v životě jsme se jak říkáš nesetkali a ty mi naklušeš z ničeho nic do vlákna a začneš mi tady psát, že si myslíš, že mám pravdu úplně ve všem, že se snažíš přesně dodržet všechny mé postupy a tak podobně.
sorry, ale mám právo si zjistit, o co to tady kurvadrát jde, nemyslíš? a protože tě neznám a nikdy jsme spolu neměli žádné spory, tak proč bych ti neměl věřit? přece není žádný důvod, abys mi lhal nebo si ze mě dělal kozy, ne?
a proč bych vlastně nemohl být z toho, že se našel někdo, kdo si nemyslí, že jsem na hlavu, nadšený?
podle mě by to byla dobrá zpráva - a bylo by to v pořádku.
v pořádku by to ovšem nebylo, kdybych měl být nadšený z nějaké lži nebo podrazu. a všechno nasvědčovalo tomu, že je to nějaká bouda. lidi mi říkali, že si ze mě děláš kozy a všechno sis to vymyslel.
člověk by měl vědět na čem je.
teď se mi tady divíš. ale čemu se to divíš? tomu co jsem napsal? mám odvolat, co jsem napsal, protože je to lež jako věž?
a víš, čemu se potom divím já? já se divím, že se nedivíš tomu, co napsal pasul?
kdyby to byla taky lež jako věž, musel by ses tomu divit přece úplně stejně jako se divíš tomu, co jsem napsal já. jenže tomu se ty nedivíš. jediné logické vysvětlení pak je, že když se tomu nedivíš, je to pravda. dělal sis ze mě prdel.pasul píše:Za druhé: Ano Syčák si z tebe opravdu dělá jen prdel.
takže mi nejdřív vysvětli, o co tady jde, než mě začneš obviňovat ze lží a blábolů.
* * * * * * *
a teď tad máme dalšího člena:
podívejte se na tohle:

tohle je lovecká trofej nebo ne?
myslíte, že jsem mu ten obrázek dal, aby mi na něj dělal reklamu?
ne, Machalík si myslí, že si ho může bez mého svolení přivlastnit jenom proto, že jsem podle něho dostal kapky.
normálně se mi vysmívá.
takže hifisté.
vzpomínáte si, jaké to tady bývalo ze začátku krásné místo? jak jsme byli všichni nadšení, že konečně máme to svoje, kde nás nikdo nebude mazat nebo špinit. jak jsme při každém nedorozumění hned spěchali říct, že to nebylo ve zlém? že jsme měli těžký den a pak nám prostě ujelo něco debilního, co nejde vzít zpět?? jak rádi jsme si tady četli???
vzpomínáte si ještě vůbec?
a teď se rozhlédněte. připadá vám, že jste pořád na tom samém místě? líbí se vám tohle prostředí? nástěnky a tak?
a co lidi?
CO LIDI? - - - VÁM NIKOMU NEVADÍ, ŽE ODSUD ODEŠEL PEER? mně tedy ano!!! a není sám. jiní jen ve vší slušnosti nepráskli dveřma...
a záleží vám někomu ještě vůbec na tom, jaké to tady bude?
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
mně jo. něco vám ukážu. a nechám na vás, co s tím uděláte.
toto je nezávislé fórum o hifi. je to svobodné a veřejné fórum. nemá nad sebou žádnou vyšší moc. záleží jen a jen na jeho členech, jaká pravidla si stanoví.
pro mě osobně je dost důležité, že se zde setkávají příznivci hifi a hudby JAKO PŘÁTELÉ. to neznamená, že spolu musíme ve všem souhlasit. každý to slyšíme jinak. dokonce spolu můžeme zuřivě nesouhlasit, ale nikdy by to nemělo přerůst v nepřátelství.
jinak pro mě tato společnost přestává být únosná.
když se ve stádu objeví šelma, dotkne se to každého člena tohoto stáda, ne jen kořisti. tím příštím totiž může být kdokoliv. navíc šelmy k sobě přitahují šelmičky, jinak mírumilovné, a za nimi se táhnou mrchožrouti a podobná verbež...
* * * * * * * * * * * * * * * * *
musím říct Machalíku, že to byl zajímavý moment. přiznávám, že jsem nedokázal zjistit, PROČ to všechno děláš. nejpravděpodobnější mi připadala kauza tzv. trenýrkového manekýna. ale úplně to prostě nesedělo.
moc se mi to líbilo, to s jakou vášní jsi se zmocnil toho obrázku. je v tom něco ženského, intimního, jim vlastního. a hned ho všem předvádíš nad svým mužným jménem. jako nějaká parádnice.
ale musím tě zklamat. ten obrázek chci nad nick já. je můj - - - samozřejmě že se nechlubíš něčím, cos ukradl. to nepřipadá v úvahu. ty si prostě myslíš, že ten obrázek má cenu kancelářské ozdoby.
nemá a není tvůj.
takže ho koukej fofrem vymazat.