JAK TO VŠE S HIFI VLASTNĚ BYLO.

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
boxer

Příspěvek od boxer »

Když už se vlastně rozkrylo,jaká že to je orientace některých nás=hifistů,měl bych uvést vše do srozumitelné roviny.
Například Dadaft popisuje veškeré možné a nemožné finesy,aby dosáhl 3D pro100ru,já se pokusím popsat,proč jsme naše parta vlastně hifisty.

Pokud někdo čeká popis zvuku různě drahých řetězců,grafy a já nevím co,tak klidně celý příspěvek nečtěte.O tom to tedy vůbec není.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jak všichni víte,za minulého režimu byli bi a homo občané utiskováni a pronásledováni.
Až po tzv. sametovce ,se začalo těmto lidem volněji dýchat.

Vše začalo v roce 1989,kdy
začala z jednotlivců celkem náhodou vznikat skupina stejně zaměřených osob.
V té době člověk,dnes známý jako majitel ESA,začal oficiálně podnikat.Samozřejmě to dělal tajně i dříve.
Jeho dnešní známá zkratka ESO = Ekonomicky Soběstačná Organizace zněla v té době úplně jinak.
Jak známo,Žižkov byl,je a asi bude rájem sexu v Praze.V této lokalitě tedy vzniklo studio
ESO = Erotické Služby Občanům.Není náhodou,že IČO bylo složeno jen z číslic 6 a 2.
No a ustálila se základní sestava = sám majitel,Lachim,Fotolaik,MB a já.No a abychom mohli být in,tak jsme si museli vybrat každý pseudonym,pod kterým jsme byli „nabízeni“.
Abychom se stali podílníky,majitel nás "založil".
Vzhledem k (asi!!!) úmyslné „chybě“ v přijímací listině ,jsme se upsali,že z každé koruny odvedeme do majitelovy
kasy 63 hal. (mělo tam být 16 ,ale při podpisu jsme si toho nikdo nevšiml.) Tím se velmi brzy stalo ESO pro majitele opravdu Ekonomicky soběstačné,protože,abychom měli my prachy,museli jsme se hodně snažit ,ale o to víc se sypalo jemu.Nebylo úniku,protože jsme vlastně dlužili víc a víc.Ale my se na něj už nezlobíme.

Lachim není,jak si mnozí myslí,transpozice či přesmyčka Michal,ale LÁska Charakterního Inteligentního Muže.

Fotolaik je velmi,ale opravdu velmi skromný a stydlivý muž.Jeho další hlavní náplní bylo dělat fotodokumentaci,nejen na kšeft,ale taky jako alibi.Přesto,že se učil u Roberta Vana a Jana Saudka,ze skromnosti své vlastní si nechal k slovo laik,i když je to profík jako hrom.

MB,velký dříč a od přírody vyvinutý,není jen zkratka jména a příjmení.Jak víme,má za manželku Francouzku a tak není divu,že MB je Monseigneur Bi.Dříve měl zkratku PimBeche,ale pro neslušnost překladu nebudu uvádět.

Boxer,tedy já,je zkratka Bezpečný Orál x Erotická Radost.

Jak to souvisí s HIFI?

Jednoduše.Tím,že jsme stárli,ubývalo práce,ale o to více bylo touhy po nových vztazích.Kde je sehnat. Kde sehnat citlivé chlapecké,chlapské,mužné duše?
No kde? Tam kde je množina stejně citlivě založených mužů. A to je HIFI. Eso se přesmyklo na hifi studio 31.5.1993.

No a pod zástěrkou poslechů,hifi atd.jsme mohli lovit.No a taky jsem začali vnikat i do tajů hifi sami.Zde se ukázalo,že majitel ESA je opravdu „manager“,protože když je kvalitní manager,může šéfovat sexu,uhelným dolům,hifi.

Jenže faktem je,že je velmi málo homo nebo bi hifistů.Bohužel.Takže jsme rozprostřeli sítě dál.Chytlo se nám pár hifistů,ale většinou to nebylo nadlouho.

No a štěstí se ale na nás usmálo.
V Brně byla podobně založená skupina kluků.BK= brněnská klika.Jenže tito kluci si to Brněnská klika dali až dodatečně,když se jako my,dali na hifi.Předtím,na rozdíl od nás,kteří se schovávali za přiblblé pseudonymy,oni,jako správní moraváci,navíc brňáci na to šli napřímo a založili klub BK = BuziKlub.

No a dál už to vlastně znáte.

Tak a je to venku.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: JAK TO VŠE S HIFI VLASTNĚ BYLO.

Příspěvek od dadaft »

no teda! to je něco jako ta má báseň o hovnech. myšleno v dobrém. dokonce i tvrďák Boxer může mít duši sebezpytujícího literáta. možná by neuškodilo založit sekci "HiFi-poetika (hodně jsme tomu dali, co to dává nám?)".

Mike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike »

Jooo nářez *thumbs up* Pravda je venku, no ale stejně se nebojím přijet k lachimovi na audienci. Jsem odvážnej těšim se jakej bude bonus na závěr 8-) :mrgreen: Už vím proč jsou na tomhle foru jen samý chlapy že mi to nebylo jasný od začátku...

Machalík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Machalík »

Buziklub je dokonalej!!!! Ses dobrej, Boxaku. Toto bych nevymyslel.
Vsichni uz spi a mne je smutno, jdu se pomazlit s bass-reflexem.
Pa.
*

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Já z Vás snad umřu ! :lol:
Tohle nevydržím !! :lol: :lol:
Jdu se přebalit !!! :lol: :lol: :lol:

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Sakra tedy - to je síla. *2thumbsup* :lol: Boxer zraje jak víno.I Machalda má smysl pro humor. *thumbs up*

boxer

Příspěvek od boxer »

mne je smutno, jdu se pomazlit s bass-reflexem

Hlavně si nespleť Consequence s elektrostaty jako minule,potom jsi měl plachťáka jako waffli.

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Boxere, kde bereš ty nápady... jsi skvělé osvěžení fóra.

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Boxer nebere nápady,myslím,že bere něco rozhodně tvrdšího...

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Boxere, ty jsi vpodstatě kronikář českého (a snad i slovenského) HiFi. Jak to tedy bylo v Ostravě, kde je největší množství hifistů na km2, o obchodech ani nemluvě ?

boxer

Příspěvek od boxer »

Jo beru to tvrdý.
Máš Patmane pravdu.A tlustým napřed.
Obrázek

Aleska

Mohl bych,není problém,ale musel bych mít svolení.Což pochybuji,že by Ostravská Klika chtěla.Jinak to OK je původně taky jinak. ;)

Sycak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sycak »

Teda Boxíku, tys to provali všechno. :oops:

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

tak já se přiznal ke své homosexualitě a vy si z toho ještě děláte srandu??
zvláště boxer a syčák.
heteráci hnusní.
jste zlí, zlí a zlí.
jenže já z tohoto fóra neodejdu. a a ne a ne a ne.
mě nezapudíte.
u hifi zůstanu.
a boxer pěkně kecá. bylo to dost jinak.
zeptejte se majitele studia eso.
slovutný js ví mnoho detailů!!

boxer

Příspěvek od boxer »

Jo sluvutný ví mnoho detailů,
tak ať sem nenapíše,jak si byl lačný nového zboží,jak jsi chtěl všechno pro sebe...ale platit navíc ani ťuk. *thumbs down*

Ještě že Tom má fotky schovaný. *thumbs up*

Odpovědět