dadaft
Re: dadaft
... a to bych zažil nerad.
DADAFT
Jestli si budeš dál Dadafte psát takhle svá vyznání,dávat si dalším příspěvkem otázky a dalším odpovědi a zase dalším to zpochybňovat,
...tak nebudu nikdy mít nejvíc příspěvků
. Já to prostě nestihnu.

Jestli si budeš dál Dadafte psát takhle svá vyznání,dávat si dalším příspěvkem otázky a dalším odpovědi a zase dalším to zpochybňovat,
...tak nebudu nikdy mít nejvíc příspěvků

Dadafte, omlouvám se za ukradení ikonky, udělal jsem to z nedbalosti a lehkomyslnosti. Je samozřejmě tvoje. Tady ti ji vracím zpátky:

Kliknutím zde si můžeš stáhnout i zdroj.

Kliknutím zde si můžeš stáhnout i zdroj.
Když už jsem v tomto vlákně sem postnul ten barevný výtvor od hifi voice,tak aby zase nebyly připomínky,že sem nedám jen odkaz,ale celý článek,tak tak činím.
Myslím,že je to opravdu dobrý.
http://www.audiodrom.cz/audiofeel_testy ... jinak.html
Myslím,že je to opravdu dobrý.
http://www.audiodrom.cz/audiofeel_testy ... jinak.html
Chlapi, proč se na to nevykašlete? Co ten Dadaft dal světu hifi? No, to je moc silný výraz, co dal Vám? Jen šoupe čtyřmi upravovanými (aniž o tom něco málo ví) bednami a vnucuje svoje naprosto nepřenositelné nápady. Nebo vám to něco přineslo? V každém oboru co znám se najde nějaký experimentátor, ale tohle je už moc. Duševno a s tím spojené choroby je nejméně prozkoumaná oblast, tady se to jen potvrzuje.
Jak postupujete Vy, když nejste spokojeni jak Vám to hraje? Koupím něco lepšího a to minimálně o třídu než jsem měl před tím. A když to nefunguje, tak už to neřeším. to by se jeden zbláznil a točil se v kruhu. Ostatní je ztráta času. Zatím co se tady kupí jedna sr...ka větší než druhá....Trabant vylepšuje Wartburgem a po týdnu naopak.
Jak postupujete Vy, když nejste spokojeni jak Vám to hraje? Koupím něco lepšího a to minimálně o třídu než jsem měl před tím. A když to nefunguje, tak už to neřeším. to by se jeden zbláznil a točil se v kruhu. Ostatní je ztráta času. Zatím co se tady kupí jedna sr...ka větší než druhá....Trabant vylepšuje Wartburgem a po týdnu naopak.
Boxere, jako vždy máš pravdu a ten článek je pravda^2. Tomu článku dávám 5
z 5-ti
.

Trabant vylepšuje Wartburgem a po týdnu naopak.
No jo MIHu,ale je tu alespoň sranda a navíc,v okurkové sezóně,je přeci každá uhorka dobrá,ne?
Tak co? A je to navíc jeho uhorkový vlákno.
No jo MIHu,ale je tu alespoň sranda a navíc,v okurkové sezóně,je přeci každá uhorka dobrá,ne?
Tak co? A je to navíc jeho uhorkový vlákno.

Z mojho pohladu vlakno uplne, ale uplne o nicom:-(
Vypovedna hodnota rovnajuca sa nule.
Akurat sa tu poniektori kolegovia hifisti pozabavaju - to je asi tak vsetko...
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
A nebo si tu nekdo honi mnozstvi svych prispevku, aby byl vyhlasen v pristim roce nejvetsim z aktivistu. Asi si taky zalozim sve vlakno, ale jeste mne nenapadl nazev. Treba "Stourani v nose v 3D"Tony píše:Z mojho pohladu vlakno uplne, ale uplne o nicom:-(

všem!
dnes jsem učinil v brně neskutečný objev!!!!
POZOR. uwaga, UWAGA!!!!
MACHALÍK JE ŽENA.
občanským jménem marie chalíková.
bytem brno - bohunice.
už je a bude nám lecos jasnější.
že,... třeba dadaftíku?
dnes jsem učinil v brně neskutečný objev!!!!
POZOR. uwaga, UWAGA!!!!
MACHALÍK JE ŽENA.
občanským jménem marie chalíková.
bytem brno - bohunice.
už je a bude nám lecos jasnější.
že,... třeba dadaftíku?
Mně byl vždycky podezřelá, ten lačný pohled na velký bedny... jak na náhražku velkýho chybějícího hentoho... i když tak to mají i jiní tuná... zkrátka, škaredá Machalík, a ani na osmistovku nemá...
no já ti MIHu nevím. koupit si můžeš nějaký komponent, tohle ne.
Lachime, ty mizero, tys me tak vytocil, ze jsem ti v hysterii odepsala do Pytlova vlakna. Ale patri to sem!!!
už tady teď proběhlo dost vášní. pokusím se být věcný MIHu.Mih píše:Chlapi, proč se na to nevykašlete? Co ten Dadaft dal světu hifi? No, to je moc silný výraz, co dal Vám? Jen šoupe čtyřmi upravovanými (aniž o tom něco málo ví) bednami a vnucuje svoje naprosto nepřenositelné nápady. Nebo vám to něco přineslo? V každém oboru co znám se najde nějaký experimentátor, ale tohle je už moc. Duševno a s tím spojené choroby je nejméně prozkoumaná oblast, tady se to jen potvrzuje.
ten dadaft, jak říkáš, je duševně chorý, šoupe, neví a vnucuje.
moc pěkné.
akorát, že to moc nesedí.
předvčerem jsem v bedně s repráky, co mám ve sklepě, našel dva vyhovující, takže jsem do výhybky nemusel šahat...
je to hotové.
nejen že to není úplný nesmysl, protože ten nápad s reverzním párem beden funguje, ale čistě pro tvou informaci: funguje navíc naprosto skvěle.
říkám ti, co je. a netrvám na tom, že mi musíš věřit.