Hunzek
Re: Hunzek
Hunzek, můžeme zajít na pivo a trochu pokecat.Bydlím ve stejné lokalitě a mám doma nějaké ty Shanlingy,Xindaky,Cabassy a podobné blbosti.
No určitě se vám ozvu ale nebude to v nejbližší době,mám v úterý operaci tak po uzdravení.Sestavu vašeho složení jsem ještě neměl tu čest si poslechnout tak doufám že su u toho piviska domluvíme na návštěvě.Jsem hlavně zvědav na Cabassy,moc se mi zamlouvá jejich dizajn ale ještě jsem je neslyšel. Zatím děkuji,Honza.
Tak ať to v té nemocnici dobře dopadne. Brzké uzdravení si dovolím popřát i jménem ostatních členů fóra.
Dík za starost,Tajatujo.Mám jen jedenáct štychu na 4 prstu pravé ruky,pokracovani po uzdravení.Nic vážného.
haloooo, hunzek neodepisuje na mejla. má tyto bedny ještě někdo jiný než já?
aj nýd fídbek

aj nýd fídbek
Zdravím Opoce,akorát jsem odepsal na mejla.Mě klekla wifina tak jsem momentálně bez netu.
Tak jsem si udělal vánoce trošku dříve,konec Xindak XA8550,předek Classe Audio DR-4SE a repro Jamo S606.Jsem z toho mimo protože mi to hraje podle mého hůře než s integracem Denon PMA-655R,že by to bylo bednama ?? Ještě nejsou sice rozehrané ale věřím že se holky ukážou.Přehodím příští týden na Estonie a uvidím.Nemáte někdo radu jak je rozestavet ?? Mám je 40cm od zadní stěny a roztec 160 cm.Přišlo mi poštou 7cd a dvě jsou poslouchatelne ale s výhradami,nebo jsou ty Jamo totální propadák ?? Zdar a děkuji za případnou odpověď.
Jj,málem jsem opomenul kabeláž.Mezi zesilovaci je Transparent music link,na cd je Cardas Crosslink a bedny jedou na MITerminator 3.
Jamo S606 bude největší problém.Nebudou stíhat...
Tak Jama šli z domu,opravdu to nešlo.Soudruzi hrajou líp ale potřebuji poradit jaké bedny do 50.000 by si sedli se zbytkem sestavy ?? Chci si zajet poslechnout Aurum Cantus Melody M103 ale zároveň bych se nebál jít do vysněných JBL 250ti nebo Tannoy D700,sice jsem je neslyšel ale co o nich píší lidé na různých fórech tak to vypadá že to bude kvalitka za dnešní prodejní cenu ale nevím jestli by nebyly veliké pro mou místnost 4,95mx3,45m.Má to čas,tak za pul roku bych do nich šel.Děkuji za případné rady a odpovědi.
Můj největší favorit v této kategorii je Triangle Antal Ex, doporučená prodejka je dokonce pod 50 http://www.triangle-fr.com/en/esprit/antal/
Jojóóó, ty Triangly jsou moc dobré a za ty kroupy skvělé.
...rád bych je slyšel,já zas byl poučen,že do sto trojpásma nebrat,že mám za tu cenu brát dvoupásmo,asi milion lidí,milion názorů,asi moje chyba,že jsem toho neposlechnul hodně více...
To Patman : tak přijed, mas to kousek
Tak to bych moc rád,jen jsem dlouhodobě s úrazem doma,vycházky od 14ti do 18ti a nemůžu teď řídit,tak jedině i s manželkou a půlroční dcerkou