Omlouvám se. Používám označení „ti co věří“ ale samozřejmě mám na mysli tí co mají vlastní kladnou zkušenost.Dark side of the moon píše: ↑07 čer 2024 09:34komar:
"Nehledě k tomu že ti co nevěří že lepší kabel přinese změnu,zřejmě nikdo nepřesvědčí a oni ani o nic takového zájem nemají!Mají přece jasno!
A ti co věří se o tom nepotřebují ujišťovat znovu když to slyší při každém poslechu."
Ty zjevně nechápeš podstatu slepého testu.
Jeho cílem není přesvědčit ty co neslyší (ať už reálně nebo případně i proto že "mají jasno") - to samozřejmě nelze.
Cílem je prokázat, že skupina těch, kteří tvrdí, že rozdíly slyší (nebo jak sám píšeš věří, je schopna tyto rozdíly reálně rozpoznat i v případě "nevidí", tedy ve slepém testu (jak správně provést a vyhodnotit slepý test se tu už psalo - je to náročné a drahé, ale chtěl jsem do toho jít).
Slepím testům nevěřím že mohou fungovat z důvodů které jsem zde už psal.
Nějak nechápu proč by jsi měj někdo potřebu vymýšlet nesmysl o rozdílu který není???
Já za sebe říkám že jsem posun s lepším kabelem zaznamenal a to značný(aspoň pro mě), a opravdu nemám důvod vymýšlet si báchorky. Spíše mě udivuje že někdo může tvrdit opak! Leda že je hluchej.