Pink Floyd

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
DRACK
Kontaktovat uživatele:

Re: Pink Floyd

Příspěvek od DRACK »

S499_1023
ja ho osobne nepoznam, jen jsem cetl jeho příspěvky a je to takove vesele, na mne dela dojem ze on je uprimny opravdovy rock fan v ramci moznosti, ja jsem si když mi bylo 8-10 taky napaskovaval ty desky na magnetofon, dneska si to vypaluji na coputer ale to ja neumim a nemam potrebu to umet, cds to mne nebere nemam a nikdy jsem ani nemel potrebu vlastnit cd player akorát v automobilu ale tam to jednoduse cpou od vyroby a to je prakticke na to mi postaci tucet cds

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRACK »

jirie píše:
DRACK píše:to je super to je takovy hard core zatisi s tim branikem , predpokladam ze ten motiv na tom t shirt je takovy ten gumovy , co mas k tricku ještě gratis saunu
.. to není Braník, ale BULGARIA.
Tam bych stylové pivo a autentické triko s motivem The wall a fotkama z období let 1970 skutečně nekupoval *headbang*
BRANIK nebo BULGARIA to je oboji stejna liga, BVLGARI to rozhodne oboji nebude, Nicmene je to uprimny a verny fanousek pink floyd a ocividne z toho ma upřímnou radost a to je ve finale rozhodujici

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Ale synci a děvuchi, o žádný piráctví přeci nejde, je to sběratelsky cenný exemplář oficiální edice PF nějakej bulgarton či něco takového, no a origoš LP The dark side of the Moon mám ve sbírce (Supraphon) cca 40 let a opatruji si jak rodinnej klenot.
PS. bulharské pivo neznám, Braník ano, není tak hořkej jak místní radek, asi tak.
S499_1023: bez reakce, škoda času, elektřiny, mějte se krásně.

Karel1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Karel1 »

lechos píše:Ale synci a děvuchi, o žádný piráctví přeci nejde, je to sběratelsky cenný exemplář oficiální edice PF nějakej bulgarton či něco takového
*hura* Lechos nikdy nezklame *hura*

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

lechos píše:Ale synci a děvuchi, o žádný piráctví přeci nejde, je to sběratelsky cenný exemplář oficiální edice PF nějakej bulgarton či něco takového
fuu no prešiel som Discogs, a žiaľ, ani jedna bulharská neoficiálna nahrávka DSOTM sa nejaví byť cenná. Nehovoriac o tom, že oficiálna ani nejestvuje.

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRACK »

lechos píše:Ale synci a děvuchi, o žádný piráctví přeci nejde, je to sběratelsky cenný exemplář oficiální edice PF nějakej bulgarton či něco takového, no a origoš LP The dark side of the Moon mám ve sbírce (Supraphon) cca 40 let a opatruji si jak rodinnej klenot.
PS. bulharské pivo neznám, Braník ano, není tak hořkej jak místní radek, asi tak.
S499_1023: bez reakce, škoda času, elektřiny, mějte se krásně.
Lechosi mne osobne se tve příspěvky libí , ma to stavu a jako bastard neintelektual tomu rozumim

nicmene ja jsem to bulgaria navstivil a tam bylo levy vsechno ,ty hieroglifi co tomu rikaji pismenka jsou levy vůbec se to nepodoba tem co ted pisi, dokonce i voda v mori a pisek na plazi je tam levej.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Ano, ovšem...PF v Pompejích (1972) je hodnotný live dokument a stoji za to mít ve sbírce, kapela ve vrcholné formě a klasické sestavě Gilmour-Mason-Waters-Wright. Tenhle knižní titul BB art s.r.o. Praha (2007) je základ vědění o skupině.
http://img24.cz/images/16036266171103575041.jpg

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRACK »

JA O NICH NEVIM NIC nelibi se mi to, ale jsou to velice schopni typci, první liga kseftaci, ja fandim každému kdo umi udelat uspech a profit to není ostuda byt hezky, uspesny a bohaty,
ale je to hezke ze jsi takovy verny fanda, ja moc cist neumim ale je dobry umet cist ty stamper codes na Gramophone Ltd PF vinylkach tam jsou 5-ti mistny sume ve hre

G=1
R=2
A=3
M=4
O=5
P=6
H=7
L=8
T=9
D=0

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

Koukám, že se máme na konci září na co těšit! :-)

http://store.davidgilmour.com/dept/live ... 4222_84671

Obrázek
Obrázek

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

overgrounder
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od overgrounder »

Máte někdo osobní poslechovou zkušenost s novými remasterovanými vydáními LP desek PF?
https://www.bontonland.cz/search/?s=pin ... =45&pns=60
Nejde mi o porovnání s prvními pressy, spíš co do kvality těchto masterů.
díky

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Všechny tituly jsou ve vynikající kvalitě, snesou srovnání s vydáním v době vzniku.Dokonce si myslím, že PF nikdy nebyly vydány lépe ( kromě MoFi), nebál bych se to koupit.

overgrounder
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od overgrounder »

Díky, to je skvělá zpráva! *palec*

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

zabiny007 píše:
21 črc 2017 11:18
Koukám, že se máme na konci září na co těšit! :-)

http://store.davidgilmour.com/dept/live ... 4222_84671

Obrázek
Obrázek
Dnes jsem to jen tak proletěl, ale zvukově, i když jen ve stereo to považuji za asi nejlépe znějící koncert D. Gilmoura. Obsahově je to v některých pasážích opravdu pro konzervativnějšího fandu hůře stravitelné, ale jak říkám. Nádherné a přiměřené basy a doslova křišťálové činely Steva DiStanislao *thumbs up*

Lapi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lapi »

Již mám a poslouchám :)

Odpovědět