Strejdin: Nevím, možná moje nadšení vychází z toho, že zatím prakticky pořád postupuju vzhůru a každý upgrade domněle úzkého hrdla sestavy, byl pro mě zatím natolik slyšitelný (vzhledem k tomu z čeho na co jsem přecházel, je to logické a bylo by smutné, kdyby to bylo jinak), abych pak se sestavou prostě spokojeně žil a měl pocit dobře utracených peněz, aniž bych měl ale pocit, že to jinde nemůže být ještě o mnoho lepší. Tvl, možná jsem napsal souvětí roku 

Klidně přiznám, že zpátky starý věci nevracím. Ne proto, že bych se bál nějakýho vystřízlivění, ale prostě proto, že zoufale nerad něco dokola přepojuju. 
Klidně připustím i tu variantu, že jsem jen další z ovcí, co se nechají ovlivňovat a slyší, protože vidí a věří. Má pak cenu zmiňovat, že mi to připadá nepříliš pravděpodobný z toho důvodu, že sám sebe poznávám už přes 40 let a vím, jak blbě koušu, když něco vysněnýho a jakkoli drahýho nesplní moje představy? Kdepak, euforii už dávno nepodléhám tak snadno, abych se nechal úplně zblbnout. O to víc ale dokážu pocítit zklamání, když se něco nepovede. Pak v kombinaci zklamání z neposunu a úlevy z ušetřených protředků nekupuju a hledám dál. Věř mi nebo ne 

Honzo, sorry za plevelení vlákna tímhle pseudofilozofováním, který stejně nikdy nebude mít jasný rozuzlení