Diesel

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Leben
Kontaktovat uživatele:

Re: Diesel

Příspěvek od Leben »

No s kinom skusenosti nemam,ale je mi jasne,ze center ma iny charakter ako predne stlpy,ale pokial pocuva hudbu len cez stereo,ine ani zmysel moc nema(výnimkou su SACD multikanal,ci DVD audio ),nevidim v tom problem. Evidentne mu to nevadi,zatial,ak mu to vadit zacne,pojde do dalsieho upgradu. Aj to je cesta,o dost zdlhavejsia a drahsia,ale je. Netreba to brat az tak osobne a moc kriticky,kazdy mame ine naroky na zvuk a kvalitu. *sunglases* ( podpor ho ruzumom a neznechut pocitom )

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

Leben
Ja naopak s Dk zkusenosti mam.
Nejaky 2hnd modelu bw lcr 60 by asi sehnat v evrope sel.
Do 10t by ho urcite koupil. A byla by hotova predninsestava pro zaklad Dk.
Takhle sice usetril, ale nikdy to nebudo ono. Ten rozdil v menicich je prilis veliky.
Myslim, ze je to skoda casu, penez a hlavne radosti z poslechu.
Osobne to uuurcite nebereme nikdo tady.
:)
( a rozumem jsme se ho prave podporit snazili, ze?)

Leben
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leben »

Tak,je vsetko ok. Verim,ze vies o com pises,chapem aj prinos vo zvuku rovnakého centru. Ale ten "zidovsky" pristup nemusel byt. Ked sa na to pozries do buducna,ten center za 5000,-preda aj ako secondhand a moze kupit tebou spominany,nestrati ani korunu a bude o dosti velku skusenost bohatsi,niet nad vlastnu skusenost,evidentne ju potrebuje! *palec*

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

Nac neustale dokola resit, dotazovat se, zjistovat, platit zjisteni ze " kolo je skutecne kulate"?
Efekty, woofer, kabely... To bych v jeho sestave neresil. Ale zrovna ten centr byl velmi dulezity.
Jak by mel homogenni predni pole, uz ma vyreseni zaklad a s takovym repro muze vydrzet dalsich 20 let.
A vylepsovat ostatni. Takhle bude vylepsovat neco, co je od zakladu nespravne.
Uz jsem to kolem sebe zazil 20krat. Dalsi vyvoj je bud:
- Dk nepoustim. Filmy jsou blbe nahrane nebo
- hm...meli jste pravdu. Kolo je kulate. Skoda casu a penez.
:)

dieselak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dieselak »

BW LCR 60 jsem se snazil sehnat cca 3 mesice a totalne bez sance (kdyz jsem jeden nasel tak byl v katastrofickym stavua jeste pomalu za 10 tacu) .
Centr jede jenom u filmu a navic v te me mistnosti nema cenu moc co resit protoze to nikdy nebude ideal(zed u repro, nesymetricky rozmer , surroundy nejsou taky idealne od stredu sedacky atd...).
Jakmile bude cela mistnost jenom na kino ( coz bude cca za 2-3 roky) tak stejně plánuju vsechno koupit od BW CM s2 serie .
Navic tyhle komponenty si myslim ze udrzi solidně cenu a bude to fajn na novej zaklad. :) mám jenom na moje prvni vyblbnuti

Odpovědět