Hunzek
Re: Hunzek
Vezmi i dceru i manželku ......
Chlapci,podle mne do pokoje mych rozmeru radeji kvalitnejsi stojanovky.Ty me vysnene sloupy by asi neukazali naplno svuj potencial.Sousedi jsou sousedi,na baracku bych to neresil !!
Dvoupásmo dokáže prokreslit špičkové středy i za rozumnou cenu.
Sloupy v té kvalitě stojí víc, a leckdy to stejně nedokáží tak čistě. Pak je tu starší zboží za dobré ceny ale vyznat se v tom...
V malém pokoji je stojanovka k nezaplacení, v mém pokojíku to bylo se sloupy pro mne únavné.
To co uměl původní obyvák se zvukem sloupů v prostoru a bez obtěžujících odrazů od bočních stěn se nedá vrátit.
A tak sem našel potěšení v poslechu v blízkém poli.
Mia jaké má MartinP s vymazleným Ring Radiator bez znatelné děličky ... jednopásmo.
Ona i původní MIA II. má své kouzlo na dobrém zesilovači. Pro mne to je velmi příjemný zvuk se vším, co mám rád.
Sloupy v té kvalitě stojí víc, a leckdy to stejně nedokáží tak čistě. Pak je tu starší zboží za dobré ceny ale vyznat se v tom...
V malém pokoji je stojanovka k nezaplacení, v mém pokojíku to bylo se sloupy pro mne únavné.
To co uměl původní obyvák se zvukem sloupů v prostoru a bez obtěžujících odrazů od bočních stěn se nedá vrátit.
A tak sem našel potěšení v poslechu v blízkém poli.
Mia jaké má MartinP s vymazleným Ring Radiator bez znatelné děličky ... jednopásmo.
Ona i původní MIA II. má své kouzlo na dobrém zesilovači. Pro mne to je velmi příjemný zvuk se vším, co mám rád.
Nerad bych se vnucoval, ale bydlíme jen pár metrů od sebe, což se hifistům často nestává, tak tě zvu na poslech sloupových třípásmovek Cabasse Altura Bahia + subwooferu Cabasse Largo v identických podmínkách,jaké máš doma.Pokud jsem si všimnul, tak i zezílení je obdobné od Xindaku, i když u mě se jedná o integrovanou verzi XA 6200.Sousedi jsou prozatím relativně v pohodě.Bližší kontakt přes SZ.