Linda Perry

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
capouch
Kontaktovat uživatele:

Linda Perry

Příspěvek od capouch »

Linda Perry, zpěvačka, skladatelka,producentka a hlavně majitelka fenomenálního hlasu. Máte, posloucháte? Je to jedno z mých referenčních CD. Původně členka skupiny 4 Non Blondes (album Bigger, Better, Faster, More! 1992) poté vydala dvě desky, první In Flight 1996, (re-edice 2005) a druhá After Hours z roku 1999. První zmiňovaná je u nás docela běžně k dostání, kdežto After hours se špatně shání, když se objeví v nějaké aukci tak se šplhá docela vysoko s cenou. Dost jsem se načekal než jsem jí sehnal, a to hlavně díky Hlavovi, kterému znovu děkuji.

Nějaký životopis jsem si s dovolením vypůjčil z netu:

Linda Perry, narozena 15. dubna 1965 ve Springfieldu v Massachusetts rodičům portugalského původu a je americkou rockovou zpěvačkou, skladatelkou a hudební producentkou. I když se proslavila se jako hlavní zpěvačka a skladatelka kapely 4 Non Blondes, založila také dvě nahrávací společnosti, pro které napsala a vyprodukovala hity pro slavné zpěvačky jako Gwen Stefani, Pink (její píseň od Lindy Perry "Get the Party Started" se vyšplhala až na vrchol hitparádových žebříčků) a Christinu Aguileru (Lindy song "Beautiful" byl také naprostou jedničkou). Lindy se také významně podílela na albech Courtney Love a Kelly Osbourne stejně jako na distribuci hudby Jamese Blunta ve Spojených státech amerických. V roce 2006 se dostala na vrchol žebříčku World Top 100 A&R Chart sestavovaného HitQuarters za podepsání kontraktu mezi Jamesem Bluntem a její nahrávací společností Custard Records.

Obrázek Obrázek

Obrázek

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Re: Linda Perry

Příspěvek od Donuts »

Budu muset stahnout nejaka dalsi alba, protoze podle me znameho Bigger, Better, Faster, More, rozhodne neoplyva ani zajimavym, natoz fenomenalnim hlasem.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Re: Linda Perry

Příspěvek od lachim »

její cd in flight bylo dlouho mé referenční cd.
úžasný hlas a zvuk nahrávky.
úplně jsem na něj zapoměl!.
díky za připomínku.
jdu ho vyhrabat a zařadit mezi poslouchaná cd.....

Odpovědět