Ciba
Re: Ciba
Tak jako obvykle , největší omezení v kvalitě zvuku u dobrého gramofonu není ! teoretická úroven dynamiky , či šum drážky a podobně , ale technická kvalita nahrávky samotné , tedy to jak kvalitní byl master záznam , to pak platí i u digitálu . Co je mi platná úroven dynamiky , odstup signálu od šumu atd. u mého CD playeru , když 80 % cd nosičů co mám se na něm nedá rozumně poslouchat , právě z důvodu velmi špatné technické kvality zvuku u těchto cd . Samozřejmě tento problém existuje i u LP , ale v daleko menší míře dle mých zkušeností špičkově nahrané LP hraje u mně mnohem lépe než špičkově nahrané komerční CD (s vyjímkou MA Recordings) . Nakonec na CD playeru poslouchám pouze a jenom cd od MA Recordings , to jediné dokážu akceptovat a zbytek se snažím získat na LP . Ještě také připomínám , že jsem v první řadě hifista - tedy milovník reprodukované hudby ve vysoké kvalitě , ne tedy "pouze milovník hudby" 

Dnes byl pro mne dobrý den , zakoupil jsem svoje nové reproduktory a jsou už na cestě ke mně
http://www.quad-hifi.co.uk/model.php?se ... model_id=2

to je fičák, zdeňku!
největší ďábel českého hifi znovu v akci.

byl jsi si je poslechnout ve studio eso?
pan J.S. je také tuze chválí.
se slovy... "jdou blíž, jsou plešatej a hluchej"

No Michale , přímo u J.S. ne , ale kousek od něj ( však ty víš) , normálně se mi zrychlil tep a mám asi i vyšší tlak , něco jako rauš ..lachim píše:to je fičák, zdeňku!

to Ciba:
ty ses do těch změn náramně obul...
Zamlouvám si tvůj CD přehrávač.
ty ses do těch změn náramně obul...
Zamlouvám si tvůj CD přehrávač.

Zamlouvám si Tvé QUADy.
To je velky ulet, ja som zil dost dlho s magnetostaty od MG a mozem povedat, ze pre druh muziky, ktory Ciba poslucha su magnetostaty pripadne elektrostaty to najlepsie riesenie ( nahravky od MA je zazitok pocuvat ), mne casom zacali chybat basy, ale myslim, ze to Cibovy nehrozi, dobry vyber.PMA píše:Tak to je podle mě parádní úlet

Chlapci nešpekulujte, berte to ako fakt. QUAD ESL 2905.
Spíker pre fajnové aplikácie, iný svet, iná identita.
Made in Heaven.
Spíker pre fajnové aplikácie, iný svet, iná identita.
Made in Heaven.
Věřím tomu, že pro daný typ hudby to bude vynikající volba.
To sú tie čo hrali na HE Praha 2010 so Šrolom?
Aký k tomu bude amp?
Aký k tomu bude amp?
Quad ESL 2905 a Magnepany (jakkýkoliv typ) jsou principem a i zvukově úplně něco jiného , na HE 2010 hrál nižší typ - ESL 985 , menší a s menším rozsahem "dolů" , subjektivně ty 2905 jsou v basech srovnatelné s Ikony Avall , které jsem vlastnil dříve , ale také i s Vivid Giya .. .
Jakou mají citlivost v obvyklých jednotkách dB/W/m?
Již slyším, jak pravověrní HiFisté řvou: Fuj, Čína !

HighEndisté dodají: A na kolečkách !, protože jim ve svatém rozhořčení nedojde, že jsou tam pro nalezení optimální vzdálenosti od zadní stěny.

Nejrozumnější bude Pasul, ten jen bohorovně dodá
Cibo, gratuluji !

HighEndisté dodají: A na kolečkách !, protože jim ve svatém rozhořčení nedojde, že jsou tam pro nalezení optimální vzdálenosti od zadní stěny.

Nejrozumnější bude Pasul, ten jen bohorovně dodá
neb ho ta bílá Hellboy tkanička bude srát.Výměna síť. kabelu = změna zvuku jako prase.
Cibo, gratuluji !