Také se představím. Moje poslechové místo se nachází v katastru Hlavního města Praha, není to zas tak dlouho, co jsem dosáhl plnoletosti, a o HiFi se zajímám už od dětství. Vždy mě fascinoval zejména gramofon, ale i ostatní přístroje, v té době hlavně kazeťáky - mám nahraných spoustu kazet z té doby. Podle nicku asi poznáte, že můj oblíbený hudební styl jsou 80. léta, také tu muziku i sbírám... Nejradši mám neoromatiky (OMD, Ultravox, Visage...), ale i všechno ostatní (disco, pop, a také německá nová vlna). Nepohrdnu ale jakoukoli jinou kvalitní muzikou, až na drsné styly.
Kompletní sestavu jsem si mohl postavit až po přestěhování do rodinného domu, v bytě na dvě hifiny nebylo místo. Zpočátku sestavu tvořil CDP Technics SL-PS740A, tape deck Technics RS-BX646, tuner Onkyo T-4511 a zesilovač Technics SU-V4. Reprobedny jsem musel vybírat hlavně podle financí a také rozměru, mám tu omezené podmínky. Nakonec jsem si vzal od dědy bývalé tátovy bedny Elektronika Praha - 3 pásmové, známé "bedny z hifiklubu". Už byly hodně hrané, a tak jsem vyměnil basové měniče a předělal zapojení kabelů. Před rokem mi do sestavy přibyl skvělý tuner Sony SA5ES, na který můžu poslouchat čistě německé a rakouské stanice. Posledním přírůstkem byl před měsíce minidisk deck Sony JB930QS. Gramofon byl původně NC470, ale ten jsem před dvěma měsíci vyměnil po doporučení kolegů z fóra za skvělý Pro-Ject Xpression III Comfort.
Tady pár foteček:
Komplet (+ tuner Onkyo 4711, stříbrný nahoře, ten tam nepatří, naopak chybí CDP Technics, je v opravě)

Zesilovač Technics SU-V4

Gramofon Pro-Ject Xpression III Comfort s vložkou AT95E

Sestava hraje slušně, ale přece jen je to základ, plánuju jí postupně vylepšovat, tedy až na gramofon a tuner. Do gramofonu by to pouze chtělo časem lepší přenosku. Šilhám ale po CDP Sony ES (779es, 559es a podobné), a zesilovač taky dozná výměny, Technics má prostě málo vstupů... Jen to chce nějaký peníz

Jinak pevně doufám, že toto fórum nedopadne jako fsport, ale díky solidním adminům se toho nebojím