eficak píše:Výborné poslouchání.
Ani ne za 2 roky co Tě znám, vidím konečně jak to u Vás vypadá.
Moc hezky to máš vymyšlené. Páskové výšky, jak známo nejlepší, a kdyby jednočinka živila jen dvoupásma, bylo by vystaráno.
Což takhle aktivek, levný tranzistorový?
Než stavět druhý áčkový krmič basů, s nutnou obnovou lamp, raději pevnost bipolárního basu.
Coffee ze slovanetu by ti poradil. Kuba 4, je velmi spokojen s aktivním třípásmem v basech velmi podoné konstrukce.
Sorbotanové nožky z zastaralých raketoplánů NASA nestačí vysokým nárokům prudce vyvíjejícího se gramofonového průmyslu. To spíše systém keramických kuliček typu dceraból a fifty element, by omezil padání těles Hustonu svěřených.
Máš to pěkné.

Ahoj Aleši,
díky za Tvé postřehy. Nevím jestli páskáče jsou nejlepší, já si zvykl a jsem spokojen. Krmit basovou krabici samostatným aktivem nevím, možná by to pomohlo? Opravdu nedokážu posoudit.
Pod gramofonem mám keramické kuličky typu dceraból a pomohlo to.
lachim píše:f kolinsky
hezký, poslechový pokoj.
krásné bedny. obdivuji šikovné člověky.
musí se ti příjemně poslouchat.
ty pásky by mě také zajímaly.
třeba i "svázanost" s tím zbytkem...
vypadá to skvěle. a asi to nebylo ani za ruinující ceny.
Lachime i Tobě díky za příspěvek.
Za rujnující ceny? Podle některých mých kamarádů prý hazarduji se svými finančními prostředky! Někdo zas může říct, že tato sestava nehraje. Já na to neříkám nic, ani na jednu stranu. Vím, co by se dalo ještě vylepšit, momentálně mě to však netrápí. Čas ukáže, zda dovolí udělat některé změny. Zkusili jsme takový pokus, který se myslím, docela povedl. Ty bedny mají jednu zvláštnost, jsou totiž sestaveny z 25mm starých parket.

Ty jsou velice důkladně slepené a vnitřně vyztužené. Opracování bylo docela náročné a kamarád si trochu pohrál. Povrch je jen namořený, čímž zůstala krásně vidět struktura dřeva. Mě se totiž moc dýhy nelíbí, raději mám přírodní vzhled. Svázanost se zbytkem? Nedokážu říct, sám totiž nerad hodnotím to své. Přesto si myslím, že to průserové není. Není to sice žádná Premier League, nebo NHL, řekl bych tak česká extraliga. Posoudit by musel někdo jiný.