dadaft

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
Donuts
Kontaktovat uživatele:

Re: dadaft

Příspěvek od Donuts »

zero píše: Ty asi nejsi momentálně zcela zdráv ?
Nestezuju si. Dekuji za optani.

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Donuts
Přejdi prosím na jiné forum-třeba tady: http://www.perverz.cz/list.php?k=1&r=09 .
To je fakt husté,co dokáže někdo napsat na HIFIFORU... *thumbs down*

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Patmann píše:To je fakt husté,co dokáže někdo napsat na HIFIFORU... *thumbs down*
Jj, taky dadaftovy vyplody povazuji za huste.

Mike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike »

donuts

Beru za normální že člověk nesouhlasí s názorem druhého člověka ale tohle je už trošku moc možná že tím dáváte najevo kdo doopravy jste protože z nicku se to hold nepozná. Každopádně to odporuje pravidlům diskuse.

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

Na souši i na moři,
všude samí magoři.
-- Karel Plíhal

Pajuna
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pajuna »

Kazdy mame nejake problemy. Ti co se jim ty psychicke dostavaji do popredi a neudrzi emoce by si je meli resit nekde v soukromi a ne tady :!:

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

NA píše:Slyšel jsem jednou sestavu ve velké místnosti, kde byly bedny umístěné přes 2m od zadní zdi a přes 1,5m od bočních. Za poslechovým místem bylo k zadní zdi také hodně místa. Takový hluboký prostor v nahrávkách jsem od té doby nezaznamenal.
ano, a je téměř nemožné, jak jsem zjistil, vysvětlit těm, kteří tuto zkušenost nemají, JAKÝ je to rozdíl. že pro něj třeba stojí za to přeorganizovat zařízení obýváku. že hudba skutečně ožije - zpěvačka stojí kousek před člověkem, za ní je místo a až pak je poměrně velmi realistická bicí souprava, třeba.
že to, co předvádí bedny u zdí je s tímhle prostě a jasně nesrovnatelné...
boxer píše:jsem měl to štěstí a mohl vám ukázat zákonitosti, podle kterých toto prostorové zvukové zobrazení funguje.,
no je to hodně silná a nabubřelá věta,obávám se že jsi tedy ukázal spíše něco jiného.
já si to moc dobře uvědomuju, že je to síla, to mi věř. už jsem jednou psal, že bych byl dokonce radši, kdyby to tak nebylo. jenže ono to tak je. a to já si to, na rozdíl od tebe, musím vyžírat.
boxer píše:výsměch jinému názoru bez toho, že by ten svůj dokázali zdůvodnit, popřípadě zdůvodňování odkazy na texty, které se věci netýkají, hovoří za vše...
a jak chceš po netu s tebou diskutovat,když jako malé dítě meleš stále,že si chceš na kamna sáhnout a nepomáhá ti říkat ...hajc...,spálit se musíš sám
to nemyslíš vážně! uvědomuješ si vůbec, co říkáš? uvědomuješ si, co vlastně obhajuješ? proboha boxere, tohle je obhajoba totality, tohle je smrt svobody a rovnosti.
námitku, že příliš zobecňuju nepřijímám.
rétorika a logika bývaly tisíciletí součástí základního člověčího vzdělání. už nejsou. tož si užívejme jejich náhražek: reklamy a propagandy, co?
mocnější má právo nehrát fér?

boxer

Příspěvek od boxer »

Víš co obhajuji?

Soudnost,rozum a logiku. Hrubé rysy tvých témat v základech jsou jasné každému,kdo se o zvuk zajímá.

Ovšem tvoje vysvětlení,zákonitosti,zkratky,teze a úvahy se houpou na hodně malé lodičce na velkém moři.Možná se najde někdo,kdo si dá práci tvá vyjádření sepsat,dát do stromečku poznání a podtrhnout. Pak by jsi se divil, co vše z tebe už vylezlo.
Mladý a odhodlaný motokárkář chce radit Schumacherovi,jak má jezdit. To nemyslím sebe (toho Schumachera).

tohle je obhajoba totality, tohle je smrt svobody a rovnosti
rétorika a logika bývaly tisíciletí součástí základního člověčího vzdělání. už nejsou
Ano. V tvém útočném podání jistě.
Naposledy upravil(a) boxer dne 04 zář 2009 21:00, celkem upraveno 2 x.

boxer

Příspěvek od boxer »

Asi tak.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

opravdu boxere?

nemyslíš, že se každý vyvíjíme?
a že cesty mívají i cíl?

víc jak 20 let náruživého holdování hudbě, šachové partie s jedním současným skladatelem "vážné" hudby, žena, která vystupovala se symfonickým orchestrem ve Španělském sále, přátelství s ne bezvýznamnými muzikanty - portrét mladého odhodlaného motorkáře?
portrét útočníka?

a jak bys svým trefným jazykem popsal někoho, kdo laskavě a moudře tvrdí věci, které pak není schopen nijak vysvětlit, nebo toho, který se sečtěle a znalecky odvolává na texty, které se neshody nijak netýkají (snad v naději, že je protistrana negramotná)?

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

je pravda, že mi kdysi stačila minivěž. ale život je tak různorodý. neposlouchám hifi dlouho, ale teď se bez něj prostě neobejdu. věř mi, že jsem do něj ze sebe investoval dost, abych mohl diskutovat jako rovný...

boxer

Příspěvek od boxer »

Píšeš moc nekonkrétně o ničem a o všem.

Na takovou debatu nemám ani čas a ani náladu. Osobně je mi v podstatě jedno,jak to slyšíš a jak k tomu dojdeš a co ti z toho plyne.

Vadí mě,jakým způsobem to prezentuješ.

Když se hádají (lépe řečeno) argumentují třeba na Slovanetu PMA a BVa, a je to někdy docela hustý,tak to sleduju jako tenis a snažím se se svou šedou kůrou proniknout "vocogo". A snažím se pro sebe tu a tam něco uzmout.
Když píše Velký Bobo,tak to čtu jako detektivku.Navíc Bobo má tu vlastnost,že své vědomosti podává tak,že i blb to je schopen při troše snahy pochopit.Navíc je nad věcí a nebojí se udělat závěr,který by mnozí rádoby prodejci hifi či rezenzisti neřekli,ani kdyby jim hubu rozbil.

V tvém případě se nejedná o žádná daná,měřitelná,změřená,důkazná fakta.Jde jen o tvé subjektivní názory,navíc podpořené více srdcem než rozumem a navíc,při vší úctě, v ne úplně vhodných akustických podmínkách a ne úplně s top zařízením.(a nepřesvědčuj mne zase o tom,jaké máš super skvosty.Ona technika jde fakt rychle dopředu). Přeci jen si myslím,že na závěry prezentované takto dogmaticky, by měl být prezentant taky odpovídajícně vybaven.Moc by mne zajímalo,jak by dopadlo změření akustiky v tvé poslechovce.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

popsal jsem naprosto přesně, jak se chová akustický systém v uzavřeném prostoru - ale nejsem technik. chápeš? zkoušku z matematiky jsem skládal před hromadou let a fyziku jsem dobře neuměl nikdy...

proč mám furt odpovídat já, ale mé otázky a odpovědi je tak samozřejmé prostě neřešit nebo zamluvit?

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

dadaft píše:popsal jsem naprosto přesně, jak se chová akustický systém v uzavřeném prostoru
A Nobeluv vybor to naprosto trapne prehlednul...

boxer

Příspěvek od boxer »

Právě proto,že nejsi technik,tak brzdi se svými argumenty.

Fyzika je pro všechny stejná,Ohmův zákon platí i když prší a o 1+1=2 jakbysmet.

Navíc stále píšeš jen o svých dojmech.

Jak by napsal můj oblíbený Merhaut

pojmy dojmy,hrušky jabka,o koze o voze.

A jdu dělat něco užitečnějšího,než stále čumět do monitoru a psát kydy na kydy.
Život se netočí jen kolem hifi.

Odpovědět