Pink Floyd
Re: Pink Floyd
Bez Floydu se zit dlouho neda. Ja je musim mit pomerne casto. Uprimne receno, The Wall je ma oblibena, ale mam radeji CD2.
Kybych mě úpřímně odpovědět na otázku, které abum Floydů jse slyšel v životě nejvíckrát, asi by to byli (y) Animals. Ne každému se tohle líbí. Já mám rád hudbu, která vypráví... Mám taky rád hudbu ponurou nebo zádumčivou. A mám taky rád když má něco, co bych nazval "vnitřní drajv".... Hm, no, trochu kecy po třetince Gambáče...
.Ale tohle já tam mám! Zrovna poslední tři dny si je pouštím každý den po probuzení ještě v posteli. Teda vždycky přitom zase usnu, ale moje nevědomí určitě poslouchá...
.

Pink Floydi jsou pro mne základním kamenem mého posouchání a vztahu k rocku a hudbě jako celku. Na každém albu si najdu něco,co mě uchvátí,ale taky,občas něco nepřekousnu.
Když opominu neopominutelnou Dark Side......,tak se nejraději vracím k Animals,Wish....., a Final Cut.
V poslední době stále častěji točím a stále přicházím na genialitu desky Obscured by Clouds, 1972.

Když opominu neopominutelnou Dark Side......,tak se nejraději vracím k Animals,Wish....., a Final Cut.
V poslední době stále častěji točím a stále přicházím na genialitu desky Obscured by Clouds, 1972.

tak jsem šáhl podnícen touhle debatou hlouběji do regálků a vylovil

Meddle
do prkýnka, už byl čas !
začátek desky je fakt psycho, jenom se mi protočily panenky. teď hraje A Pillow of Winds a už se vezu...

Meddle
do prkýnka, už byl čas !
začátek desky je fakt psycho, jenom se mi protočily panenky. teď hraje A Pillow of Winds a už se vezu...

tak jsem zrovna dal Division Bell.
marná sláva, strato Gilmoura je prostě husté. a málokdo dokáže naplnit tichou noc tak nenásilně a až po okraj jako flojdi...

marná sláva, strato Gilmoura je prostě husté. a málokdo dokáže naplnit tichou noc tak nenásilně a až po okraj jako flojdi...
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Dadafte, musím s Tebou souhlasit. Tato deska je vynikající a mnoha lidmi opomíjená nebo spíše zastíněná deskami Dark side of the monn nebo Wish you were here, které jsou samozřejmě vynikající.dadaft píše:tak jsem šáhl podnícen touhle debatou hlouběji do regálků a vylovil
Meddle
do prkýnka, už byl čas !
Rád si ji pouštím, zvlášť když je v tomto vydání:

- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Po dlouhé době váhání a zvukového porovnávání jsem se rozhodnul jít do miniLP japan repliky Pink Floyd The Wall. Měl jsem nutkání vyčkat ne verzi MFSL, ale přímé porovnání mne přesvědčilo, že Toshiba není o nic horší než MFSL a cena je přijatelnější (i když......). Zvuk japonce je spíše otevřenější a jasnější než u MFSL, ale někomu se to může zdát ostré. Nedokázali jsme se s Petrem5 při porovnáváni shodnout, která verze je lepší. Je to spíše o preferencích posluchače a o sběratelství, MFSL je určitě větší rarita. Právě si to dávám a za sebe mohu říct, že je to zvukově opravdu velmi zdařilé!

- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Boxere co jsou to za vydání? Dokonce HDCD!
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Viktore tohle pro Boha ne.Taiwanske sračky nebrat.už jsem poučen.Velmi špatná kvalita,některé cd ti přestanou hrát ke konci.Prostě jsou to laciné vydání které také tak hrajou.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Že by Boxer nevěděl? Takže Boxere japonské verze, ne čínské. Znaky podobné, ale setsakramentský rozdíl
.
Zappo, díky za upozornění, myslím pro všechny na foru, aby někdo nenaletěl
.

Zappo, díky za upozornění, myslím pro všechny na foru, aby někdo nenaletěl

Dík za ponaučení.Dal jsem to sem jako raritu.Přes obrazovku nevím,jak to hraje.
Sales Rank: 704438
Category: Music
Author: Pink Floyd
Publisher: Universal Music Ltd
Studio: Universal Music Ltd
Manufacturer: Universal Music Ltd
Label: Universal Music Ltd
Format: Import, Gold Cd, Digital Sound, Double Cd, Extra Tracks
Media: Audio CD
UPC: 041735045409
ASIN: B000JLXMKA
Publication Date: 2004

Sales Rank: 458286
ISBN: 7799628669
EAN: 9787799628660
ASIN: 7799628669

Category: Music
Author: Pink Floyd
Publisher: Universal Music Ltd
Studio: Universal Music Ltd
Manufacturer: Universal Music Ltd
Label: Universal Music Ltd
Format: Import, Gold Cd, Digital Sound, Double Cd, Extra Tracks
UPC: 041735045409
ASIN: B000JLXMKA
Publication Date: 2004

Sales Rank: 458286
ISBN: 7799628669
EAN: 9787799628660
ASIN: 7799628669
Tfuj!!!!!!! To se mi ulevilo,už jsem si myslel,že si to někdo z Vás koupil.Ještě jim tam chybí Super sound,Extra high quality, DTS .Je to pirát De Luxe o tom žádná 

Tak mi konecne poradte, ktore vydanie The Wall zhanat na vynile...