KT Tunstall
Re: KT Tunstall
Pasul mě předběhl.
Někdo sosá na tvé IPadrese.Je vás na ni více. Nejsi v nějakém wifi net spolku?
Ty odkazy si zkopíruj a zkus to pozdeji.
Admin to za chvíli smázne.
Býváš v noci vzhůru,tak ti to půjde.
Někdo sosá na tvé IPadrese.Je vás na ni více. Nejsi v nějakém wifi net spolku?
Ty odkazy si zkopíruj a zkus to pozdeji.
Admin to za chvíli smázne.
Býváš v noci vzhůru,tak ti to půjde.
nechápu to. na téhle IPadrese jsou 2 kompy - ani jeden nic nestahuje. mám to zkopčené. když jsem chtěl stáhnout ty Eagles, šlo to až někdy o půl 3 v noci. asi v tom bude mít prsty poskytovatel internetových služeb tady v severní korei...
fajn. už to jede.
Po mne to chce na rozbalenie heslo....prehliadol som ho?
Přehlídl, je napsaný pod odkazama.
Jinak to poslední "album" je záznam koncertu od nějakého fanouška, není to oficiální album.
Kvalitu jsem nicméně ještě nezkoušel ...
Jinak to poslední "album" je záznam koncertu od nějakého fanouška, není to oficiální album.

Vdaka, uz je to ok.Hlava píše:Přehlídl, je napsaný pod odkazama.
Jinak to poslední "album" je záznam koncertu od nějakého fanouška, není to oficiální album.![]()
aha. a to může jenom tak vyjít? to se pak můžu divit, že na Amazon.com nic není...Hlava píše:Jinak to poslední "album" je záznam koncertu od nějakého fanouška, není to oficiální album
jinak já bych případným zájemcům opravdu doporučil začít s Eye to the Telescope. je to její nejlepší, nejlíp nahraná deska, v bontonlandu je za pakatel, a je to nářez od začátku do konce...
já nevím, asi jsem fakt blbej, ale mě to nejde rozbalit!? zadám heslo, vyskočí mi "soubor nenalezen", a v sumáři mi to napíše "hlavička souboru poškozena". používám ALzip. bezproblémový program.
z part 1 nemám nic, z part 2 nějaký flac 3MB...
z part 1 nemám nic, z part 2 nějaký flac 3MB...
To taky nijak "nevyšlo". Někdo to nahrál (zatím bůhvíjak) na koncertě, doma zpracoval, udělal k tomu jakýsi booklet a vystavil to někam na web. Toť celé tajemství.dadaft píše:aha. a to může jenom tak vyjít? to se pak můžu divit, že na Amazon.com nic není...
To co píšeš občas dělá i Salamander při rozbalování RARů. Podle mě to je způsobeno tím, že archiv je vytvořen novější verzí WinRARu, než jakou umí rozbalovat Tvůj program (ALzip).dadaft píše:já nevím, asi jsem fakt blbej, ale mě to nejde rozbalit!? zadám heslo, vyskočí mi "soubor nenalezen", a v sumáři mi to napíše "hlavička souboru poškozena". používám ALzip. bezproblémový program. z part 1 nemám nic, z part 2 nějaký flac 3MB...
Budeš muset šáhnout po novém WinRARu. Anebo Salamander 2.51, v tom to jde taky bez problémů.
KT TUNSTALL´s ACOUSTIC EXTRAVAGANZA (CD + DVD, 2006)

Kate_Tunstall---Golden_Age
Kate_Tunstall---Change

Kate_Tunstall---Golden_Age
Kate_Tunstall---Change

na spodním obrázku můžeme vidět osádku téhle desky, natočené v jedné skotské vilce:
KT Tunstall s Gibsonem Dove
Luke Bullen za bicí soupravou Premier
Sam Lewis s Gretsch White Falcon
Kenny Dickenson za Hammondy
basák Arnulf Lindner
a vokalistka Donna Maciocia
mastered by Dick Beetham at 360 Mastering, London.
produced and mixed by Steve Osborne.
KT Tunstall s Gibsonem Dove
Luke Bullen za bicí soupravou Premier
Sam Lewis s Gretsch White Falcon
Kenny Dickenson za Hammondy
basák Arnulf Lindner
a vokalistka Donna Maciocia
mastered by Dick Beetham at 360 Mastering, London.
produced and mixed by Steve Osborne.
Odpovím Vám na vaši otázku.
CD je vytvořeno pomocí Flacku,má správné rozměry.Je to program na vypalování v Macku a je na hudební nahrávky nejlepší.
Použijte při rozbalení WinRar a pro reenkodovaní třeba program Burrrn a pujde vam to bez problémů.
Tohle je zase moje parketa,a počítači od Apple jsm kamarádka-mám ho totiž doma.
Tak zatím - kdyby něco nešlo,dejte vědět -pomůžu RÁDA !!!
CD je vytvořeno pomocí Flacku,má správné rozměry.Je to program na vypalování v Macku a je na hudební nahrávky nejlepší.
Použijte při rozbalení WinRar a pro reenkodovaní třeba program Burrrn a pujde vam to bez problémů.

Dadafte, čumím. Jedna jediná ženská s vysvětlí to jak z partesu.Petra44 píše:Odpovím Vám na vaši otázku.
Něco k KT Tunstall - Torontoesque - 2008.
Nevím kolik si vás toto album stáhlo a poslechlo,ale mě napadá jedna otázka.
I když by se mu dalo samozřejmě asi po zvukové stránce i sem tam něco vytknout.
Toto je amatérem sejmuté a počítačem upravené koncertové dílo.Jak dlouho to upravoval nevím.Ale výsledek je dle mého skutečně velmi dobrý.
Jak je možné,že profesionální zvukaři na suprových zařízeních měsíce ladí výsledek kapely,než to plácnou na CD a jak všichni víte,výsledek je velmi,velmi často, mírně řečeno, rozpačitý.
Nevím kolik si vás toto album stáhlo a poslechlo,ale mě napadá jedna otázka.

I když by se mu dalo samozřejmě asi po zvukové stránce i sem tam něco vytknout.
Toto je amatérem sejmuté a počítačem upravené koncertové dílo.Jak dlouho to upravoval nevím.Ale výsledek je dle mého skutečně velmi dobrý.
Jak je možné,že profesionální zvukaři na suprových zařízeních měsíce ladí výsledek kapely,než to plácnou na CD a jak všichni víte,výsledek je velmi,velmi často, mírně řečeno, rozpačitý.
no, já si to konečně dneska rozbalil. a teď nevím, jestli si děláš legraci, nebo jsem něco posral...
zkoušel jsem part 1. flacy přes foobar a xonar u1. podle mě je to naprostá a totální katastrofa. naprostá a totální. jediný potlesk diváku zní jakž takž.
podle bookletu je to snímáno mikrofonem sennheiser ke4-211-2 a nahráváno na kapesní mp3 přehrávač sony mz-nh700

zkoušel jsem part 1. flacy přes foobar a xonar u1. podle mě je to naprostá a totální katastrofa. naprostá a totální. jediný potlesk diváku zní jakž takž.
podle bookletu je to snímáno mikrofonem sennheiser ke4-211-2 a nahráváno na kapesní mp3 přehrávač sony mz-nh700