Tori Amos

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
Mih
Kontaktovat uživatele:

Tori Amos

Příspěvek od Mih »

Právě vyšlo její album Abnomally Attracted To Sin. Podle kritiků výborné a to i po zvukové stránce. Pište první pocity a zkušenosti.
Živě možno 24.9. 2009 v Kongresovém centru Praha.

boxer

Re: Tori Amos

Příspěvek od boxer »

Od neděle ji poslouchám.
Slyšel jsem názor,že je to slabší.
Mě osobně se to jeví jako pěkně rockově podané. Je to určitě tvrdší a pro mne příjemnější.
Líbí se mi to hodně.

Hopp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hopp »

boxer

nie je nove CD prebasovane? Zatial mam s jej nahravkami prave takuto skusenost.

Jester
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jester »

Její poslední čtyři desky mně docela splývají. Dle mého by tomu pomohla kratší stopáž a důslednější výběr písní. O zvuku nemůžu nic říct, protože jsem to zatím poslouchal jenom v mp3.

boxer

Příspěvek od boxer »

Hopp

Stejně jako Jester,zatím jen na sluchátkách.Neměl jsem přes bedny zatím čas.Ale basa tam tvrdí muziku rázně. Tojo.

Hopp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hopp »

boxer
este na f-sporte sa tiez niekto vyjadril, ze prakticky vsetky jej CD su prebasovane. Teraz som pocuval ukazky na www.jpc.de a zda sa mi, ze aj tato nova nahravka neprinasa nic nove....basa az prilis tvrdi muziku.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Tori Amos je moje oblíbená zpěvačka, ale musím přiznat, že řadovky mám vlastně jen dvě- Strange Little Girls a Scarlet´s walk . Několikrát jsem učinil pokus psychicky zvládnout zejména první čtyři desky, jenže skladby na deskách se střídají v náladách tak mocně, že jsem si nakonec vybral jen některé a vypálil si jen takové "best of" na dvě CD. Její poslední věci jsem naposlouchal velmi pozorně, ale bohužel už pro mne nepřináší nic nového. Po těch letech a množství materiálu, který vyprodukovala, se ale není čemu divit, přesto resp. právě proto před ní smekám *klanimse* . Nakonec jsem tedy skončil zakoupením výběru Tales of Librarian, kde je vše podstané. Ovšem nejlepším výběrem její tvorby, kde je opravdu "vše podstatné" je dle mého názoru DVD http://www.allmusic.com/album/video-col ... 0001027146 . Jednak jsou tam její skvělé klipy a druhak i ona sama, a jelikož je to docela zajímavá ženská, je to o to lepší hudební zážitek. *hura*

Odpovědět