kychtax
Re: kychtax
Njn, ale malokto to tusi. A navyse dnes uz predava pod znackou Keysight.
A inak cena noveho kusu je cca 23 tisic Kč.
A inak cena noveho kusu je cca 23 tisic Kč.
Miero píše: ↑11 úno 2019 17:56Ten Voltcraft ma podla technickeho listu na prvy pohlad porovnatelne zbytkove napatie, pisu tam (effective residual ripple) <=5mV.
Akurat "effective" v nemarketingovej reci sa znaci RMS a to ten Agilent uvadza hodnotu 0.5 mVrms, cize 10x lepsiu, co v prepocte na decibely je rozdiel 20dB.
Takze je teda nejaka sanca, ze RME s nim by mohlo hrat lepsie. Ale vsetko zavisi od pouzitych napatovych regulatorov v prevodniku. Ak maju hodnotu PSRR dostatocne naddimenzovanu, tak prinos nemusi byt ani meratelny.
možme to vyskušat maš to doma ?
Zial, s tymto nepomozem - taky kvalitny zdroj po ruke nemam.
Dá se koupit v OBI i žulová deska - dlaždice, ale na tu (taky) není hezký pohled.
A aky prinos ma mat ten kamen, okrem toho ze zvysi umiestnenie reproduktoru (a tym ovplyvni zvuk)?
DEVOTEE ma tazke stojany i bedne, a vibracie nehrozia.
DEVOTEE ma tazke stojany i bedne, a vibracie nehrozia.
Mě u některých skladeb prestal dunět bas,zvuk je pevnější,nic víc,nic míň. Žádné woodoo,dělají to jen hroty a to,ze stojany nestojí celou plochou na koberci jako predtím.
Buntovci dávají dolů gumu, proto se možná Miero ptá. 

Bazi a skúšal si tie hroty medzi bedne a stojany?
Ne,ne. Musel bych zasahnout bud do bedny,nebo poskodit stojan.
u mě to bylo taky tak.

Ten přechod z hrotu na kuličku posune danou reprosoustavu o kolik tříd??
Kup,namontuj a uslyšíš.
Díky za radu, ale nepotřebuju nožky za 4k ... možná na podložení zesilovače, tam to bude mít určitě slyšitelné opodstatnění ...
Tobě vibruje zesík na sériových nožkách?
Za4k.to máš na jednu bednu. Taky je to znát pod CD player
Mám středovou mechaniku, tak mám jednu pod mechanikou, dvě vzadu a na cdp 11kg žulovou desku. Ač k neuveření, reprodukce zdá se klidnější.
Mám středovou mechaniku, tak mám jednu pod mechanikou, dvě vzadu a na cdp 11kg žulovou desku. Ač k neuveření, reprodukce zdá se klidnější.