Na fotečku bych se rád podíval ...
Pak je tady ještě jedna možnost (když manželku nevyměníš): Vymaluj pokoj tak, aby barevně ladil s Quadraly a ne s nábytkem.agavel píše:.....Manželka nezklamala a prohlásila, že se to teď k tomu nábytku moc nehodí (myšleny Quadraly, co jsou v nějaké asi olši). ...... kombinace ořechu a světlé březové dýhy vypadá docela fajn.
To nemůžu, ten nábytek jsem zařídil já a nevíš jak dlouho trvalo se dohodnout. To už radši budu pracovat na tom, aby to přijala jak to je teď.Aleska píše:Manželka sama přijde poté na myšlenku, že je potřeba zakoupiti nový, s Quadraly již opticky ladící.![]()
![]()
To chápu. Až budeš jednou s jednou ženskou tak dlouho jako já, tak to vědět budeš. Neříkám, že to pochopíš, ale vědět to budeš.Mike píše:No nevím co manželce tak vadí.
Otázka preferencí. Já u Hlavy slyšel Lyngdorf s vyšším modelem Vulkan MK V. Mě se to líbilo, po chvilce jsem se vposlouchal a bylo to pěkné.Renown píše:K tomu zesilovači : myslím že přechodem z Audio Research na Lyngdorf by si moc nepomohl
Náčelníku, děkuji ti, že ses mě zastal. Ostatně odkud ty víš, za jaké peníze mám AR? Tyto informace jsou důvěrné a zajímalo by mě, který známý kecal. Nové jsem je ale nekupoval.T-M píše:taky se přikláním k renownovi - za ty peníze těžko seženeš něco lepšího než je ten AR - opravdu
Kuří nožky ne, psal jsem že nemůžu mít regálovky. Ale trochu mě lákají Elektrosystem nebo JBL Ti6K. Jedny jsem zrovna viděl a nehrají marně. Dole jsou ale ještě podstatně větší než Quadraly.Hlava píše:Co tam místo nich chceš mít? Nějakou pidiboudu na kuří nožce?
Takže neřeš chujoviny a radši si kup lepší/silnější zesilovačTřeba rovnou Lyngdorfa háhá
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host