Ciba

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
ciba
Kontaktovat uživatele:

Re: Ciba

Příspěvek od ciba »

Ani jsem necekal nejake zmeny ve zvuku , spise mi slo o zvyseni stability .. (hlavne ve tme , kdyz jdu okolo ..) :lol: , ale pro zajimavost jsem si to dukladne poslechl , jak sam vis nejlip kabely uz neni mozne nejak resit a tak mam klid a jiz nebudu nic resit ..

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

ciba píše:Ani jsem necekal nejake zmeny ve zvuku , spise mi slo o zvyseni stability .. (hlavne ve tme , kdyz jdu okolo ..) :lol: , ale pro zajimavost jsem si to dukladne poslechl , jak sam vis nejlip kabely uz neni mozne nejak resit a tak mam klid a jiz nebudu nic resit ..
My, čo sme zvolili túto cestu, vieme, že už nie je veľmi čo riešiť. Len si nikto nedá povedať a miesto toho, aby kúpili slušné aktivy tak čarujú s kadejakými guličkami a inými erotickými pomôckami za ktoré vyhodia hafo prachov, ktoré im potom chýbajú na nákup niečoho zmysluplného :)

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Milý Acone,

ačkoliv nemohu zcela souhlasit s Tvým názorem na absolutní nadřazenost aktivů, tak bezvýhradně souhlasím s tím že eroticko-woodooistické pomůcky nepatří do HiFi. Peerovi se tímto za předchozí větu omlouvám :)

Nesouhlasím především z uživatelského hlediska. Radosti spojené s nákupem nových beden a nových zesilovačů taky stojí za to. Navíc aktiv je veeeelmi špatný artikl pro případný další prodej.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

to Renown:
v pohodě, já jsem hračička. :)

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Ale někdy se háže do voodoo i racionálně vymyšlené a zkonstruované věci... ;)

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

To Ciba:
Prosím Tě jak máš připojené bedny? Hraješ přes předzesilovač nebo má Audio Aero regulovaný výstup a z toho jdeš přímo do těch aktivů?
*palec*

ciba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciba »

Mark Levinson píše:To Ciba:
Prosím Tě jak máš připojené bedny? Hraješ přes předzesilovač nebo má Audio Aero regulovaný výstup a z toho jdeš přímo do těch aktivů?
*palec*
Ahoj ML , zvolil jsem da se rict velmi racionalni sestavu :P , ano audio aero capitole ref. ma zabudovany predzesilovac , ktery pracuje v analogove domene , moc podrobnosti o tom jak to je udelane nevim , snad jen ,ze vystup ma 5 V :!: Z playeru pak mam dva XLR kabely Planet Waves ( 2x3m - cca 1200kc) primo do beden . Co je zajimave , diky vysoke citlivosti reproduktoru (stredovyskovy pasek -107 db) jesem si jeste netroufl dostat se na -7 db uroven coz odpovida vystupu 2V ... uroven okolo +10db uz je bolestiva a po delsi dobe hrozi poskozeni sluchu ..

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

Renown píše:Milý Acone,

ačkoliv nemohu zcela souhlasit s Tvým názorem na absolutní nadřazenost aktivů, tak bezvýhradně souhlasím s tím že eroticko-woodooistické pomůcky nepatří do HiFi. Peerovi se tímto za předchozí větu omlouvám :)

Nesouhlasím především z uživatelského hlediska. Radosti spojené s nákupem nových beden a nových zesilovačů taky stojí za to. Navíc aktiv je veeeelmi špatný artikl pro případný další prodej.
Nestaviam to do absolútnej nadradenosti, no z hladiska kvality reprodukcie má aktívne prevedenie takmer vždy navrch oproti pasívnemu v rovnakej, alebo podobnej cene. Teda, ide len o môj skromný názor. Z hľadiska užívateľského... ...áno, trochu sa človek ochudobňuje o radosť z viac, alebo menej častej obmeny komponentov. Ja som nevolil radosť z nákupov, ale z hudby. Predaj HiFi je ťažký vždy. Mám výhodu, že môj dodávateľ je schopný kedykoľvek moje bedne odkúpiť za akceptovateľnú cenu (za predpokladu nepoškodených komponentov) pretože záujem prevyšuje výrobnú kapacitu. Zatial som ale nenašiel adeptov na výmenu. No nie je všetkým dňom koniec.

ciba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciba »

Acon píše:
Renown píše:Milý Acone,

Nestaviam to do absolútnej nadradenosti, no z hladiska kvality reprodukcie má aktívne prevedenie takmer vždy navrch oproti pasívnemu v rovnakej, alebo podobnej cene. Teda, ide len o môj skromný názor. Z hľadiska užívateľského... ...áno, trochu sa človek ochudobňuje o radosť z viac, alebo menej častej obmeny komponentov. Ja som nevolil radosť z nákupov, ale z hudby. Predaj HiFi je ťažký vždy. Mám výhodu, že môj dodávateľ je schopný kedykoľvek moje bedne odkúpiť za akceptovateľnú cenu (za predpokladu nepoškodených komponentov) pretože záujem prevyšuje výrobnú kapacitu. Zatial som ale nenašiel adeptov na výmenu. No nie je všetkým dňom koniec.
*thumbs up* *thumbs up*

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Ciba-Jaký máš model toho Audio Aero?Je to Capitole Reference?

ciba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciba »

Cau Robine , je to Capitole Reference SE (SE upgrade) :?: *sunglases*

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Nazdar.U tohoto přístroje jde volit jaký výstup chceš použít?Myslím teď přes lampu nebo přes OZ?Nebo je první v analogové cestě lampa a za ní OZ?

Našel jsem test u Vojtěcha Paculy a tam je toto foto:

Obrázek

PCM 1790 a NE 5534.Takže podle mně žádná sláva.Ale narazil jsem na to pouze náhodou.Po výstavě ve mně MAC silně nahlodal červa a dnes celý den hledám po netu vše o EMMLABS combo CDSD+DAC6E.Na tohle nevím jestli došáhnu a s CDSA si nejsem zase jist jestli bych si vůbec pomohl.Tak počítám a hledám.Čert mi byl dlužen tuhle výstavu....

ciba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciba »

Pokud vim tak analogovy vystup je pouze pres tu mini lampu (6021W subminiature tube - buffer) , co se tyka toho prevodniku (· Burr-Brown PCM1739E 24 bit / 192 kHz Digital to Analog converter) - to je komplexni zalezitost , podle vyrobce to funguje takto - the core of the system is a 32-bit SHARC DSP which, by performing hundred of millions of calculations per second, rebuilds a high precision 192 kHz signal, independent from the input clock and keeping total dynamic range in all stages. Then, after a 1024 times up-sampling on demand, D/A conversion is performed at 5.144 Hz by a high performance Burr-Brown 24-bit/ 192 kHz digital to analog converter.”

K pouziti daneho prevodniku meli jiste nejaky duvod a nebyl to zrejme duvod cenovy .. Tu recenzi (Polskou jsem kdysi nekde cetl) porovnavali to tam s Mark Levinson 390 s a pokud si pamatuju slo jen o nuance , spise o preference . Kazdopadne jsi ho u mne slysel tak urcite vis jak to na tebe pusobilo . Kazdopadne podle mne , ale i jinych posluchacu v Red book cd formatu to je jeden z nejlepsich prehravacu co lze dnes koupit .

ciba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciba »

Aha tak to byl jiny test , ten co mas na mysli ty je tady - http://www.highfidelity.pl/artykuly/0807/audioareo.html . Takze kdo umi Polsky muze se zacist .

mafo22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafo22 »

ciba

ten tvoj cd-player pouzivas aj ako preamp alebo bedne maju v sebe aj nejaku predzosilovaciu cast ?

Odpovědět