVD MINIMUM MAXIMUM, taky dost dobré a nejen stereo, DTS taky hodně povedené.

KRAFTWERK je legenda v elektro, vzešlo z nich opravdu mnoho kapel, jen málo se jich chytlo, oni tady jsou ale stále, staří dobří elektrostaříci.
někdy se ráno vzbudím a celý den mi v hlavě hraje :
Europe endless
Life is timeless
Europe endless ....
Musím si to někdy pustit. Abych zjistil, jak se ta verze co mi hraje v hlavě, liší od toho co je na CD.
Výborné desky jsou Trans Europe Express a Autobahn.
Europe endless
Life is timeless
Europe endless ....
Musím si to někdy pustit. Abych zjistil, jak se ta verze co mi hraje v hlavě, liší od toho co je na CD.
Výborné desky jsou Trans Europe Express a Autobahn.
MInimum-Maximum vyšlo na sacd už před léty (http://www.sa-cd.net/showtitle/2991). Teď jen vychází znovu - tuším, že o skladbu kratší.
A když píšete, co kdo rád, tak já si vzpomenu hlavně na Radioaktivität a Mensch-Machine. Ale Trans-Europa Express byl taky fajn. Wir sind die Roboter - trefné.
A když píšete, co kdo rád, tak já si vzpomenu hlavně na Radioaktivität a Mensch-Machine. Ale Trans-Europa Express byl taky fajn. Wir sind die Roboter - trefné.