Milý Dawsoo (myšleno bez ironie),náš "spor" se netýkal žádné konkrétní značky a už vůbec ne hudby modrých tanku,šlo pouze o mé konstatování toho,že v Číně produkované součástky jsou obsaženy téměř ve všem,pouze nesou označení např. "made in japan" za což jsem si od Tebe vysloužil ,né příliš lichotivé, označení.
Máš pravdu,že v oboru elektrotechnika jsem laik,jsem mechanický konstruktér,nicméně mé konstrukce přímo na elektrotechnické komponenty navazují.Nemají nic společného s reprodukční technikou,nicméně musí fungovat (běžně se smluvně podepisuje garance bezúdržbového provozu na 5-10 let) mnoho let bez možnosti servisního zásahu.Práce na těchto zařízeních mě obchodně přivedla právě na jednání s Čínskými partnery v Shenzhenu. Kvalita čínských komponent je přímo úměrná přání zákazníka a dohodnuté ceně.Jsou schopni udělat kvalitní ,velmi kvalitní součást,kdy kontrola kvality vyřadí každý vadný kousek (například našim požadavkům vyhovělo cca 15% vyrobených) ,ale taky jsou na téže lince schopni chrlit brak co si potom člověk může koupit na dx.com nebo ebay za pár USD.
A co se týká mého tvrzení,že se pouze balí do krabic s označením třeba "made in Japan",které si označil za nesmysl,tak to pochází nikoli z doslechu ,či četbě na netu,ale reálné zkušenosti,byť pravda v mém případě to bylo "made in france".Důvody proč tomu tak je,je třeba hledat například v podmínkách poměru dovážených a domácích dílů pro zakázky vypisované pod granty EU a podobně.
Tož asi tak k tomuto "sporu".Nechci si tady "porovnávat pimpísky",ale přeci jen počet mnou konstruovaných věcí,bez problému fungující v několika desítkách evropských a dvou izraelských nemocnicích,metru,letišti a podobně, mne dle mého ,trochu opravňuje tuto informaci napsat,byť znovu opakuji,z reprodukční technikou typu hifi nemají opravdu nic společného.
Mýlil ses i v tom,že jsem prodejce či majitel tebou kritizovaných značek.To co mám ,je v mém podpisu,nemám důvod to zamlčovat,či se za to stydět.Je pravda,že poslední dobou jsem sem dal pár příspěvků o AA a to proto,že jejich výrobky se mi esteticky líbí a večer moc hezky modře svítí

,ale ještě jsem je neslyšel.Trochu mě proto "nadzvedla" Tvá kritika pouze na základě toho,že své výrobky nechávají montovat v Číně,což je naprosto běžný trend i u značek,které jsou v hifi "mnohem výše " hodnocené a které jsem vypsal ve svém příspěvku.Jiné značky,jako třeba SONY a YAMAHA,montují v Malaysku

.
Takže asi tak,měj se ,vonvichousch .