Dobrý večer,
protože se chystám na zítřejší analogovou akademii, připadlo mi rozumné se představit.
Hudbu jsem vždy rád poslouchal. Začínal jsem jako každý dnešní mladý člověk (narodil jsem se rok před černobylem). Winamp a bedničky u počítače. I tady jsem se propracoval k bedničkám logitech Z5500 za cca 7000 Kč a myslel, že už nic lepšího být nemůže. Pak jsem "bohužel" u kamaráda slyšel systém složený z nějakých denonů a BWeček. Tím začala cca 3 roky zpět moje hifi kariéra. Pořídil jsem starší zesilovač yamaha, bedynky xavian mia II a do počítače putovala karta ESI juli. Hrálo to myslím velice slušně, ale mohlo líp. Tak jsem po roce zakoupil zesilovač electrocompaniet ECI5, po dalším půlroce SACD přehrávače electrocompaniet EMP1S a odstavil počítač. To co ECI5 a EMP1S vytáhly z mií bylo neuvěřitelné a byl jsem nadmíru spokojen. Jenže pak tady na fóru někdo vystavil fotku jedněch bedýnek a bylo vymalováno. Jel jsem si je hned poslechnout a ty bedýnky nejenom vypadaly nádherně, ale dokonce i hrály perfektně. Bedýnky Franco Serblin Accordo jsou už asi 4 měsíce doma. Teď začínám pokukovat po nějakém pěkném starém gramofonu, ale na to nespěchám. Poslechnu si jazz hlavně Laco Deci, Garbarek. Dále Edit Piaf, Hanu Hegerovou, Szidi Tobias, Sara K., Andy McKee, Forcione, Clapton, Queen, Sting, Leonard Cohen, Bowie, Led Zeppelin, Robert Plant, Nirvana a spoustu další hudby.
AdZ
Re: AdZ
Vítám tě mezi námi,
každý nějak začínal,
základem je hudba a to co posloucháš je
každý nějak začínal,
základem je hudba a to co posloucháš je