fotolaik ...

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Vlasto
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: fotolaik ...

Příspěvek od Vlasto »

fotolaik, gratulujem, krasna zostava. O tych repro som cital vela...za tie prachy pecka, patria medzi spicu a nie su prilisne predrazene ...

Jirka33
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka33 »

Tak dobre kino, s tak trapne malim obrazem, grrr.

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Myslím hochu, že trapnější je tvá čeština *thumbs down* .

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

fotolaik píše:
29 zář 2014 13:33
Obrázek
Konstrukčně naprosto otřesné repro, čím víc měničů, tím víc rokenrol :lol:
Jestli je to Paradigm, tak to sem měl možnost slyšet a hrálo to stejně hrozně, jako to vypadá. I když je fakt, že sem to slyšel u nějakého metalisty, co měl dům půlný hadů, tak sem se tam cítil špatně už jenom od pohledu :-D

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fotolaik »

jirka33 - ano 60 palcu neni moc :-) - predpokladam, ze ty koukas alespon na 90 - 100 palcu obraz - ja bohuzel na jine - vetsi a obrazove stejne kvalitni reseni "nedosahnu" ....

vybliz : jeste ze jsi se tu vyskytl a prinesl svetlo, hifi - spásu a snad nam tu konecne nekdo zacne davat chytre rady ... rad si od tebe neco prečtu - nejake konkretni poznatky a zkusenosti ... btw jakou radu a konkretni model Paradigm jsi poslouchal, kdyz mas takovy prehled a teto znacce a presne vis, jak to hraje ... rad si to prectu ( a asi nejenom ja )

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

Já sem neposlouchal nic, pustil mi tam majitel nějakej metloš a já jsem sledoval, jestli se mne nějaký z jeho hadů nechystá spapat :lol: :lol:

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fotolaik »

vybliz : tak nevim - bud jsem d...l ja nebo ty - v prvnim postu pises - mel jsem moznost slyset a hralo to stejne hrozne jako vypada - v druhem postu pises - ja neposlouchal nic ... ?? takze zase jenom kecy, aby jsi byl zajimavej ? odpovidat nemusis, myslim, ze obrazek o tobe si udelal z vetsiny tvych postu tady na foru asi kazdy sam

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

O bože, tak ti někdo řekl, že ty repráky vypadaj, jak kdyby je splácal nějakej číňan v kůlně. Holt už jsem vyrostl z toho, abych spadl na záda z toho když někdo natluče do bedny 4pidibasáčky, místo toho aby tam dal dva pořádný repráky.

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

Vyblíz píše:
24 črc 2017 22:51
když někdo natluče do bedny 4pidibasáčky, místo toho aby tam dal dva pořádný repráky.
smiem sa opýtať, aký je medzi tým rozdiel okrem o pár cm viac kábla a o veľa cm menej širších repro?

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Na to ti podvodník a lhář Petr Zlatník nebude schopen smysluplně odpovědět. Po technické stránce je to naprostý analfabet, jak dokazuje třeba texty u svých podvodných inzerátů na prodej repro.

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

LawIAR píše:
25 črc 2017 00:04
Vyblíz píše:
24 črc 2017 22:51
když někdo natluče do bedny 4pidibasáčky, místo toho aby tam dal dva pořádný repráky.
smiem sa opýtať, aký je medzi tým rozdiel okrem o pár cm viac kábla a o veľa cm menej širších repro?
tak například často zbytečně mnohem složitější výhybka, protože srovnat do latě 4 pidibasáčky je mnohem složitější, než použít jeden eventuelně dva repráky. Výrobci to často používají jenom proto, aby mohli švihat stejné repro do celé modelové řady a ušetřili výrobní náklady. Další věc je, že se mi to naprosto nelíbí designově. Vypadá to jak laciný čínský šmuk, což už jsem psal výše. Mám rád designově čisté věci a tohle je repro jak od kolotočů.
Naposledy upravil(a) Vyblíz dne 25 črc 2017 17:37, celkem upraveno 1 x.

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

PítrsPraha píše:
25 črc 2017 10:00
Na to ti podvodník a lhář..........
Pítrsi ty by sis měl jít někam smočit, je to s tebou k nevydržení. Jestli na to nemáš peníze, tak ti to klidně zaplatím.

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fotolaik »

Vybliz : drz se tematu meho vlakna, soukro vzkazy si piste v sz - od toho to je

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Fotolaik
Nenech se vyvést z míry,máš to super a je to tvoje,ty to posloucháš,ty se nato díváš,takže je důležité,ať jsi hlavně ty spokojen a my jsme rádi,že ses s námi o tu nádheru podělil ;) A komu se to nelíbí ať si........ políbí :D

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

No to je d...l ..... smázněte ho někdo, plevelí tu všechna vlákna, za chvíli se tu nebude dát číst vůbec nic.

Jinak HT *2thumbsup* *thumbs up*

Odpovědět