Booker

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
komar
Kontaktovat uživatele:

Re: Booker

Příspěvek od komar »

BVa píše:
12 čer 2024 19:54
Zdenek 57
Nejde o vnímanie hudby, ale o zachytenie ("supermarginálnej") zmeny zvuku (aj pri rovnakej hudbe). To to, o čom je spor.
komar
Skús studenú sprchu, možno halucinácie povolia..Máš zázračné zrkadlo, určite aj zázračné káble :lol:
No to víš asi jsem se nakazil. Taky přece nejlépe víš co ten druhý je a není schopen. :D

zdenek57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdenek57 »

Pro BVa
To že někdo z určitého důvodu vnímá, slyší změnu je tedy akceptovatelné.
Problém je tedy v tom,že neuspěje v slepého testu.

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

Zdenek 57
Ide o to, či je to skutočne "počuté" sluchom, či ide o zvuk alebo "mimozvukové" podnety..To práve povie ten "nežiadúci" slepý test. A napr. fyziológia sluchu a ORL poznatky možnosť poznať rozdiely niekde 100dB pod užitočným signálom (maskovanie..) vylučujú. Tak čo s tým? :-)

Fidji99
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidji99 »

komar píše:
12 čer 2024 20:14
Od kvalitního poslechu dobré muziky k tomu co zde píšeš? A já mám problém ?? :D
Existuje niekolko serioznych vedeckych studii o korelacii medzi neovladatelnou potrebou pouzivat interpunkcne znamienka v pisomnej komunikacii (vela vykricnikov, zdvojene otazniky atd atd) a psychickym stavom.

Niektore dovody su dane a clovek za ne nemoze (napr. nizsi intelekt). Nastastie vacsina z nich (napr, pocit, ze ma nikto neberie vazne, rozne dosledky neriesenych traum, rezultujucich do nizkeho sebavedomia, “potreba hlasno kricat, aby si ma niekto vsimol” - co moze byt sposobene rodinnym prostredim) sa da riesit, idealne z pomocou odbornikov.

Preto som ti napisal co som ti napisal. Z celeho srdca ti prajem, aby si v zivote nasiel klud a stastie.

Ked ti k tomu pomozu kable, vyborne.

komar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od komar »

Dík za objasnění ,za se jsem chytřejší. 8-)

zdenek57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdenek57 »

BVa
Na přímou otázku přímá odpověď.
Zatím půjdu cestou co my vyhovuje🙂

sekal

Příspěvek od sekal »

Jedním z významných faktorů, který ovlivňuje přístup k psychoakustice, je kritické myšlení. Tedy schopnost jasně a racionálně uvažovat o jakémkoli tématu či problému.

Nedílnou součástí tohoto způsobu myšlení je mj. i správná volba zdroje poznatků a informací, z nichž čerpáte a vytváříte si svůj názor. Jestliže je k danému tématu k dispozici např. stanovisko od vystudovaného elektroinženýra s mnohaletou praxí (i s nějakým tím patentem z oboru) a proti tomu stojí výplody nějakého i-net. pisálka, jehož jedinou kvalifikací je špatný pravopis, výběr racionálně uvažujícího člověka je poměrně jednoznačný.

komar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od komar »

Pánové Fidji99 a BVa:
Navrhuji jak ukončit toto nesmyslné šťourání.
Pojďme se dohodnout že:
Vy výměnu za (z vašeho pohledu údajně) lepší kabel neslyšíte.
A já výměnu za lepší kabel slyším.
Tečka NIC VÍC, NIC MÍŇ. To je přece fér ne? Žádný poražený žádný vítěz. Prostě každý to má jinak

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

Skús ešte definovať "lepší" kabel..A upresniť, či ide o signálový alebo sieťový.

MPK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MPK »

BVa *thumbs up*

pro něj to bude nejspíše dražší = lepší.

Icepoint
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Icepoint »

2 komar
Ale my ti verime, a ostatnim, ze si myslis, ze to slysis. Maly problem je, ze spousta nezavislych testu provedenych profesionaly i amatery potvrdilo, ze je to mytus. Respektive nenarazil jsem na zadny renomovany test, ktery by prokazal, ze to mytus neni. Takze, ja ti ted reknu, ze umim ubehnout 100m do 10s a predpokladam, ze ty ne. Samo, je mi fuk, zda mi veris, ci ne, jako je to fuk tobe, ze ti neverime my. Protoze oba vime, kolik asi lidi na planete je schopno tu stovku takto dat, nejsi li naprosty idiot, musis mne mit za tluchubu a lhare. Bud mi to bude jedno, jako tobe, nebo ne a dokazu ti opak. Za co my te a dalsi netopyry mame je doufam z popisu jasne. Neni to zadna urazka, je to jen popsani faktu. Toto tema jsem se bud zapojil ci sledoval na mnoha forech, FB, messenger skupinach a ver ci ne-ani v jedne se nikdo nikdy z zadnych netopyru neodhodlal nam dokazat, ze si nevymysli a neni lhar. Ani mi kamaradi a znami, co stejnemu pseudoklamu veri. To samo o sobe je tak vypovidajici, ze kazda dalsi debata je de fakto ztrata casu. Vymluva ala NA ze stres a dalsi blaboly jsou naprosto ale naprosto liche, jen podtrhujici vasi obavu, ze podlehate sebeklamu, ovsem nikdy to nepriznate. Ty vis, myslis, citis ze slysis lepsi/jiny, kabel. V poradku. Nam co si to opravdu otestovali jsi k smichu, mame te za tluchubu a lhare a cloveka snadno podlehajici sebeklamu. Neni to nic dehonestujiciho, proste ti to dela radost, veris tomu, sice v rozporu s fyzikalnimi zakony a biologickymi poznatly, ale v klidu-kolik lidi veri v boha a nikdo jej nikdy nevidel, ze? 😁 Pevne verim, ze mi veris tu stovku ve sprintu do 10 s ✌️

komar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od komar »

A nebo taky ne.
Je to rovina,nikomu nestraním nikoho neodsuzuji nehaním.
Dalo se odpovědět třeba OK nebo proč né a končit to.
A nebo tak jak jste reagovaly vy!
Já to v podstatě čekal.
Jděte se vycpat.

komar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od komar »

Oldear píše:
12 čer 2024 19:36
Už se to tady dávno cyklí a točí v kruhu. Nedá mně to a tak známá poučka: "nejlepší kabel, je žádný kabel". Ikdyž doslovně nikoliv, ale mohl by to splnit kabel digitální. Možná to někdo z Vás v minulosti registroval, že v tomto duchu proběhl i test borců ( Velký Bobo, Dudek, Kraut, ... ), kteří o tom něco vědí a nazvali to ( s prominutím ) "hmyzí šuk". Vyrobili co nejkratší kabely - prakticky jen propojené konektory, přístroje dali k sobě zády a testovali. Za přečtení to stojí, můžete se tomu smám, či si z toho něco vzít. Je to na každém jedinci.
Výsledek i mnoho dalšího užitečného v odborné rovině, si můžete přečíst v Pdf.
Dík. Dobré čtení

zdenek57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdenek57 »

Icepoint
Skvěle jsi to napsal.
Stejně si však myslím že by jsi tu 100 při troše tréninku dal za 9.9

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

MPK
Podobne (drahší=lepší) to dopadlo aj v tom odkaze na "neslepý" test káblov.

Odpovědět