ano, čtvrtek je velmi vhodný. středa je kvůli trvanlivosti brzy, pátek kvůli návalům pozdě. láska prochází žaludkem a spokojenost je základ dobrého poslechu.
Radeji si to spis rozdej s nejakou babou v posteli nez se mnou v basech, Dadafte. Doporucuje cely zajezd Machaliku.
V nouzi by mohly pomoct vhodne reprobedny, ovsem s dirou.
Tak jak tak, muj dvaceticentimetrovy plandak zustane navzdy obestren tajemstvim.
Zbohatlík Macura, sedící na hromadě zlaťáků, které vyrýžoval na svých preampech, které na druhou stranu rozdával zadarmo a měl je udělané s konektorem posunutým tu o cenťák doprava, tu doleva, a způsobil tu strašlivou spoušť v československém hifi, kdy všem vymyl mozky a pak se na nich pořádně napakoval, není schopen Dadaftovi, jehož business plan, ze kterého trčí peníze jako sláma z bot, nevyšel, ani poradit, co konkrétně má dělat, aby měl správné prostorové zobrazení v pravolevém i předozadním směru. To je prostě celý on.
Já taky při nočním poslechu v určitou dobu usnu, zvuk se pak najednou stane přímo holografickým, jako bych vše viděl, šroťák přede mnou 65 cm, hajtka 143 cm za mou vpravo, já uprostřed levituji, a mé chrápání tomu všemu dodává pevný spodek. Ovšem jen než se rozvine válec zvuku který mne následně praští přes tvář. To pak nastane konec produkce. Ženy holt hrápání nemají rády...