Pink Floyd

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Pink Floyd

Příspěvek od MB »

Mam radost, ale hlavne aby ten remaster nedopadol spatne, mam strach si cokolvek preobjednat pokial som to nepocul...

*offtopic*
Obdobie ked som kupoval vsetky boxsety ma uz presli, jediny ktory stal za nieco je ten od Dead Can Dance, ale pokial si spomeniete kto to remastroval...

1. Taky The Doors a ich boxset...hroza, to DVD-A je tam fakt iba do poctu!!!!
2. Nightwish boxset - DR3 max 4...moja pani si to predobjednala na http://www.nightwish.com
3. Queensryche (limitovana edicia US only) DR4-5, som fakt zaplakal ako sa da skurvit nadherna muzika
4. Iced Earth boxset je pocuvatelny a hlavne nadherny DR9-10 - svetla vynimka remastrovaných boxsetov
5. zase na druhu stranu Tiamat - vsetky albumy "remastrovane" DR5-6...
6. Fight s podpisom samotneho Roba H....kupil som uz vsetky albumy na normalnych CD, pretoze sa to neda pocuvat (okrem remastru je to aj remix a to je fakt pruser)
7. atd

Samozrejme boxset od PF nebol az tak strasny ale kto z Vas ho má este doma? A ak ho má uprednosti CD z neho pred MFSL alebo japonskym CD/LP?

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

jirie
Kontaktovat uživatele:

SACD Wish You Were Here

Příspěvek od jirie »

Nabízím SACD Wish You Were Here za 1100.- Kč + poštovné. Zájemci pište do SZ.
Nabídka je jako předobjednávka, která platí do 5. listopadu.
Nosič by byl k mání cca kolem 22. listopadu podle rychlosti zásilky.

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

Trailer na WYWH Immersion box :

http://www.youtube.com/watch?v=cXD7NyFZDg4

Davidus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Davidus »

Dneska (respektive už včera) jsem si přinesl domů Obscured By Clouds v takovém pro mě neznámém vydání. Nějaká limitovaná edice na zlatém vinylu. Vydavatelství Golden Anniversary Records, vyrobeno v Audio SoundLab. Netušíte někdo, o co jde?

Obrázek

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

Pokud je LP ve výborném stavu jsi držitel raritního kousku z limitované edice 1000 Ks!!! Tedy v každém případě excelentní úlovek *2thumbsup*

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Zrovna dnes jsme to s Davidusem poslouchali,zvuk supr *thumbs up*

Davidus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Davidus »

jirie píše:Pokud je LP ve výborném stavu jsi držitel raritního kousku z limitované edice 1000 Ks!!! Tedy v každém případě excelentní úlovek *2thumbsup*
Díky za info. Můj kus se zdá být ve vynikajícím stavu. I cena byla velmi slušná. Že je to z limitované edice jsem poznal (btw mám číslo 293/1000). Nic bližšího jsem však nikde nenašel. Třeba důvod(y) vydání této edice a tak.

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

Po tom čo mi nejaký ten rok ležala na polici som teraz počas choroby prečítal knihu od Nicka Masona - Pink Floyd, svojho času kúpenú tuším v lacných knihách.
Celkom zaujímavé čítanie a dosť pútavo napísané. Vždy som si pustil album o ktorom som práve čítal (teda aspň tie čo mám). Človek takto môže nahliaduť do zákulisia vzniku jednotlivých albumov a o bežnom živote jednotlivý členov skupiny ako aj celého doprovodu. Doporučujem prečítať. *thumbs up*

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

Tolko peňazí by som za koncert nedal. To ich radšej investujem do kvalitných nosičov.

Odar

Příspěvek od Odar »

Pre predstavu - kolko by si bol ochotny za koncert dat?

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

No teraz som dal mimoriadne 15 eur (vlastne 30 - za dva lístky), ale to je naozaj maximum. Za tie organizačné zmätky a väčšinou nahovno zvuk (česť vínimkám) nie som momentálne ochotný dať viac a s pribúdajúcim vekom sa tá ochota stále znižuje. To si naozaj radšej doma sadnem k CD, LP, DVD, prípadne kazete a v klude si k tomu otvorím sedmičku. ;)

Odpovědět