Booker
Re: Booker
Dasta diky, pozriem to.
Nebranim sa ucasti na nejakom teste. Ale pravdu povediac tomu nejak namam moc chut venovat viac casu. Co sa tyka toho ako som to riesil doma. Mal som zapojeny jeden par repro kablov a druhy natiahnuty od zosiku b nedniam, tak ze z miesta posluchu nebolo poznat ktory je zapojeny. Pustal som 2-3 ukazky vzdy tu istu cast nahravky a prehodil len kabelaz. Opakovane opisane rozdiely, naprosto zbodne s tym ako som to identifikoval ja. Vysledok som prezradil az po prehodeni 4x (vzdy identifikovane rovnake rozdiely). Nemam chut ani potrebu niekoho presviedcat. Kazdy nech si pocuva ako chce. Kablova tema je prilis vzdy plna emocii z oboch taborov a to ma uz nebavi. Je to strata casu.
Nebranim sa ucasti na nejakom teste. Ale pravdu povediac tomu nejak namam moc chut venovat viac casu. Co sa tyka toho ako som to riesil doma. Mal som zapojeny jeden par repro kablov a druhy natiahnuty od zosiku b nedniam, tak ze z miesta posluchu nebolo poznat ktory je zapojeny. Pustal som 2-3 ukazky vzdy tu istu cast nahravky a prehodil len kabelaz. Opakovane opisane rozdiely, naprosto zbodne s tym ako som to identifikoval ja. Vysledok som prezradil az po prehodeni 4x (vzdy identifikovane rovnake rozdiely). Nemam chut ani potrebu niekoho presviedcat. Kazdy nech si pocuva ako chce. Kablova tema je prilis vzdy plna emocii z oboch taborov a to ma uz nebavi. Je to strata casu.
Chtělo by se ti napsat u čeho jsi skončil? Stačí jen konstrukce kabelu.
Zkoušel tady vůbec někdo Sroll Kapton? Já jsem skončil u krouceného multidrátu pro mid/high
Zkoušel tady vůbec někdo Sroll Kapton? Já jsem skončil u krouceného multidrátu pro mid/high
A kde je vlastne ten Booker? Takto keď sa pár desiatok stránok neukázal je jasné že cieľ bol ukrutný flamewar. Každý kto na verejnom fóre diskutuje káble plytvá časom. Tí čo sú tu už dlhšie to vedia, okoloidúcim sa občas podarí vzkriesiť túto mŕtvu ale aj tak toxickú tému.
Čo je vlastne koaxiál, ktorý má ale menšiu kapacitu...Napr. toto horšie (objektívne, nie "emocionálne"Já jsem skončil u krouceného multidrátu pro mid/high

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Dark side...
Protože já nic neodvolal, další iniciativu jsem v tomto nevyvíjel,myslel jsem, že nejsem na podání.
Nicméně jsem se potkal v únoru následující
rok na výstavě v Praze s boxerem (Zdeněk)a mluvili jsme o tom, že by bylo fajn to udělat.
Bohužel jsme o tom více už nemluvili a později psal pytel, že Zdeněk ten rok umřel.
Já bych o tom nepsal,kabely mně nikterak neberou, protože je mám pořešené ke spokojenosti,ale nadzvihlo mně,jak jste psali, že pocitář vždycky z testu uteče, protože má strach, že prohraje.Není tomu tak.
Protože já nic neodvolal, další iniciativu jsem v tomto nevyvíjel,myslel jsem, že nejsem na podání.
Nicméně jsem se potkal v únoru následující
rok na výstavě v Praze s boxerem (Zdeněk)a mluvili jsme o tom, že by bylo fajn to udělat.
Bohužel jsme o tom více už nemluvili a později psal pytel, že Zdeněk ten rok umřel.
Já bych o tom nepsal,kabely mně nikterak neberou, protože je mám pořešené ke spokojenosti,ale nadzvihlo mně,jak jste psali, že pocitář vždycky z testu uteče, protože má strach, že prohraje.Není tomu tak.
BVa nejsem si uplně jistý, že má koax stejnou indukčnost, jak 16 kroucených párů z UTP paraleleně.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak to je škoda, četlo se to jak detektivka a pak najednou nic ...
Čest výjimkám, jak jsem to pochopil, byl jsi jediný co do toho šel.
Čest výjimkám, jak jsem to pochopil, byl jsi jediný co do toho šel.
Jarda69
Neviem či má rovnakú, ale z hľadiska prenosu signálu v audiopásme zanedbateľnú, viac tu
Neviem či má rovnakú, ale z hľadiska prenosu signálu v audiopásme zanedbateľnú, viac tu
Inductance: 0.20 µH / m
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
A opravdu to není o nějakém strachu nebo prohře. Prostě zajímavý HiFi problém, alespoň pro mě.
Ten koaxiál od Sommeru trochu "žere" vejšky, má takovej teplejší zvuk.Pravej opak je koaxiál RG 213.
kabelguru.cz
Dojmológia...Skús si to zmerať, nasimulovať.. R,L,C, nič iné nehrá pri prenose úlohu. A ten RG213 má o cca 40% menší prierez.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Také si myslím. Potom tohle udělátko (beton, ocel, pryž a výška nad podlahou) musí měnit R, L, C. Protože pan Březina to tam slyšel. Je to neoddiskutovatelné. Když to slyšel.
https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... ilence-2-0
https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... ilence-2-0
To je typický pro technokrata BVa.Napíše "dojmologia", ať už to znamená cokoliv.Zkroucený vodiče jsou v "principe" koaxiál.Jenže to je v principu i reproduktorová dvoulinka.
Ale v reálu, pokud se to připojí do hifisystému, tak to nemá stejnej zvuk.
Řeč byla o zvukový změně, která nastává, ne o simulaci a parametrech R,L,C.
Ale v reálu, pokud se to připojí do hifisystému, tak to nemá stejnej zvuk.
Řeč byla o zvukový změně, která nastává, ne o simulaci a parametrech R,L,C.
kabelguru.cz