O víkendu jsem konečně zapojil novej zesík. Asi není velký překvapení, že jde o Hegela H360. Po pozitivní zkušenosti s předchůdcem H300 to byla jasná volba. V zahraničí ho dle různých zkušeností řadí mezi přinejhorším do top 10 integráčů, přitom cena není až tak extrémní.
Design je stejně nezajímavý jako u předchůdce, ale co je hlavní, kdybych chtěl, mohl jsem klidně nákup utajit před manželkou. Týhle změny (jedno tlačítko) by si nevšimla.
Dojmy: Zůstává dojem svalnatosti, testosteron z reprodukce stříká na všechny strany, ale nově se rozsvítilo střední a hlavně výškové pásmo. Masakr, tolik věcí na vejškách jsem ještě u sebe neslyšel. Ze zvědavosti jsem zkusil i integrovaný dac. Od něj jsem nic nečekal, ale byl jsem mile překvapen. V porovnání s Chordem Qutest je sice horší, ale vůbec ne nikterak výrazně. Připomíná mi populární RME a to neni vůbec špatnej výsledek. Jako každou správnou delta sigmu je ten dac potřeba uSoXovat k smrti, pak je ale reprodukce ještě lepší. Takže resumé je, že pro příštích několik týdnů není v plánu nahazovat na bazar

. Ba ne, je to už opravdu dobrý, takže o tom vůbec neuvažuju. Leda, že by snad.....Sroll?