Dragin

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
Dragin
Příspěvky: 4
Registrován: 13 zář 2016 19:38
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Dragin

Příspěvek od Dragin »

Ahoj všichni,

Já jsem Drágin.

V audiu jedu něco přes deset let, začínal jsem na Marantz a Dynavoice. Bedny bych doporučil těm co začínají a mají hlouběji do kapsy.
Jelikož se stěhuju z místa na místo (Čína, Dubaj, Malaysie) moje komponenty pravidelně shořely po pár letech zapojení do sítě. (V Asii je napájení ze sítě totální tragédie, většinou to ani nemají pořádně uzemněný). Takže o důvod k upgrade nebyla nikdy nouze.
Můj současný systém je Vincent DAC-1, Předzesilovač Vincent SA-31MK, Power Vincent SV-234. Bedny Aurum Cantus VF-8, dráty od Audioquest, Furutech, Vincent a Pangea. Poslední roky jedu přes Home-pračku Audio Lot a úmrtnost mých komponent se snížila na 0. Ačkoliv se SV-234 může zdát slabší na VF-8, spolu s tím předzesem mi to přijde víc než OK.

To bylo asi tak na začátek. Drágin

Bazi 36
Příspěvky: 1133
Registrován: 04 lis 2017 16:20
Kontaktovat uživatele:

Re: Dragin

Příspěvek od Bazi 36 »

Ahoj, v kontextu dnešní doby máš kromě slušné sestavy i zajímavá místa pobytu. Honem zpátky, než ti to zavřou před nosem na petlici!!!

Dragin
Příspěvky: 4
Registrován: 13 zář 2016 19:38
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Dragin

Příspěvek od Dragin »

Díky Bazi, těší mě. Jen abych poopravil výše napsané, v každé zemi se zdržím 3-5 let, proto je audio se mnou. Takovej blázen abych s sebou těch 200 kilo (nebo kolik to má) tahal na tripy nejsem. :-)
PS důvod proč tu jsem je hlavně doporučení na zvukově vydařená alba. Vydává se toho mraky a hledat to lepší / dobrý sám, je za trest. Více asi v sekci ´Právě poslouchám ´ - rád si nechám doporučit.

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host