diky moc za pochvalu, od Tebe si toho cenimAleska píše:Dobrý, proč by tě měl někdo mlátit![]()
Jen je škoda, že jsi to sem nepostnul rovnou. Nemáš se za co stydět, je to vynikající !
JInak to bylo samozřejmě míněno s nadsázkou, kdyby nekdo mel jiny nazor jako pred casem, kdyz jsem zkritizoval styleaudio sapphire. Co se tyka postnuti rovnou, tak jsem to tady nechtel zaplacnout tak dlouhym textem a v tom pdf se to i lip cte.
Jinak na srovnani se Sapphirem jsem v to spisku zapomnel, takze doplnim. Sice jsem uz nemel moznost primeho porovnani, ale snad si jeste hlavni rysy Sapphiru pamatuju. Urcite mel proti rDACu o hodne jasnejsi, presnejsi zvuk i prostor. Netrpel potlacenim zadne casti frekvenci, ani nedostatkem detailnosti. Mel ale hodne zvyraznenou dynamiku a duraz na kazdy zvuk. Jeho problem byl v tom, ze se snazil az moc a po chvilce to zacalo unavovat a vadit. Navic tim jak hral porad pod tlakem a s velkym durazem, tak nenechal muziku dychat. Svym zpusobem byl da se rict na opacnem konci nez rDAC. Kdyby mel vic jemnosti a uvolneneho nadhledu a tim i lepsi timing a cit pro hudbu, byl by to dobry prevodnik. Mozna kdyby se zkrizil Sapphire a rDAC, tak by to bylo v pohode