Honza

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
klasický český hifista
Příspěvky: 16
Registrován: 22 lis 2021 08:43
Kontaktovat uživatele:

Honza

Příspěvek od klasický český hifista »

Já jsem hudebník co už nehraje a místo toho vychovává dva syny. Otec můj je hudebník, ex kytarista skupiny Iras(původní sestava) před Irasem to byla Erupce a Gradace. Párkrát jsem s Gradacema zkoušel jako klávesák ale nějak jsem to jako amatér zabalil navíc Viktor, klávesák už tam stějně hrál jako profík a tak jsem vyklidil pole. S tátou a strejdou jsme hráli jako trio, na svatbách a narozeninách, lidem jsme dělali radost, myslím že vždycky což vždycky potěší ;) dvakrát jsme zkusili zábavu ale to nebylo ono.
Co se týče Hifi, tak z první výplaty jsem pořídil v GC invest v Ďáblicích zesilovač technics SU 500 a zvukový procesor SH GE90, další výplata šla do Minidisku Sony MD J510 tuším a pak double deck 474 , tuner 550, procesor pro domácí kino 500, CDplayer 740.
Repráky, sloupy s dvouma basama titanovýma kalotama jsem si dělal sám ale moc si je nepouštím, stará to nemá ráda.
Synové jsou trošku rádi když jim občas něco pustím, objevil jsem desku skupiny Tango a pustil skladbu Elektrickej bál a to byla prča, kluci tancovali jak střelený :mrgreen:
často poslouchám TOP 500 hits časopisu RollingStones, teďka docela sjíždím dvoudesku Tango, mám rád mimo jiné i Pink Floid,. Crosby, Stills, Nash and Young, ACDC, a další, Hudbu Praha a takový i ty naše co pouští Radio Beat, Progres.
Tak to je o mě.
Koníčky: cestování na motorce, modelová železnice velikost H0, mám rád starý věci, škodu 110l a fichtla *sunglases*

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: zdenek57 a 1 host