Ke mně se zase doneslo, že dcera kolegyně mojí družky z práce tam byla a chytla vlajku s podpisema, tak má suvenír jako pra..
Pro mě to ale neznamená nic, myslím ta kapela, hodně mi to připomíná LAIBACH a proto je ani neposlouchám.
Každému v mém okolí kdo je poslouchá, např. z rádia v autě nebo podobně, když řeknu LAIBACH, neví o čem mluvím.
Jenže ti v rádiu nikdy nebyli,

takže klasika, co konzum nevidí to nezná.
Tím pochopitelně nechci nikoho urážet, určitě je hodně lidí, hlavně zde, kteří LAIBACH pamatují,
já nejvíc desku MACBATH nebo tak nějak. Ta se mi vryla do paměti tím, že neměla na placce indexy a i když na bukletu byli songy normálně vypsané, celé to hrálo dohormady a zrovna v té době jsem začínal s CD přehrávačemi, respektive jsem měl první doma a tahle deska byla moje první.Teď už jí léta nemám ale tehdy mě ty indexy dost naštvali, byl to dost paradox, vlastně jsem málem reklamoval cd přehrávač, tehdy technics, protože mi nešli posunovat skladby, pamatuji si tu raritu dodnes. Jako na potvoru moje první cd v životě a pro tu zkušenost si to dobře pamatuji.
Vlastně od té doby jestli jedno nebo dvě jiné takové se mi do ruk dostaly