Mám 27 rokov, k hi-fi som sa dostal viac menej nedávno.
Hudbu mam rád od mala, no nebolo velmi na čom počúvať, až kým som nezačal zarábať nejaké tie dukáty.
Toho času som si kúpil domáce kino Sony, model už presne neviem, ale bol to zvlášť receiver a player.
Vtedy úžas, no o 2 koky som ho dal mame a kúpil si AV receiver NAD t 743 a DVD audio player T 524.
Repro som mal prv požičané-Castle Durham, neskôr stlpy BW 602.5, tak som počúval stereo, čo sa mi dost pozdávalo.
Vtedy ma dost bralo domáce kino, čiže poďho zarobyť viac dukátov za hranice. Tak som sa dostal do Nemecka, kde som mal možnost, okrem iného, popočúvať komplet stereo zostavu Burmester = úžasné, ale aj ta cena

Až som sa vratil na Slovensko, mohol som si konečne kúpiť vytúžené Dynaudio, kedže som ešte stále prahol po multi kanáli, tak som neváhal a zakúpil: Focus 140, center a aby nebolo málo tak aj sub 500. O efekty sa starali Bowersy
Keď sa dynaudia rozohrali, chvýľu som bol spokojný, no velmi rýchlo som pochopil, ze to nie je to, čo som chcel.
Tak som sa rozhodol a dom. kino som zrušil. Miesto NADu som si kúpil Primare I21, a zrazu hop

Čiže u mňa hrá stereo

Čo sa hudby týka, počúvam všetko čo je melodické a dobre sa počúva.
Moja aktuálna zostava:
Repro - Dynaudio Focus 140
- sub 500 - aktuálne na predaj, ak by mal niekto záujem
Silič - Primare I21
Player - DVD Audio NAD T 524 , plánujem kúpit Primare CD21
Káble - silové XLO Ultra, signálne XLO R4 Pro
Sluchátka (v práci) - Grado labs SR 60
DIY akustické panely
Tolko v skratke hi-fi a ja