Právě vyšlo její album Abnomally Attracted To Sin. Podle kritiků výborné a to i po zvukové stránce. Pište první pocity a zkušenosti.
Živě možno 24.9. 2009 v Kongresovém centru Praha.
Tori Amos
Re: Tori Amos
Od neděle ji poslouchám.
Slyšel jsem názor,že je to slabší.
Mě osobně se to jeví jako pěkně rockově podané. Je to určitě tvrdší a pro mne příjemnější.
Líbí se mi to hodně.
Slyšel jsem názor,že je to slabší.
Mě osobně se to jeví jako pěkně rockově podané. Je to určitě tvrdší a pro mne příjemnější.
Líbí se mi to hodně.
boxer
nie je nove CD prebasovane? Zatial mam s jej nahravkami prave takuto skusenost.
nie je nove CD prebasovane? Zatial mam s jej nahravkami prave takuto skusenost.
Její poslední čtyři desky mně docela splývají. Dle mého by tomu pomohla kratší stopáž a důslednější výběr písní. O zvuku nemůžu nic říct, protože jsem to zatím poslouchal jenom v mp3.
Hopp
Stejně jako Jester,zatím jen na sluchátkách.Neměl jsem přes bedny zatím čas.Ale basa tam tvrdí muziku rázně. Tojo.
Stejně jako Jester,zatím jen na sluchátkách.Neměl jsem přes bedny zatím čas.Ale basa tam tvrdí muziku rázně. Tojo.
boxer
este na f-sporte sa tiez niekto vyjadril, ze prakticky vsetky jej CD su prebasovane. Teraz som pocuval ukazky na www.jpc.de a zda sa mi, ze aj tato nova nahravka neprinasa nic nove....basa az prilis tvrdi muziku.
este na f-sporte sa tiez niekto vyjadril, ze prakticky vsetky jej CD su prebasovane. Teraz som pocuval ukazky na www.jpc.de a zda sa mi, ze aj tato nova nahravka neprinasa nic nove....basa az prilis tvrdi muziku.
Tori Amos je moje oblíbená zpěvačka, ale musím přiznat, že řadovky mám vlastně jen dvě- Strange Little Girls a Scarlet´s walk . Několikrát jsem učinil pokus psychicky zvládnout zejména první čtyři desky, jenže skladby na deskách se střídají v náladách tak mocně, že jsem si nakonec vybral jen některé a vypálil si jen takové "best of" na dvě CD. Její poslední věci jsem naposlouchal velmi pozorně, ale bohužel už pro mne nepřináší nic nového. Po těch letech a množství materiálu, který vyprodukovala, se ale není čemu divit, přesto resp. právě proto před ní smekám
. Nakonec jsem tedy skončil zakoupením výběru Tales of Librarian, kde je vše podstané. Ovšem nejlepším výběrem její tvorby, kde je opravdu "vše podstatné" je dle mého názoru DVD http://www.allmusic.com/album/video-col ... 0001027146 . Jednak jsou tam její skvělé klipy a druhak i ona sama, a jelikož je to docela zajímavá ženská, je to o to lepší hudební zážitek.