Pink Floyd

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Pink Floyd

Příspěvek od drfish »

Osobně nijak nepodezírám členy PF z nějakých existenčních potíží, které by je nutily k vydávání "úklidových" desek. Je mi naprosto jasné, že za tím stojí hladový label, který ví, že cokoli od nich vydá, prodá se to za jakoukoli cenu. Důležité je to dobře načasovat (před Vánoce) a předem dlouho oznamovat, že to bude pecka. ;) Nesmírně zajímavá komodita tyhle staré legendy. To dokazuje i množství předobjednávek. Bez ohledu na kvalitu nahrávek ze sklepa i z půdy pánů z PF, bude to byznys jak prase. ;) Tím nemyslím nic osobního proti PF, miluju je jako vlastně každý... *2thumbsup*
Je pravda, že vlastním jen ty nejprofláknutější věci- Wish you were here, The Wall, Animals a Dark side. Zbytek jsem sice slyšel, ale má popíkářská duše to nedokázala ocenit... :| Tyto desky má ale nepochybně doma asi polovina zeměkoule... :lol:

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Bluray verzi už mám v tašce. ;)

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Jak to Breto? Na amazonu ma byt az 10.11. To mi nedělej :-)

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

noaid píše:Bluray verzi už mám v tašce. ;)
Tak dej pak report co a jak.

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Papirova krabicka, v ni 3 pohlednice, z toho jedna menava jakoby stereoskopicka, tenka knizecka s dalsimi fotkami, slouzici tak maximalne k onanii fanousku, nic se tam nedozvite o puvodu nahravek.
Zrovna potme posloucham mix 5.1 (pisu z mobilu), v nekterych mistech prvni skladby jsem mel pocit dychani, jaky byva pri nadmernem pouziti kompresoru, u dalsich uz ani ne. Celkove je mix spise klidnejsi, ne tak agresivni, vzadu se toho moc nedeje.
Pusobi to na mne jako ruzne instrumentalni variace, dema a cover verze jiz drive vydanych znamych skladeb z wywh, wall a dalsich alb, prvni jakoby vypadla z nejakeho sessionu Wish You Were Here. Atmosfericke instrumentalky bez zpevu krome posledni skladby. Spatne to ale neni, takovi jini Flojdi. Jakoby variace od Ausies apod. Uvidim dale...
Album ma 53 minut, extras dalsich 39 jen ve stereu, dema z nahravani, vesmes nuda pro onanisty, kteri jsou na stare chlapy. ;)
Cena byla lepsi nez nejnizsi predobednavka+postovne.

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

Chtěl bych jen okrajově reagovat na poslední větu. Netýká se to hudby z nového alba P.F.
Chtěl jsem původně vložit do svého příspěvku část textu e-mailu, který jsem dostal od jednoho nejmenovaného obchodníka, který mi odpověděl na mou reakci na cenu, za kterou novinku nabízejí.
Mimo běžných obchodních frází mi bylo sděleno, že za 20 - 30 % nebudou prodávat.
Výslednou cenu zde raději nebudu uvádět s ohledem na Břeťovo zdraví, protože by se asi do rána válel smíchy.

Jinak pokud jde o předobjednávky, tak už i v ČR jsou skladem a připraveny k expedici ;)

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Tak jsem to nyní doposlouchal, trochu jsem v rozpacích, několik jedenapůl minutových instrumentálek, většinou už u nich slyšených pozic a poloh, na bázi předešlých desek. Toť můj první postřeh, než půjdu spát tak si to dám ještě jednou, třeba mě to více osloví. Jsem zvědav na LP jak bude nahrané ?!?! Nejpovedenejší je 1., 2. a 18. poslední skladba.

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

-já jsem to doposlouchal podruhé-první dojem také velmi rozpačitý.Zatím pro mě opakující se věci a postupy, nuda,unylé-jak píše také výše Mirek-zatím pro mě fakt dost špatné.A to to mám předobjednané a PF jsou moji velcí oblíbenci.Asi jsem si od toho hodně sliboval... :roll:

sekal

Příspěvek od sekal »

Doposloucháno a vymazáno. Nic jiného si tyto zbytky a nedodělky od fy. PF nezaslouží. Škoda času..*thumbs down*

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Tak jsem to také dnes dal (Flac a zatím jen do sluchátek) a musím přiznat, že je to takové, jaké jsem zhruba očekával (tedy vlastně už včera). Žádný zázrak, žádné překvapení. Že by to bylo tak příšerné, abych rušil objednávku, to asi ne...a ten obětovaný peníz mi životní úroveň nesníží. Zažil jsem během mého "hudebního života" podstatně větší zklamání. Pro mě to ztráta času nebyla (jak píše Sekal), myslím si, že cokoliv nového, co do sebe vstřebám pomocí uší, mě nějakým způsobem obohatí. Když poslouchám něco, kde bych pociťoval ztrátu času či riskoval odumírání neobnovitelných buněk v mém těle, vypnu to. A toto album jsem doposlechl v pohodě do konce. Je pravda, že si dovedu představit, že při tom budu škrábat brambory či mýt nádobí, a o nic při tom nepřijdu ;). Nic extra jsem od toho neočekával, tudíž ani nemohu být tak extra zklamán. Našel bych stodoly plné větších sraček :cry:
PS: Kdyby s takovým albem vylezla jakákoliv "neznámá" kapela, pokyvoval bych hlavou a brumlal si něco o tom, že je to zajímavé album a že si ho brzy musím pustit znova...koho že mi to jen připomíná ;)

boxer

Příspěvek od boxer »

Jo loudness mají slušnej. Asi to je tím, že to v té době nahrávali na alnagon, a při přenášení na tuto placku to moc tygitálně nesprasili.

Ale s pohledu jejich tvorby je to tedy řádný krok zpět. I když Umma Gumma byla pro mne taky dlouho nestravitelná.
Myslím, že Pytel to napsal zprávně. Jsou tam slyšet jednotlivé témata skladeb, která se promítla na různých plackách.

Prostě zametli sklep aby měli nějaké chechtáky na Vánoce. vím bych na tom "umělecky" neviděl.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Osobne čakám na placku, ale skušobným posluchom musím povedať, ze keby takto vymetali mnohé iné kapely za zenitom, tak by som bol štastný, inak DR a analog nemá nič spoločné, proste to nedali do rúk nejakému blbcovi s ProTools...

sekal

Příspěvek od sekal »

Kdyby raději Gilmour vydal ještě jedno sólové album. Ještě není tak starý a myslím, že by to dokázal. To bych považoval za důstojné ukončení kariéry a rozloučení s fanoušky. Ten "Nekonečný Proud" odřezků z letošního roku je jen ostuda..

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Tak ten vyjde budúci rok a je plánované aj miniturné....a teraz som si to pustil na sluchátka a myslím, ze to nie je pre mna žiaden odpad, baví ma to, a už sa teším na LP

Odpovědět