dadaft

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
vintage
Kontaktovat uživatele:

Re: dadaft

Příspěvek od vintage »

dadaft píše:Vintage
já neslyšel ty starší Colonny, ale začínám mít pocit, že tahle třetí verze už je někde jinde. ostatně postoupila mezi "regulérní" Xaviany.
Nene špatně si mě pochopil, mezi regulerní Xavy postoupila už druhá verze :-), která mimochodem byla asi o 7 tis dražší než ta současná, to ale nic neznamená, je možný že hraje lépe jak Collona II :-) Mimochodem, možná bude brzy k dispozici, kdyby měl někdo zájem ;-)

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Myslíš, že tyhle bedny nové za 20 000 Kč budou hrát lépe než tvé staré páskové Philipsy?
Bedýnka se designem velmi podobá těm mým Proac, ale já mám o jeden repro méně ale přitom jdou níže o 25 Hz.

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Svensound píše:Dadafte, u koho si je poslechneš než je koupíš? Dováží je někdo?
To prodává Špalíček.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

noaid
jsou rychlé jako svině. s Densenem to bude rytmický masakr.
basů akorát - pro mě.
slyšel jsem je na nový rok u kámoše.

Tomáš
přesně. stará dobrá škola.

boxer

Příspěvek od boxer »

Obrázek

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

di se vycpat.

boxer

Příspěvek od boxer »

Jo půjdu.

Ta značka tam není od toho,že bych tě zrazoval od Xavů,ale proto,jak vždy přijdeš s nějakou "konečnou" budkou,přes kterou nic nejede a netrvá to tak dlouho a je tu další,a další....

Nejde však až tak vývoj,ale jak jsem již mnohokrát napsal,na točení se v kruhu s hodně pomalým vzestupem.Ale i cesta bývá cíl.

Jinak ti přeji,aby ti Xavy přinesly radost.Zatím asi konečně trochu hrající bedna.Ovšem potřebuje dost slušný zesík. ;)

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

No to je přesně ono. S tím Densenem to bude zajímavé. U něj o stabilitě a možnosti dodat dostatečný proud pro kontrolu těch repráčků v uzavřené ozvučnici dost pochybuji. Ale dadaft to ví již podle fotek a je si jistý, že to nebude problém. Ještě stále čekám na odpověď, jestli kupuje 4 kusy těchto beden. Nebo 3D je už zase pasé? Vždyť jsi ještě minule psal že víš svoje a nikdo jiný to nechápe a ani nemůže pochopit. Ale teď je to zase jinak?

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Já myslím, že Dadaft utrácí své peníze a může je utrácet za co chce. Jak napsal Boxer a zpívá Mňaga a Žďorp : "I cesta může být cíl."
Dadaft jde cestou, která se může zdát scestná, možná jej přivede na scestí, možná na rozcestí, ale je to jeho volba a je dobře, že pořád kráčí.
Za mně osobně *thumbs up*

boxer

Příspěvek od boxer »

Renown

Ale jo,já mu to neberu. Jen mě je líto,jak je zapálenej a rád poslouchá muziku a je opravdu duší hifista,toho času,kterej tím ztrácí.

Protože stejně toho Densena nakonec vyhodí,protože ty Xavy s ním hrát dobře nebudou,a mohl mezitím řešit jiný věci.

Jak jsi správně napsal,je to jeho cesta a za jeho prašule.

Já mu taky držím palce, ani jsem se s tím nikdy netajil,ale... :?:

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

dadaft píše:slyšel jsem je na nový rok u kámoše
Tak to lze jen doufat, že na Silvestra jsi měl dostatečně kvalitní povzbuzovadlo a hlava byla schopna vnímat.
Dadafte, už jsi utratil v hifi podle svých slov za posledních pár let 150 000 Kč + teď dalších 20 000 Kč. Jsou výsledky adekvátní?
To jsou už třetí bedny za poslední rok (ty přeřezané a zdvojené Philipsy ti nevěřím), pokaždé totální konečná.
Přál bych ti, abys už konečně měl něco, co bude stát za to, ale to bude asi never ending story.
Teď budeš mít doma už 4 páry beden, s tím se dá určitě experimentovat mnohem více než se dvěma páry.

No ale může být ještě jedno vysvětlení, podle mne mnohem pravděpodobnější.
Že nás tady normálně lakuješ a provokuješ diskusi k těmto bednám, aby ses o nich něco dozvěděl. Že tady s námi manipuluješ.
A za týden tady vytáhneš zase jiný obrázek jiných beden nebo něčeho jiného.
Prostě se chceš jen něco dozvědět.
Nic nekupuješ ;)

zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zero »

Boxer píše:
"Nejde však až tak vývoj,ale jak jsem již mnohokrát napsal,na točení se v kruhu s hodně pomalým vzestupem."

Hele, a proč by to tak mělo bejt špatně? Celej svět se točí v kruhu ... Jaro - léto - podzim - zima. Země se točí furt dokola. Ručičky na hodinách neuměj nic jinýho. Ráno - poledne - večer - půlnoc a zas a znova. Jestli máš na hlavě vlasy tak si vem zrcátko a koukni se na temeno, jakým způsobem ti tam rostou vlasy .... seš tam? ..... dokola ve spirále, co?
Tak proč jít proti přírodě ??
Cédéčko i gramodeska jedou taky dokola. A záznam na nich je ve spirále. Zajímavý, ne?

I když si koupím ten nejdražší aparát na světě, tak se pořád motám v kruhu. Živej zvuk z něj stejně nedostanu.
Zaplaťpámbu za kruh a spirálu. Aspoň si to tady můžem trochu užít.
Sorry za oftopik.

boxer

Příspěvek od boxer »

Zero

Jasně ,i zvířata,než si lehnou,se zatočí v kruhu.. jojo,kolo byl vynález jak hrom.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

děkuji všem za tu nesmírnou péči a obavy o můj bídný hifistický osud.
je velice milé od těch, kteří neslyšeli, že přesvědčují toho, který slyšel, že neslyšel, popřípadě že jeho zesilovač stojí za starou belu (o kabelech ani nemluvě).
bedny budou za 14 dnů v mé poslechovce.
děkuji za pochopení.

zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zero »

Ahoj Dadafte,
mám to k tobě trošku z ruky, tak ti chci aspoň na dálku významně poděkovat. Ušetřils´mně spoustu času a nějaké peníze. Tvoje odpověď na moji včerejší SZ byla trefou do černého. Sám jsem si pořád říkal, že taková precizní a bytelná mechanika se nemůže jen tak podělat. Tvoje rada mě nasměrovala do míst, kde jsem ve finále objevil zádrhel.
Dneska jsem měl čas podívat se věci na kloub. Sundal jsem kapotu, vložil CD, a asi půl hodiny jsem na to jen tak tupě zíral. Pak jsem si na obvod každýho soukolí udělal černým fixem značku, abych měl přehled, co se kde, odkud a kam točí. "Závada" byla přesně tam, kam jsi namířil mou pozornost. Na tom spodním malém kolečku od motorku se nějakým způsobem dostalo trochu oleje zřejmě z kolejnic, po kterých se pohybuje šuplík mechaniky. Ta mastnota postupně "promazala" celou řemenici, a ta začala na soukolí prokluzovat. Výsledkem bylo, že velký kolečko se nedotočilo až k dorazu, který po uzavření šuplíku dává pokyn k roztočení mechaniky.
Po odmaštění teď všechno šlape na 100% neboli excelentně.
Takže ještě jednou ti děkuju.

Odpovědět