Ti Číňani nebudou podle dosavadních informací padělek, nabízí to totiž mj. oficiálně americký Amazon, a neumím si představit, že by dal do nabídky piráta.
Tady je zajímavý odkaz na asijskou diskografii.Vypadá to na první pohled na čínské vydání,ale může to být samozřejmě i Tchaj Wan http://www.bruder-franziskus.net/discog ... sia_PF.pdf
Pořád mi tam ale chybí to logo HDCD ??!?
tak mi dneska přišla Zeď.
chtěl jsem klasiku, vybral jsem tehdy EMI 1994.
pustil jsem Thin Ice a ...
... TO JE HRŮZA !!!
u Another Brick... už jsem zkoumal obal a věděl co tam bude napsané: digitaly remastered.
místo té nádherné basy na začátku se na mě vyvalila nějaká roztřepená rozvařená brambora.
AUVAJS.
basa je zničená komplet- na celé desce.
najel jsem namátkou na pár dalších zásadních písní dvojalba a nejhorší tušení se naplnilo:
Nobody Home s rozflajzlým klavírem a fakt "hustou" náladou
a
The Show Must Go On v efektním estrádním provedení bez hloubky - zato popcorn a nafukovací balónky zdarma.
JÁ PROTESTUJI!!!
jsem zásadně proti týrání zvířátek
pančované kořalce
a vylepšování dokonalého!!!
Jedině japan Mini LP. Nebo ještě MFSL je možné překousnout. Ale ta Japonská verze je opravdu nejlepší. Mám doma všechny tři verze EMI, Japan Mini LP a MFSL. Porvnáváno na Staxech.
ten EMI remaster důsledně předělává původní verzi ve dvou věcech:
- zmírňuje attack (ADSR) - celé to působí jakoby měkčeji - ale obzvlášť u basy je výsledkem naprostá katastrofa
- zahušťuje a zvětšuje na úkor konkrétnosti a lokalizace - z hudby zmizelo ticho a odstupy aktérů (nástrojů) = neustálá zaplněnost - neposlouchatelné...
Zappadaddy píše:Pasul.Jestli se ti nelíbí MFSL koupím ho od tebe.Nabízím 2000kč.
Čuchnul jsem k raritním kouskům na ebay. A už není cesty zpět. Mám už toho pěknou sbírku a spousty peněz v tom. Nic z toho bych neprodal. A 2000Kč je málo. Kolem 300 dolarů je momentálně reálná cena a tam bych se s někým začínal bavit o případném prodeji.
pasul píše:Tak to jo. Až budu házet, ozvu se. Jinak sháním Aqualung a A passion Play. Samozřejmě japan Mini LP. Thick as a brick už mám. Nemáš náhodou???