CharlieCh

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
CharlieCh
Kontaktovat uživatele:

CharlieCh

Příspěvek od CharlieCh »

Dlouho jsem váhal, mám-li se zde zvěčnit, ono nakonec ani moc není s čím, ale poté, co jsem měl tak hezký hezký hi-fi pátek, jsem se rozhodl a proto píšu ;) .

Vše to začalo tím, že jsem si tedy v pátek pořídil staronový konec DENON POA-2800 a k němu preamp YAMAHA C-45. Po návratu domů mě tam navíc čekala pračka LP (sice ta nejlevnější, ručně poháněná, ale přece) a od Marastena váha ke gramu.
Zároveň jsem si na dlouhodobou výpůjčku od bráchy dotáhl CD Player NAD 522, jehož problematické přehrávání CDR se mi podařilo díky Googlu a audiowebu vyřešit. Vedle něj stojí rovněž obstarožní CD Player JVC XL-Z442, který ač perfektně schroustá všechna CDR, kvalitou výstupu na NADa nemá.

Analogovou stranu mince tvoří gramo SABA PSP-250 s přenoskou Goldring od Efičáka :-) a v záloze čeká TESLA NC-580 s originální VM 4103. Jako rádio slouží receiver YAMAHA R-3. Analog doplňuje deck TEAC V-1030.

Propojovací kabely: RG-62 + Neutrik.

Asi nejhorším článkem řetězce jsou reprobedny - zatím obyčky malé škatulky od věže AIWA. Ale na tom se pracuje ;)

Nejsem už úplně nejmladší, svůj věk přiblížím asi takto - můj první kazeťák byl maďarský BRG MK-27 s oranžovými čudly, který sice žral pásky, ale byl můj. A kazeta 90min. stála 105,- Kčs, teda pokud byl známý v elektru :shock:

Stále se počítám mezi lidi, kteří hudbu spíš poslouchají, než že o ní mluví. Preferuju metal, spíš rychlejší a melodičtější, viking, pagan atd. Nepohrdnu starým dobrým rockem, ani Scooterem a semtam Hip-Hopem.

Jelikož denně cestuju autem aspoň hodinu a půl, vybavil jsem si ho zesilovačem XETEC Gravity 5G900, vpředu repro MOREL, vzadu JBL, sub RADICAL AUDIO RA10W. Radio PIONEER DEH-P4800MP.

A protože nerad píšu dlouho, takuž toho dneska nechám.

boxer

Re: CharlieCh

Příspěvek od boxer »

Obrázek

Tak to jsi o něco mladší jak hnědý uhlí. :mrgreen:

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

No tak je ti okolo 45.A kdo měl v tý době maďara(kazěťák)tak byl borec a klátil jednu za druhou (a byli i fronty) *2thumbsup* *2thumbsup* *2thumbsup* *2thumbsup* *2thumbsup* *2thumbsup* *2thumbsup* *2thumbsup* Já měl Sanyo za 275bonů...holt první HIFI *hura* *hura* *hura* *hura* *hura* *hura*

boxer

Příspěvek od boxer »

S tímhle by byl frajer.
To byl high end.
Obrázek

CharlieCh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CharlieCh »

Boxer - jo to je on, a PLUTO jsem si donesl loni ze zběráku, takže se ke mě tahle mašinka o xx letech taky dostala.
DRVOŠTĚP - věk prostě zatím neřeším, jsou důležitější věci na světě...a Sanyo (už vůcec nevím typ, mono, šedivý) byl můj sen, neb ho měl soused...

CharlieCh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CharlieCh »

Tak se moje stereo rozrostlo o dva nové kousky, konkrétně o reprosoustavy QLN 603MKII, viz http://www.hifionline.cz/reprosoustavy/ ... n-603mkii/
Kurnik, su ščasné jak sviňa... *jupi*

A ještě musím poznamenat, že vlastním několik dalších hi-fi *2thumbsup* skvostů, např.
tento Philips
Obrázek
nebo Telefunken
Obrázek

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Paráda...Pluto z Liberce, dříve byl Uran, paradoxně lepší s mechanickou šaltrpákou rychlostí 4.75 / 9.52 cm/s, Pluto často kolísal, kňoural na nižší rychlosti.

Leben
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leben »

CharlieCh píše:Tak se moje stereo rozrostlo o dva nové kousky, konkrétně o reprosoustavy QLN 603MKII, viz http://www.hifionline.cz/reprosoustavy/ ... n-603mkii/
Kurnik, su ščasné jak sviňa... *jupi*

A ještě musím poznamenat, že vlastním několik dalších hi-fi *2thumbsup* skvostů, např.
tento Philips
Obrázek
nebo Telefunken
Obrázek
Za danu cenu su Qln vyborne repro...vlastnil som dva roky spokojne ich regal 601 mk2...gratulujem.

Odpovědět