Kraftwerk

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Kraftwerk

Příspěvek od Zappadaddy »

Nedávno vyšly nové remastery 2009 Kraftwerk a prý to není moc povedené,přesto mne to láká.Je tu jěště někdo kdo to rád poslouchal?http://5-against-4.blogspot.com/2009/11 ... ctive.htmlObrázek

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Re: Kraftwerk

Příspěvek od Mark Levinson »

Kdysi mne s touto kapelou seznámil kamarád, který měl jejich desky. Z té doby znám desky Autobahn a Radioactivity. Více se mi líbila deska Radioactivity. Později kamarádovi přibyla ještě deska Trans Europa Express, tahle deska ještě byla dobrá, ale už se mi tolik nelíbila a další desky už jsem moc nemusel.

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

to Zappadady

V čom "prý není moc povedené"? Máš nejaké bližšie info? V tom vlákne je diskusia, ktorá je príliš subjektívna.
Technicky považujem za najkvalitnejší Minimum-Maximum i napriek tomu, že je to zostrih koncertov, atmosféra je polhlcujúca a technicky ani interpretačne to ničím netrpí. Staršie veci z - Autobahn,Radio - activity, Trans Europe Express, Mensch Machine, Computer Welt sú tu zahraté excelentne. Ale pre skalných je originál modla.

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

to Hopp
*thumbs up* vďaka,
Hmmm, set je pre tých, čo majú 1-2 albumy, ale inak...nemám dôveru k mini LP v papierových obaloch..už som jeden taký pocket "výhodne" kúpil a žiadna remaster kvalita sa nekonala...dozrel asi čas na ďalší biznis. (...computer welt, die zeit is geld....)

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

palipol píše:to Zappadady

V čom "prý není moc povedené"? Máš nejaké bližšie info? V tom vlákne je diskusia, ktorá je príliš subjektívna.
Technicky považujem za najkvalitnejší Minimum-Maximum i napriek tomu, že je to zostrih koncertov, atmosféra je polhlcujúca a technicky ani interpretačne to ničím netrpí. Staršie veci z - Autobahn,Radio - activity, Trans Europe Express, Mensch Machine, Computer Welt sú tu zahraté excelentne. Ale pre skalných je originál modla.
Z celkem podrobných recenzí na každé jednotlivé album je možno vyčíst v čem jsou povedené a v čem nejsou povedené.Je potřeba to číst důsledně.

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

Tie recenzie sú v podstate všetky pozitívne....

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Recenze jsou celkem pozitvní.Ostatní si myslí pravý opak.Takže je to potřeba vyzkoušet abychom se dozvěděli jak to opravdu je.

Audio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Audio »

Shrnul bych to-Kraftwerk,prostě elektroklasika,časem je mnozí napodobovali a rozvíjeli.S vydanými alby jako všichni-jednou dole a zas nahoře. 8-)

hi-fi calvus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hi-fi calvus »

Já je mám už dlouho rád, beru je jako stvořitele elektroniky, kdyby nebyly, těžko by kdy byl Depeche Mode a ten mi život ovlivnil neskutečně.
Díky DM jsem poznal svou životní lásku se kterou jsem dodnes, krom toho ostatního kolem.
Jinak ale od KRAFTWERKU mám a poslouchám pouze THE MIX a Soundtracks TOUR DE FRANCE (díky právě jemu jsem poznal, že mám špatný basový reprák na mých WHARFDALE EVO 30-kách, je tam jedna pasáž kde to ten trefený reprák dával jasně najevo, pak už jsem složitě hledal další songy a bylo jich málo, myslím kde to bylo tak slyšet) Jo a závěrem ještě zmíním DVD MINIMUM MAXIMUM, taky dost dobré a nejen stereo, DTS taky hodně povedené. *thumbs up*
KRAFTWERK je legenda v elektro, vzešlo z nich opravdu mnoho kapel, jen málo se jich chytlo, oni tady jsou ale stále, staří dobří elektrostaříci.

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

Obrázek
v lednu vychází tento živák jako SACD, viz:
http://www.emimusic.de/produkt/500021,0 ... _version#1

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

někdy se ráno vzbudím a celý den mi v hlavě hraje :
Europe endless
Life is timeless
Europe endless ....

Musím si to někdy pustit. Abych zjistil, jak se ta verze co mi hraje v hlavě, liší od toho co je na CD.

Výborné desky jsou Trans Europe Express a Autobahn.

humpf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od humpf »

MInimum-Maximum vyšlo na sacd už před léty (http://www.sa-cd.net/showtitle/2991). Teď jen vychází znovu - tuším, že o skladbu kratší.

A když píšete, co kdo rád, tak já si vzpomenu hlavně na Radioaktivität a Mensch-Machine. Ale Trans-Europa Express byl taky fajn. Wir sind die Roboter - trefné.

Odpovědět