DratikCZ

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Dark side of the moon
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: DratikCZ

Příspěvek od Dark side of the moon »

Mefisto:
Arogantní tón neodpovídající znalostem.
Je to AV multi kanálový zesilovač, ne receiver. Nastuduj si rozdíl mezi zesilovačem a receiverem, jedno zda stereo nebo vícekanál.

pbaudis
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od pbaudis »

Alfonz Mefisto se tady registroval, aby se tu mohl vyblít a už se tu neukáže. Bohužel i tyto případy se dějí.

DratikCZ: ty reproduktory se mi opravdu moc líbí. Zvuk musí být naprosto parádní. Na pohled masivní kus kvalitního "dřeva"? a pořád za hromadu peněz. Ostatní hodnotit nemohu, takové znalosti nemám, ale jsou to hezké a kvalitní kousky své doby.

Strejdin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Strejdin »

Oldear
Taky nechci prudit, ale předpokládám že 20 cm jsi asi u DratikaCZ osobně neměřil a drnčení skříněk nenaposlouchal.
Každý nemá možnost, nebo ani chuť dělat si speciální poslechovku a tady ten prostor k velmi slušné reprodukci prostě dle mého je. Vzhledem k tomu, že s pohybem repro vůči stěnám nejsou překážky, lze si naladit výsledný zvuk i dle sebe a svého poslechu.

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

Oldear se nám za ty roky ani neuráčil pochlubit fotkou své superposlechovky.Jestli tedy nějakou vůbec má :mrgreen: .Hlavně že kritizuje druhé.

Lemon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lemon »

Oldear jaké drnčící skřínky? Vypadají z masivu a nevidím důvod proč by měli vadit. Naopak. Co by tam jako místo nich mělo být? Ne každý má z obýváku poslechovku.

Lad2000
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lad2000 »

Tomáš píše:
04 črc 2024 17:44
Oldear se nám za ty roky ani neuráčil pochlubit fotkou své superposlechovky.Jestli tedy nějakou vůbec má :mrgreen: .Hlavně že kritizuje druhé.
On totiž jede v kočáře. A to je známka punku. :) :) :)

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

Tomáš píše:
04 črc 2024 17:44
Tak přesně tohle si také myslím.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Jj, je to tak. Oldear jede v kočáře a poslouchá u toho Burmester. Pánové, osobní praktické zkušenosti za X let jsou nepřenositelné, ale je fakt, že obtěžovat s nimi nemusím.
Naopak ty bedny musím pochválit, ty jsou špičkové. Jestli jsou v pořádku, tak hrají super. Slyšel jsem je před cca 15 lety, ale ve spojení se "Zuzanou", resp. Pioneer SC-LX90 Susano a to byl tehdy jeden z nejlepších MCH siličů na trhu.
Nebojte fotka bude, hned jak tady skončím a to nebude dlouho trvat, protože nebudu chtít číst v reakci na tu fotku kecy o snobismu, aroganci, vyhozenej penězích a pod., protože to je tady známým koloritem, snažit se polivat to, na co já nemám a je to pro mně nedosažitelné. Už jsem to podobně pákrát zažil u "nových" tzv. Hifi návštěv a proto jsem s nimi skončil. Měla by to být každého věc a rozhodnutí kolik do toho vrazí.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Strejdin
No je to každého věc, zda má poslechovku, či přizpůsobený obývák a nebo nepřizpůsobený obývák, např. protože "bytná" nechce. Já jsem perfekcionalista, chceš-li "puntíčkář" a výraz " bedny do prostoru " lze použít např. v případě kolegy PavlaDoska, který toto plní na 100%. Věř, že vzdálenost od stěn má na zvuk vliv zásadní a tím více, pokud je každá strana jiná. DratikCZ má možnost MCACC Advanced a pokud jej použije ( jestli to dokáže ), tak na grafu hned ty stranové rozdíly uvidí. To musí každý sám.

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

Nebojte fotka bude, hned jak tady skončím a to nebude dlouho trvat, protože nebudu chtít číst v reakci na tu fotku kecy o snobismu, aroganci, vyhozenej penězích a pod., protože to je tady známým koloritem, snažit se polivat to, na co já nemám a je to pro mně nedosažitelné. Už jsem to podobně pákrát zažil u "nových" tzv. Hifi návštěv a proto jsem s nimi skončil. Měla by to být každého věc a rozhodnutí kolik do toho vrazí. ------- Tak tomu co jsi napsal moc nerozumím.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

To chápu, že Ty, tomu nerozumíš, ale nech to plavat.

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

Tvl Oldear, už zase končíš? Už asi před dvěma lety jsi mi napsal ( ,krasna' soukromá zpráva) , že si sám dáváš BAN. Kdo by se zahazoval ve zdejším odpadovem hospodářství; je to tu pod tvou úroveň.....
Že tu k...a furt seš a busis do to ho a busis - proč nejdeš poučovat vedle ( o level výše) ?

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Tvl Pesi, ty mně fakt bavíš. Máš však pravdu, že bych si přál, aby tady byla nějaká vyšší HIFI úroveň. Bohužel Hifisti, až na pár jedinců, už utekli. Jsou tady povětšinou jen bazaristi, dráteníci, pájkaři a konzumenti hudby tzv. "zadarmo"a ještě totálních zvukových zprzněnin. Bohužel to už není audiofilství, či Hifi. Holt to nese doba a bude to časem ještě horší.

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

Ok, vyšší hifiuroven- nese to doba ...atd... Já nevím - já zrovna jsem konzervativní až za roh. Jestli před cca 15ti lety kdy to tu začínalo byla tedy doba pro hifi jiná, možná...asi jo. I ten Dadaft ( omlouvám se mu že si ho beru do úst) se vyvinul - od V7000 a CD 960 po PC plus NAD , a vyhovuje mu to. Já jsem furt tam , kde jsem byl před 15ti lety, kdy jsem objevil mne naprosto vyhovujíci a nemyslím si že špatně staré Grundigy apod, nehodlám a nemám potřebu na tom nic měnit , že jsem to nikdy nedotáhl na statisícové " portfolio ' , to už tak je a bude, přesto jsem na hififoru , patřím do zdejšího odpadového hospodářství , a je mi to fuk . Pro mne nějaká " doba" ( dnešní, před nebo za 15 let) nehraje žádnou roli - v hifi. Pro mne je hifi to moje ( i to moje přesněji řečeno ) , samozřejmě vidím jak se to mění , ovšem to neznamená, že to staré už je naprostý odpad ...

pbaudis
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od pbaudis »

Jedno jsem opravdu vypozoroval, tady už to není dávno o Hi-Fi, ale o tom, kdo má delšího chobota. Je to škoda, člověk aby se tu bál něco napsat s něčím se pochlubit, nebo žádal nějakou radu. Hned se sletí tlupa sršňů, zašlapou tazatele a jdou po sobě, jako včela po medu.

Odpovědět