jkb4
jkb4
Ahoj všem, na hudbu mi stačí Spotify a tato skromná sestava v práci. A těším se na Colours.

- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: jkb4
parada, jeste highend kabely k myši a klávesnici a je to ono
Ono pro bezneho zamestnaneho cloveka je nakonec to hifi v praci nejpouzivanejsi a na to doma se akorat prasi ...
(jen poznamka od cloveka, ktera sedi u PC cely den - nechapu jak si nekdo muze dat monitor pred okno - ten kontrast venkovniho protisvetla musi hrozne unavovat oci)
(jen poznamka od cloveka, ktera sedi u PC cely den - nechapu jak si nekdo muze dat monitor pred okno - ten kontrast venkovniho protisvetla musi hrozne unavovat oci)
K tem bedynkam mozna hraji dobre.
Mam od Creative gigawork t20 II 2.0 a jsou skvele.. jde slyset i krasne rozestavene nastroje apod. u ostatnich bednicek jsem to neslychaval ani u Genius theatre...
Co se tyce monitoru a okno naprosty souhlas. Dle me bych volil okno z boku. Jelikoz delam s grafikou, tak proste potrebuji mit neprime svetlo spise sero.
Ale na druhou stranu ma super obrazovku (ten vyhled z okna) v teto kvalite to nikdo jeste nedotahnul.
Mam od Creative gigawork t20 II 2.0 a jsou skvele.. jde slyset i krasne rozestavene nastroje apod. u ostatnich bednicek jsem to neslychaval ani u Genius theatre...
Co se tyce monitoru a okno naprosty souhlas. Dle me bych volil okno z boku. Jelikoz delam s grafikou, tak proste potrebuji mit neprime svetlo spise sero.
Ale na druhou stranu ma super obrazovku (ten vyhled z okna) v teto kvalite to nikdo jeste nedotahnul.
Toto neni hifi ani zdaleka, spis si delas srandu? 

Co se Ti nezdá Patmanne? Jak je teď moderní USB DAC se sluchátkáčem, digitál a legendární bedýnky.
Poslech hudby na pracovišti?
To je ta tvoje práce tak nenáročná na soustředění?
Nebo je hudba pouze jako zvuková kulisa?
To je ta tvoje práce tak nenáročná na soustředění?
Nebo je hudba pouze jako zvuková kulisa?
Jestli vás hudba vytrhává ze soustředění, pak asi posloucháte takovou, která se vám nelíbí. Při dobré hudbě, téměř jakékoliv hlasitosti, mně osobně jede myšlení krásně, znám studenty, co se při hudbě učí
V práci u monitoru taky poslouchám téměř pořád.

Pane, vy jste komik!RedBaron píše:Jestli vás hudba vytrhává ze soustředění, pak asi posloucháte takovou, která se vám nelíbí. Při dobré hudbě, téměř jakékoliv hlasitosti, mně osobně jede myšlení krásně, znám studenty, co se při hudbě učíV práci u monitoru taky poslouchám téměř pořád.
Ono to zase úplná kravina nie je. Napríklad je keď som s myslením v koncoch - proste mi to už nezapaluje, tak ma vie celkom slušne nakopnúť temperovaný klavír od Bacha. Na každú príležitosť by som asi našiel nejaký druh muziky čo vie povzbudiť, prípadne je to aspoň príjemná kulisa. Pri práci tak isto počúvam skoro stále, či už rádio, alebo MP3 a vôbec ma to neruší, skôr naopak.tujatuja píše:Pane, vy jste komik!RedBaron píše:Jestli vás hudba vytrhává ze soustředění, pak asi posloucháte takovou, která se vám nelíbí. Při dobré hudbě, téměř jakékoliv hlasitosti, mně osobně jede myšlení krásně, znám studenty, co se při hudbě učíV práci u monitoru taky poslouchám téměř pořád.
Na druhú stranu manželka nemôže pri práci počúvať hudbu kde rozumie textu, stále sa sústreďuje na text a nevie sa sústrediť na prácu, takže vela fičí na klasike.
Hudba je jako kulisa.