Zdravim.bh69 píše:http://www.hifi-voice.com/testy-a-recen ... ac-kw.html
to jsem z toho jelen - popisovany detailni zvuk je v protikladu k mym zkusenostem, snad jsem fakt musel mit nejaky vadny kus ...
Mám rDAC také koupený. Takže PC s foobar(ASIO-ASIO4ALL)-->rDac-->NAD C370-->Authentic Voice - Magic 622. Zvuk je vcelku poslouchatelny - neurazi.
Na druhou stranu v porovnání s CD přehrávačem Denon, který obsahuje DAC od firmy casea.eu také v ceně cca 8000.-Kč byl CD Denon-Casea výrazně lepší - na první poslech.
Vše bylo testováno u kamaráda, který má tento řetězec : uvedený CD Denon-Casea-->Předzesilovač – HYPA300SE-->konce PA300SE(BVAudio.sk)-->Authentic Voice - Magic 622.
Vyměnili jsme pouze a jen zdroj (CD / PC-->rDAC) i CDéčko bylo stejné - vypáleno z poslouchaných FLAC. Když to napíšu "zveličeně", pak rDAC hraje pod dekou-méně jasné a detailní a tím pádem se jeví i více basový = méně vzdušný projev. Basy trošku měkčí, aIe to nepovažuji za handicap. I pocit prostoru byl chudší - méně zřetelná lokalizace nástrojů i zpěváka a to jak pravo-levá, tak předozadní.
Takže dle mého se o žádný zázrak nejedná - kvalita odpovídá ceně. Na druhou stranu se jedná o universální řešení a každé pc/notebook s nastaveným foobarem bude hrát pro běžného posluchače překvapivě dobře.