Philips CD960 + Grundig V7000
Báječné hifi, které jsem poslouchal léta s naprostým nadšením, kdyby se věkem nerozpadlo, ani by mě nenapadlo něco měnit.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nová partička vypadá takhle:

Yamaha BD-A1060 + NAD C338
Obecně se dá říct, že nehraje tak dobře jako CD960 + V7000, ale hraje dost dobře, aby u mě vydržela léta.

(a je třeba říct, že na rozdíl od předchozí sestavy v ní není ani jeden skutečně high-endový komponent)
Slabiny ----- Při velmi složitých a dynamických pasážích velkého orchestru se zvuk zahltí a na maličký okamžik zhroutí. Ale nestává se to často. A dále některé nahrávky nehrají úplně dobře, hlavně míň kvalitní.
Klady ------ Vynikající separace, masivnost a stabilita zdánlivých zdrojů zvuku ve stereo-scéně. A výrazná melodičnost a rytmičnost, velice příjemný poslech.
(v tom se shoduje s předchozí sestavou a jak jsem zjistil, obě dvě věci jsou pro mé ucho velmi důležité).
Designově je samozřejmě úplně jinde, philips s grundigem vypadi dost divoce.
-----------------------------------------------------------------
Pokud jde o bedny, tak wide-stereo 4.1.
Uzavřené dvojpásmové regálky ProJect Box 4, o třetinu zmenšený vnitřní objem a překáblování na solid-core. Plus subwoofer Dynavoice Magic Sub 8ex.
(skutečné srdce systému)
.
.
.
Tož tak.