Bezezbytku zde platí okřídlené Čím více toho víme, tím více víme, že toho ještě více nevíme.
Vždy když nějaký nováček přijde se skálopevnou ryzí teorií o něčem, co nikdy neviděl, neslyšel, nezkoušel v odpovídajícím prostředí, mám jasno...

Já někde chválim svoje 8006 + Ambry? Jses mimo, nebo co? Reagoval jsem pouze na rýpnutí Hujera z Prahy, že jsem zamrznul na úrovni 6006 a hned jsem k tomu taky napsal, ze zlepseni je jen drobné. Nikde se se svoji sestavou ohledne kvalit neohanim. A zase, proc sem tahas Prometea? Jako, ze nejsem schopen posoudit rozdil mezi bednama za pade, šede a těma v řádu statisíců? Ja nikoho za to, ze si koupi i extremně drahou techniku nepranýřuju, to děláš opakovaně jenom ty a tobě podobní, na adresu lidí, kteří mají sestavu levnější.
Zase jen výmysl s cílem navážet se do druhých a vyvolávat spory. Konkrétně já jsem k tvé sestavě napsal pravý opak toho, co sis vymyslel, jen aby ses zase měl o čem hádat:
PítrsPraha píše:A k PM8006 a Ambrám gratulace, to je slušný vstup do světa kvalitního zvuku.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host