agavel

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
Hlava
Kontaktovat uživatele:

Re: agavel

Příspěvek od Hlava »

Další velkosračkobednista :?: :roll: :D
Na fotečku bych se rád podíval ...

agavel
Kontaktovat uživatele:

Nábytek s Quadraly

Příspěvek od agavel »

Po větším množství žádostí dávám fotku svého zátiší. Autorem je moje žena. Kde by ji, manželku mou zákonitou, napadlo, že její fotka bude vystavena na hifi fóru. Ale rozmanité jsou cesty osudu. Borci, co si vyžadovali cenu Quadralů, dostali neurčitou odpověď. Zatím nejsou na prodej, nevím čím je nahradit. Downsize mi je taky rozmlouván. Možná jednou dovezu stejný typ v jiné dýze, pak by byly k dispozici. Teď už první foto, časem se snad dokopu nafotit něco víc při lepším osvětlení.
Obrázek
Ta fotka po kliknutí otevře galerii, kde se ten obrázek dá zvětšit. Ale zatím to není vyvážené ani barevně ani prostorově. Tak dočkejte času, jako husa klasu.

T-M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-M »

jéje teď jsem se kouknul na ty tvoje bedýnky - vždyť jsou malý "jestli půjdeš níž tak jsi u mne mrtvej Homolka" :lol:

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Vole! Pustím ti je na nohu a manželku přidám k tomu :lol: A z tvý reakce je jasný, že mluvíš a nevíš o čem :ugeek: :twisted: Takovejch zázračnejch konstruktérů, který přilezli ze Slovanetu už jsem pár viděl a furt prej bedny jako kráva. Ale postavit počítačový bedničky, který zahrají pedál od varhanů to ne. Doba si žádá zmenšování!

T-M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-M »

ti postavím nějakej ten vytuzenej supvolfer woe**čo ne...!

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

agavel píše:.....Manželka nezklamala a prohlásila, že se to teď k tomu nábytku moc nehodí (myšleny Quadraly, co jsou v nějaké asi olši). ...... kombinace ořechu a světlé březové dýhy vypadá docela fajn.
Pak je tady ještě jedna možnost (když manželku nevyměníš): Vymaluj pokoj tak, aby barevně ladil s Quadraly a ne s nábytkem.
Manželka sama přijde poté na myšlenku, že je potřeba zakoupiti nový, s Quadraly již opticky ladící. *headbang* *palec* *hura*

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Aleska píše:Manželka sama přijde poté na myšlenku, že je potřeba zakoupiti nový, s Quadraly již opticky ladící. *headbang* *palec* *hura*
To nemůžu, ten nábytek jsem zařídil já a nevíš jak dlouho trvalo se dohodnout. To už radši budu pracovat na tom, aby to přijala jak to je teď.

Hlava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hlava »

Já ti nevím co máš, ale mi ty Montany připadají s tím nábytkem úplně normální :?:
Co tam místo nich chceš mít? Nějakou pidiboudu na kuří nožce? To bude nádhera. Nevymýšlej kraviny, nech to časem uzrát.

Já když přinesl první Vulkany, tak mi bylo řečeno, že po týdnu je nechce vidět a půjdou z domu, jak jsou strašný.
Teď řeším jak předělat poslechovku na pracovnu, tak povídám, že bych třeba ty Vulkany prodal a koupil něco menšího.
Víš co mi na to řekla? Ani náhodou :!:

Takže neřeš chujoviny a radši si kup lepší/silnější zesilovač ;)
Třeba rovnou Lyngdorfa háhá *hura*

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

K tomu zesilovači : myslím že přechodem z Audio Research na Lyngdorf by si moc nepomohl *thumbs down*

T-M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-M »

taky se přikláním k renownovi - za ty peníze těžko seženeš něco lepšího než je ten AR - opravdu

Mike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike »

No nevím co manželce tak vadí. Když uvážím jaké jsou světelné podmínky na fotce a že u tebe v reálu ty bedny opravdu oranžové nejsou ale jsou světlé v tom odstínu v jakém máš šuplíky od nábytku tak se mi ta barva zdá +- OK.
A není problém v tom že to tam příliž "trčí" ? Já už jsem takovéto názory od druhého pohlaví také slyšel.
Bud vyměníš komponent a nebo :)

boxer

Příspěvek od boxer »

Buď vyměníš komponent nebo :)

Já to říkal hned.

Pajuna
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pajuna »

agavel
mam pro tebe radu. Porid si milenku, nastehuj ty velke "krabice" k ni a poslouchej obcas u ni. Ji to stejne bude jedno, protoze bude po tobe chtit jen "to jedno". Domu si kup nejake hezke budky na paradu at je manzelka spokojena. Budes mit doma klid, pohodu, vse sladeno. Jen budes muset casteji "na pivo" a u toho muzes poslouchat ty Quadraly. Zabijes nekolik much jednou ranou Co ty na to? :lol:

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Pajuno, to je geniální nápad... :D

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Pajuno. Pajuno. Pajuno, co ti na to mám říct 8-) To se ti to radí, že? ;) A Peer druhý takový, skoro by se dalo říct jeden za 18 a druhý bez 2 za 20. Kosí bratři. Nezapomínejte, že mám zatím je 32 a na tohle mám ještě několik let čas.
Já když chci poslouchat, tak nemám zájem jen o to jedno a opačně. Já prostě jazz nemám jako šukací, opravdu to poslouchám. No a poslední věc, milenku bych asi neutáh finančně ani motivačně. Přes léto na kole a v zimě naloženej u beden, to asi nezní příliš lákavě ne?
Mike píše:No nevím co manželce tak vadí.
To chápu. Až budeš jednou s jednou ženskou tak dlouho jako já, tak to vědět budeš. Neříkám, že to pochopíš, ale vědět to budeš.
Renown píše:K tomu zesilovači : myslím že přechodem z Audio Research na Lyngdorf by si moc nepomohl *thumbs down*
Otázka preferencí. Já u Hlavy slyšel Lyngdorf s vyšším modelem Vulkan MK V. Mě se to líbilo, po chvilce jsem se vposlouchal a bylo to pěkné.
T-M píše:taky se přikláním k renownovi - za ty peníze těžko seženeš něco lepšího než je ten AR - opravdu
Náčelníku, děkuji ti, že ses mě zastal. Ostatně odkud ty víš, za jaké peníze mám AR? Tyto informace jsou důvěrné a zajímalo by mě, který známý kecal. Nové jsem je ale nekupoval.
Hlava píše:Co tam místo nich chceš mít? Nějakou pidiboudu na kuří nožce?
Takže neřeš chujoviny a radši si kup lepší/silnější zesilovač ;) Třeba rovnou Lyngdorfa háhá *hura*
Kuří nožky ne, psal jsem že nemůžu mít regálovky. Ale trochu mě lákají Elektrosystem nebo JBL Ti6K. Jedny jsem zrovna viděl a nehrají marně. Dole jsou ale ještě podstatně větší než Quadraly.
Pokud jde o zesák, už mě to napadlo. DAC1 moc nepoužívám a to kombo od AR by taky něco hodilo. Lyngdorf by se mi k Pinckovi vzhledově hodil a ušetřil bych i na elektrice.
Naposledy upravil(a) agavel dne 05 led 2010 14:59, celkem upraveno 2 x.

Odpovědět