na slovanet všetci nechodíte, tak napíšem aj sem niečo o sebe a mojich mašinkách. V matrike mám napísané Ľubo, bývam v Žiari nad Hronom.
Prvý systém ktorý sme doma mali bol "Stolní stereofonní gramofon Supraphon NZC 110" mal som asi päť a najlepšie z neho znel "Jožin z Bažin". Keď začali byť platne nemoderné, tak som použil zosilňovač z grama na posluch rádia a kaziet.
Rádio Sharp a Supraphon trvali dosť dlho a do toho prišiel jeden významný deň. Voľba Miss ČSFR (neviem aký rok), ktorú vyhrala Ivana Christová. V ten večer som na návšteve prvýkrát počul CD! Po návšteve som sa zhlboka nadýchol a z povzdychom vydýchol, že niečo také čisté a pekné doma mať nikdy nebudem...
Potom prišli vežičky divných mien a tvarov a aj prvé CD! Na strednej škole, v čase keď začalo vychádzať Stereo a Video som v amare zachytil článok o zosilňovači Zen, ktorý som postavil a tešil sa z toho ako to pekne kúri a hrá. Predzosilňovač bol Petrom Holubom modifikovaný Bride of Zen, 2 pásmové repro TVM a CD prehrávač Samsung.

Za peniaze z jednej letnej brigády som vymenil CD za Marantz CD-46 ktorý slúži dodnes.

S prvou vlnou dosiek na DPA 222 došlo aj na výmenu zosilňovača. DPAčko zosilovalo splou s dispre prvým do 2 pásma TVM. Vydržal som to asi pol roka a do druhého pol roka postavil kópiu projektu Tomáša Z. (tu má nick Tomáš

Potom to už išlo rýchlejšie, pribudlo druhé DPA na biamp, dispre2, DAC BB od TomášaT. Po pistoleho meraní som zmodifikoval výhybku a zatiaľ posledná zmena je, že som prešiel na poloaktív. Do zostavy pribudla aktívna výhybka Behringer CX-3400.
Nakoniec aby som nezabudol, v PC je ESI Juli@. Ako to hrá? Príďte na návštevu.

Minulý týždeň došlo k poslednej zmene po ktorej môžem povedať hotovo