Igi

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
Igi
Kontaktovat uživatele:

Igi

Příspěvek od Igi »

Ahoj. zdravím všetkých

Mám 27 rokov, k hi-fi som sa dostal viac menej nedávno.
Hudbu mam rád od mala, no nebolo velmi na čom počúvať, až kým som nezačal zarábať nejaké tie dukáty.
Toho času som si kúpil domáce kino Sony, model už presne neviem, ale bol to zvlášť receiver a player.
Vtedy úžas, no o 2 koky som ho dal mame a kúpil si AV receiver NAD t 743 a DVD audio player T 524.
Repro som mal prv požičané-Castle Durham, neskôr stlpy BW 602.5, tak som počúval stereo, čo sa mi dost pozdávalo.
Vtedy ma dost bralo domáce kino, čiže poďho zarobyť viac dukátov za hranice. Tak som sa dostal do Nemecka, kde som mal možnost, okrem iného, popočúvať komplet stereo zostavu Burmester = úžasné, ale aj ta cena :shock:
Až som sa vratil na Slovensko, mohol som si konečne kúpiť vytúžené Dynaudio, kedže som ešte stále prahol po multi kanáli, tak som neváhal a zakúpil: Focus 140, center a aby nebolo málo tak aj sub 500. O efekty sa starali Bowersy
Keď sa dynaudia rozohrali, chvýľu som bol spokojný, no velmi rýchlo som pochopil, ze to nie je to, čo som chcel.
Tak som sa rozhodol a dom. kino som zrušil. Miesto NADu som si kúpil Primare I21, a zrazu hop :shock: moje focusy začali hrať :D
Čiže u mňa hrá stereo *2thumbsup*.
Čo sa hudby týka, počúvam všetko čo je melodické a dobre sa počúva.

Moja aktuálna zostava:
Repro - Dynaudio Focus 140
- sub 500 - aktuálne na predaj, ak by mal niekto záujem
Silič - Primare I21
Player - DVD Audio NAD T 524 , plánujem kúpit Primare CD21
Káble - silové XLO Ultra, signálne XLO R4 Pro
Sluchátka (v práci) - Grado labs SR 60
DIY akustické panely

Tolko v skratke hi-fi a ja

matto
Kontaktovat uživatele:

Re: Igi

Příspěvek od matto »

Zdravim, zostavicka celkom pekna, uz to chce len ten player. Gratulujem k zruseniu DK a prechodu na stereo. Len nerozumiem preco predavas ten sub, 500-vka je uz vyborny sub aj na stereo, porovnatelny napr s Velodyne SPL-1200.

Igi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igi »

Dovodom je len to, ze mam priliz malu miestnost pre sub 500, cca. 17 m2 a neviem si ho vychutnat
A ked to trochu viac "vytocim" susedia si myslia ze sa ruca barak :mrgreen:
Inac mi je aj luto ho predat lebo hra fakt dobre ale co uz.

P.S. sorry za diakritiku ale mam problemy so slovenskou klavesnicou

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

Kašli na diakritiku,já to občas mydlím z mobilu,a to jsou pak zkratky a nedokonalosti :lol: Myslím,že kdo chce porozumí 8-)
Přes řeku do stínu stromů.

Igi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igi »

Tak po kratkom spekulovani s CD playermi, som to zabalil a rozhodol som sa, ze sa pridam k priaznivcom analogu
A tak na zaciatku retazca je u mna Pro-ject 2-Xperience s prenoskou Ortofon rondo Red a Tube box SE
Musim povedat, ze hudba zp LP chuti lepsie, ako z CD, aj ked prenoska este nie je rozohrana.....analog forever *klanimse*

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

To zasluzi moj obdiv skusit si to doma a pouzivat ako zdroj hudby nieco ine ako strieborne kotuciky *bravo* *bravo* *bravo*

Odpovědět