dadaft
Re: dadaft
Koblížky.
s pobavenim pozoruje. Krome te mirne uchylne zabavy
Co naplat,ale i zde platí, Panem et circenses
Z druhé strany,se Dadaft řídí
Virtus in astra tendit, in mortem timor.
s pobavenim pozoruje. Krome te mirne uchylne zabavy
Co naplat,ale i zde platí, Panem et circenses
Z druhé strany,se Dadaft řídí
Virtus in astra tendit, in mortem timor.
Hodně. Dadaft své závěry o posunu reprobeden dál od zdi popisuje již dávno a většina z něj dělá blbce, protože to nazvalDonuts píše:Lepsi casy? PMA psal o posunu beden dal od zdi, coz na tomhle foru pokud si vzpominam nikdo nerozporoval. Co to ma spolecneho s daftovym prosssstorem?zero píše:Donuts
Koukám, že máš před sebou ještě hodně dlouhou cestu. Nebuď ale smutnej z toho, že tý větě nerozumíš.
, později 3D. Takže PMA, kterého si nesmírně vážím, neřekl nic jiného a na tomto fóru později. Ale od tebe, jsem nečetl jedinou zmínku o tom, jak by reprobedny v místnosti měly být umístěny. Proč ?prossstorem
Mimochodem i to 3D není jeho výmysl, zde je například něco úplně obdobného a navíc nepsal to laik: http://74.125.87.132/translate_c?hl=cs& ... urgSiPa6Sw , ba dokonce tam i ty 4 bedny jsou.
Na to se dá odpovědět jednoduše: Na našem fóru je celá řada threadů, kde se jejich pisatelé doslovně předhánějí kdo má co větší (spíše dražší) a jim obdobní jim fandí jak jsou jedineční. Tam to ale nevadí (jim).Donuts píše:Tenhle thread neni o ustaveni beden v poslechovce. Tady dadaft verejne onanuje a par voyeuru to s pobavenim pozoruje. Krome te mirne uchylne zabavy uzitek zadny.Aleska píše:To Donuts: Mimo to co jsi napsal, tak máš jaký názor na ustanovení beden v poslechovce ?
Aleska: opravdu tu Pavlovu vetu o posoupnuti beden dal od zdi chces jakkoliv srovnavat s dadaftovym snazenim?
Ja mam bedny ustaveny dle doporuceni vyrobce.
Ja mam bedny ustaveny dle doporuceni vyrobce.
Ja v jeho snazeni zadnou odvahu nevidim.boxer píše:Virtus in astra tendit, in mortem timor.
Tu Pavlovu větu nechci jakkoliv srovnávat s Dadaftovým snažením. To prostě nejde. To co Pavel řekl jedinou větou, tak Dadaft tak mnoha větami, že se v tom každý ztrácí. Je to nejspíše tím, že Pavel je technik, zatímco Dadaft umělec (a básník), takže těch vět potřebuje mnoho k dosažení téhož.Donuts píše:Aleska: opravdu tu Pavlovu vetu o posoupnuti beden dal od zdi chces jakkoliv srovnavat s dadaftovym snazenim?
Pak jsi vzorný zákazník. To vysvětluje vše.Ja mam bedny ustaveny dle doporuceni vyrobce.
proboha pochopte: já nemluvím o NĚJAKÉM oddálení beden od zdí!!!
mluvím o zcela určitém postavení beden - o tom, které jsem ukázal na tom prvním obrázku v tomhle svém znovuzrozeném vláknu. o ustavení beden až za půlkou poslechovky. o ustavení beden, kde je mnohem víc místa ZA bednama než PŘED nima !!!!!!!!!!!!!!!!
protože v tom případě je rozdíl v podání prostoru OPRAVDU brutální.
já chápu, že většina z vás nemá takovou možnost.
chápu, že nevíte, co si pod tím ROZDÍLEM představit - opravdu to ale není na úrovni, jakou tomu přisuzuje třeba noaid.
rovněž chápu, že vás ten druhý (kontrolní) pár beden mnohé irituje - ale on opravdu není nezbytný a jestli chcete, klidně na něj zapomeňte. (nicméně s ním se to dá nastavit úplně na max.)
někdy mě mrzí, že nemám dar humpfova aristokraticky vznešeného, ale zároveň absolutně rázného odmítnutí, s nímž zamezil, aby se mu ve vlákně Klasická hudba začal všeználek PMA montovat do tématu "varhany", - - - a že chytnu nervy...
boxer
neumím latinsky. prosím překlad...
mluvím o zcela určitém postavení beden - o tom, které jsem ukázal na tom prvním obrázku v tomhle svém znovuzrozeném vláknu. o ustavení beden až za půlkou poslechovky. o ustavení beden, kde je mnohem víc místa ZA bednama než PŘED nima !!!!!!!!!!!!!!!!
protože v tom případě je rozdíl v podání prostoru OPRAVDU brutální.
já chápu, že většina z vás nemá takovou možnost.
chápu, že nevíte, co si pod tím ROZDÍLEM představit - opravdu to ale není na úrovni, jakou tomu přisuzuje třeba noaid.
rovněž chápu, že vás ten druhý (kontrolní) pár beden mnohé irituje - ale on opravdu není nezbytný a jestli chcete, klidně na něj zapomeňte. (nicméně s ním se to dá nastavit úplně na max.)
někdy mě mrzí, že nemám dar humpfova aristokraticky vznešeného, ale zároveň absolutně rázného odmítnutí, s nímž zamezil, aby se mu ve vlákně Klasická hudba začal všeználek PMA montovat do tématu "varhany", - - - a že chytnu nervy...
boxer
neumím latinsky. prosím překlad...
dadaft
neboj.
jsou tady čtenáři, kteří to chápou.

p.s.: dk mám v místnosti mající 6m na délku.
zkoušel jsem JE postavit dle tvého "pro100ru".
neboj.
jsou tady čtenáři, kteří to chápou.

p.s.: dk mám v místnosti mající 6m na délku.
Chleb a hry.dadaft píše: neumím latinsky. prosím překlad...
Odvaha miri ke hvezdam, strach ke smrti.
já mám 6,6m. a 4 na šířku. je to málo. musím vymýšlet různé finty, abych neměl bedny nepřirozeně blízko sebe - to se neposlouchá dobře...
10 x 6m --- to bych si už dal říct...

10 x 6m --- to bych si už dal říct...

10 x 6 m
to už by jsi byl bohatý.
sen nás chudáků je podobný
to už by jsi byl bohatý.
sen nás chudáků je podobný
no a jak to vidíš ty?lachim píše:dk mám v místnosti mající 6m na délku.
konečně někdo, kdo může říct něco, co mě zajímá. samozřejmě pokuď si ze mě lachim nedělá prdel...
dadaft
neboj.
takhle já nežertuji.
dk je v místnosti 4 a něco x 6 a něco.
zkoušel jsem pro100r.
nepoznal jsem rozdíl mezi metrem a 3 metry. od zadní stěny.
spíše to bylo horší.
nezkoušel jsem však s kvalitním zesilovačem. pouze s denon.
neboj.
takhle já nežertuji.
dk je v místnosti 4 a něco x 6 a něco.
zkoušel jsem pro100r.
nepoznal jsem rozdíl mezi metrem a 3 metry. od zadní stěny.
spíše to bylo horší.
nezkoušel jsem však s kvalitním zesilovačem. pouze s denon.
hm, málo. 3m je málo. ve třech metrech to začíná - - - ale jedině pokud máš bedny správně od bočních zdí - ve 3m bys u rozměrů, jaké uvádíš, musel mít bedny tak metr třicet, metr a půl od sebe, aby to hrálo...
když je dáš od sebe dál (blíž k bočním zdem), budeš mít to samé, jako kdybys je měl u zadní zdi - promítací plátno zvuku...
mimochodem teď čumím na Gilmoura v Gdaňsku --- no, to je teda umíráček...
když je dáš od sebe dál (blíž k bočním zdem), budeš mít to samé, jako kdybys je měl u zadní zdi - promítací plátno zvuku...
mimochodem teď čumím na Gilmoura v Gdaňsku --- no, to je teda umíráček...
dadaft
d.g.v gdaňsku je skutečně hooodně slabé.
nemajíc obývák 6 x 10, zkusil jsem v tom, co mám.
ale zkusil!

d.g.v gdaňsku je skutečně hooodně slabé.
nemajíc obývák 6 x 10, zkusil jsem v tom, co mám.
ale zkusil!