je na čase abych se představil. Jmenuji se Petr a je mi 37 let. Žiju na Ostravsku a poslechu hudby se věnuji už nějakých 10 let. Poslouchám hlavně jazz, klasiku a akustiku. Toto fórum už sleduji přes rok a díky Vám jsem se dozvěděl celkem dost věcí o aparaturách a našel hodně kvalitní hudby kterou bych našel hodně těžko - díky.

Čtení tohoto fóra mě inspirovalo k změně mé aparatury a utracení dost velkého obnosu peněz ( pro mě ), ale k lepšímu zážitku z poslechu. Moje stará aparatura byla Denon 1500, Denon 1550, Xavian 125, kabely Black and White - Biwiring.
Nová aparatura je Usher Be 718, Vincent 238MK, Vincent S5, Vincent XLR, Audioquest CV8. Místnost asi 15m2 určená jen pro poslech. V této chvíli uvažuji o akustické úpravě místnosti a síťových kabelech, ale chce to čas.
Na poslech hudby doma bohužel nemám moc času, protože trávím hodně času na cestách. A tak nejčastěji poslouchám hudbu v autě, které jsem vybíral s nejlepší možnou muzikou - výsledek komletní osazení Dynaudio. Vím, že v autě to není ono, ale alespoň tím si kompnzuji nedostatek času na poslech.
Jinak možná zvláštnost v dnešní době, ale pro mě základ - do svého CD přehrávače nedám nic jiného než originál CD !!!
Tak to je ode mne zatím vše.