Adík - představení

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
Adik
Příspěvky: 18
Registrován: 20 kvě 2019 22:29
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Adík - představení

Příspěvek od Adik »

Ahoj, jmenuju se Adam a jsem z Prahy, o hifi jsem se zacal zajimat asi tak pred rokem, kdy jsem byl u souseda ve sklepě a našel tam starej japonskej kazeťák. Vzal jsem si ho, a doma jsem ho vyčistil a opravil. Začal jsem se tedy o kazety zajímat více a pár týdnů nato jsem si koupil za 1000kč kazetový deck SONY TC-KA920S, byl jsem opravdu nadsen ze kazety na nem se vyrovnaly poslechove ( pres moje repracky k pc) kvalite CD. Nutno dodat ze do ted nemam ani zesilovac ani reciver a tak ty repracky mam pripojene primo k vystupu z decku. Začal jsem si nahrávat mixy a začal jsem se dívat po walkmanech. Jednou jsem na s bazaru viděl asi 8ks japonskych kazetacku za 250kč na díly, koupil jsem je a 3 z nich opravil.

V soucasnosti se snažím našetřit a koupit nějakej 80's zesilovač/reciver a k němu nějaké ozvučení. Kdyby nekdo mel typ urcite napiste! Rad bych si take koupil gramofon, ne ty dnesni platovy, ktery muzou rovnou z vyrobni linky k recyklaci. Spis hledam nejaky japonsky DirectDrive Quartz Lock model....

Co poslouchám?
No takže dnešní pop a rap scéna je až na malé vyjímky otřesná, a nevím zda je to porád umeni, kdyz 90% vznikne v pc programu.
Mám rád hudbu od 50. do 80. let.

Mám rád staré Soul klasiky, ale poslechnu si i jazz, rock, reggae, RnB, Rap.

Moji oblibeni, Four Tops, Phil Collins, Journey, One Republic, Queen, Michael Jackson, Rolling Stones, Louis Armstrong, David Bowie, The Crystalis, Beatles, CHIC, The Supremes a další...

Můj vysněný gramofon je Sony TTS-4000♡


Adik
Příspěvky: 18
Registrován: 20 kvě 2019 22:29
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Adík - představení

Příspěvek od Adik »

Dekuji ;)

Uživatelský avatar
Hans1983
Příspěvky: 475
Registrován: 08 úno 2013 19:52
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Adík - představení

Příspěvek od Hans1983 »

Vítej zde a ať se ti podaří časem sehnat nějaký fajnový starý zesilovač! Já sám mám zesilovač z roku 1987, ale jak sem nedávno zjistil chtělo mu dopřát trochu péče s výměnou kondenzátorů a až teď sem poznal jak hraje v plné kondici :)

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti