Vše to začalo tím, že jsem si tedy v pátek pořídil staronový konec DENON POA-2800 a k němu preamp YAMAHA C-45. Po návratu domů mě tam navíc čekala pračka LP (sice ta nejlevnější, ručně poháněná, ale přece) a od Marastena váha ke gramu.
Zároveň jsem si na dlouhodobou výpůjčku od bráchy dotáhl CD Player NAD 522, jehož problematické přehrávání CDR se mi podařilo díky Googlu a audiowebu vyřešit. Vedle něj stojí rovněž obstarožní CD Player JVC XL-Z442, který ač perfektně schroustá všechna CDR, kvalitou výstupu na NADa nemá.
Analogovou stranu mince tvoří gramo SABA PSP-250 s přenoskou Goldring od Efičáka

Propojovací kabely: RG-62 + Neutrik.
Asi nejhorším článkem řetězce jsou reprobedny - zatím obyčky malé škatulky od věže AIWA. Ale na tom se pracuje

Nejsem už úplně nejmladší, svůj věk přiblížím asi takto - můj první kazeťák byl maďarský BRG MK-27 s oranžovými čudly, který sice žral pásky, ale byl můj. A kazeta 90min. stála 105,- Kčs, teda pokud byl známý v elektru

Stále se počítám mezi lidi, kteří hudbu spíš poslouchají, než že o ní mluví. Preferuju metal, spíš rychlejší a melodičtější, viking, pagan atd. Nepohrdnu starým dobrým rockem, ani Scooterem a semtam Hip-Hopem.
Jelikož denně cestuju autem aspoň hodinu a půl, vybavil jsem si ho zesilovačem XETEC Gravity 5G900, vpředu repro MOREL, vzadu JBL, sub RADICAL AUDIO RA10W. Radio PIONEER DEH-P4800MP.
A protože nerad píšu dlouho, takuž toho dneska nechám.